Sommerhus 3785 · Julianevej 100, Bjerregård

Antal personer
6
Afstand til strand
400 m
Husdyr IKKE tilladt
Nej
Ikke-ryger hus
Nej
Gratis internet adgang
Ja
Afstand til købmand
1 km
Husets størrelse
70 m2

Dejligt sommerhus i Bjerregård, 300 m fra Vesterhavet

Særdeles velholdt sommerhus på 69 m2, moderniseret og ombygget i 2021. Et hyggeligt og velindrettet sommerhus.

Indretning

Stuen er kombineret med køkkenet og er udstyret med og nye møbler, fjernsyn med parabolantenne, brændeovn, cd-afspiller samt gratis internet. Særdeles veludstyret køkkenafdeling med opvaskemaskine, mikrobølgeovn og fryser på 64 liter.

Badeværelse med flisegulv og bruseniche. Der er tre værelser; et værelse er med dobbeltseng, og to af værelserne er udstyret med hver 2 enkeltsenge. Der er trægulvene og træ/sten på væggene.

Udendørsareal og beliggenhed

Sommerhuset er beliggende kun 400 m fra stranden på en kuperet naturgrund i rolige omgivelser for enden af en stille vej. Der er såvel åbne som overdækkede terrasser med havemøbler.

Video thumbnail

Faciliteter

Generelt

 • Antal personer: 6
 • Byggeår: 1981
 • Renoveret: 2021
 • Husets størrelse: 70 m2
 • Grundens størrelse: 1300 m2
 • Husdyr er IKKE tilladt
 • Ikke-ryger hus
 • Opvarmning: Elvarme
 • Gratis internetadgang (WLAN)

Udendørs

 • Klitgrund
 • Åben terrasse
 • Overdækket terasse
 • Grill
 • Solvogne

Stue

 • Gulvbelægning: Træ
 • TV med parabol (kun udenlandske kanaler) , DR-kanaler (TV2 modtages ikke)
 • Brændeovn
 • DVD-afspiller
 • Radio
 • Bluetooth muskafspiller
 • CD-afspiller
 • 1 barne-højstol

Soveforhold

 • 3 soverum i huset
 • 1 dobbeltseng
 • 4 enkeltsenge
 • 1 barneseng

Afstande

 • Strand: 400 m
 • Købmand: 1 km
 • Restaurant: 7 km
 • Badeland: 12,2 km
 • Golfbane: 20 km

Køkken

 • Gulvbelægning: Træ
 • Køleskab
 • Fryser (64 liter)
 • Opvaskemaskine
 • Kogeplader, Ovn
 • Mikrobølgeovn
 • Kaffemaskine
 • Elkedel

Bad/WC

 • 1 badeværelse

bedømmelser: 4,4 af 5,0 (71)

Vores gæster om sommerhuset

5

Harald Schween, Seevetal

Huset var meget rent, alt hvad du behøver var der. Køkkenet var perfekt udstyret og alt var nyt og rent, intet manglede.

December 2022

5

Hans-Joachim Retzlaff

Vores sommerhus var et af de bedste, vi har haft fornøjelsen af at besøge på vores ferie i Danmark (i 32 år nu). Der manglede intet, og vi var fuldt ud tilfredse.

Oktober 2022

4.5

Claudia Hoppe

det er et sødt lille hus nær stranden, som nemt kan nås over en klit.

Oktober 2022

5

Michael Hack

Lille og idyllisk hus. Ren og velplejet. Køkkenredskaber, haveudstyr og instruktioner er alle tilgængelige. Du kan se, at ejerne har lagt deres hjerte og blod i det.

Oktober 2022

4

DanWest kunde

Rigtig flot nyistandsat hyggeligt feriehus

August 2022

3.5

DanWest kunde

Hyggeligt hus uden luksus men med alt hvad du behøver.

August 2022

4

DanWest kunde

Lille hyggeligt hus. Meget god især til prisen. Nærheden til stranden er perfekt

Juli 2022

4.5

DanWest kunde

Hyggelig, alt der, siddepladser på hver side

Juli 2022

4.5

DanWest kunde

Huset er velholdt, selvom man kan se alderen nogle steder, men det er ikke en dårlig ting. Det er dejligt let indeni, hvilket er meget vigtigt for mig. Desværre hverken en opvaskemaskine eller vaskemaskine, men det må hver gæst selv bestemme. Køkkenet er meget flot og nyt og velholdt, alt er tilgængeligt her. Rigtig god, rolig og næsten ugeneret beliggenhed for enden af en blind vej. Det jeg virkelig sætter pris på er, at man har siddeplads udenfor på alle 4 sider af huset, alt efter sol og/eller vind.

Maj 2022

5

Susanne Horn, Hennigsdorf

Huset ligger i en blindgyde. Som et resultat er det stille. Pladserne er fordelt rundt i huset. Så du kan altid finde det rigtige sted og lytte til havet. Inde i huset er lyst og venligt. Køkkenet er meget veludstyret. Dobbeltsengen er ca. 140 cm bred. Enkeltsenge er ret smalle med en bredde på ca. 70 cm. Men med tiden vænner man sig til det. Vi sov alle godt. Bruseren er desværre dækket med træ. Det kunne vi ikke lide så meget. Vi savnede noget ved en radio. Under alle omstændigheder kunne vi rigtig godt lide det her i huset. Vi kommer helt sikkert tilbage.

Oktober 2021

5

DanWest kunde

Huset er godt udstyret. Den er udstyret med induktionskomfur, ovn og mikrobølgeovn, og fryseren er også en fordel, så du kan reducere shoppingture. Et dejligt tv er tilgængeligt i regnvejrsdage. Udstyret med gratis WiFi er også rart. Soveværelserne har gode senge og dundyner. Flueskærme ville være rart, så du kan ventilere godt trods myg. Badeværelset kunne bruge en opdatering. Terrassen er ideel til både solbadning og udendørs spisning. Dejligt at nyde den overdækkede terrasse på regnvejrsdage og solnedgangen.

August 2021

4

DanWest kunde

Feriehus okay indtil videre. Den, der gør det stille, er i gode hænder her. Husnummer dårligt synligt.

Juli 2020

5

DanWest kunde

"

Juni 2020

4.5

DanWest kunde

-

September 2019

4

Sabrina Lorenz, Kissenbrück

-

August 2019

4.5

DanWest kunde

Et meget flot og lille sommerhus til 4 personer. Alt er der, hvad du har brug for (grydejern og brødkurv vi ikke fandt). Der er to klit outcrops, du kan bruge. Huset er pænt skjult i en blindgyde, og du kan høre havet haste.

Juli 2019

5

Susanne Schmidtke

Huset er meget flot, vejen til stranden og købmanden er inden for gåafstand. Huset er meget flot i en blindgyde, og du har helt fred.

Marts 2019

4.5

DanWest kunde

Sommerhuset var dejligt, lille og hyggeligt. Komfuret har opvarmet alle værelser godt i den nærmeste fremtid. Terrassen er godt synlig fra gaden. Huset er dog med kun et par andre huse i en blindgyde, så ingen vandrere kommer og ser ud.

September 2018

5

Randolf Buch, siegen

-

September 2018

4

DanWest kunde

-

September 2018

3.5

DanWest kunde

-

August 2018

4.5

DanWest kunde

Huset er meget hyggeligt og venligt. Der mangler noget, og den første dag var den vigtigste tilgængelige (toiletpapir, kaffefiltre osv.).

Juli 2018

5

thomas liske, ganderkesee

Det var meget flot og meget stille.

Juni 2018

5

Judith Bunge-Schuknecht

Vi er meget komfortable igen og vil vende tilbage til Bjerregard ferie. Huset er meget flot, og vi har en god hvile.

Maj 2018

5

Susanne schmidtke

Et dejligt lille hus. Alt er der, hvad mennesket og hunden har brug for.

Februar 2018

3

Michael Saal

-

Oktober 2017

4.5

DanWest kunde

lille, men alt hvad du behøver. Ideel til 3 personer!

September 2017

4.5

Matthias Butt

FH var rene og komfortable. Smukt møbleret og om eftermiddagen solsiden på terrassen. Meget stille beliggenhed (blindgyde).

September 2017

4.5

DanWest kunde

Huset er komfortabelt indrettet og tilbyder en familie på op til fire børn Kursus (i hvilket tilfælde det kunne være lidt stram med ældre børn allerede) .Også hunde er willkommen.Leider badeværelset er lidt lille, og der er ingen vaskemaskine eller opvaskemaskine, men det et dejligt køkken med alt hvad du behøver.

August 2017

5

DanWest kunde

Huset har veletablerede stærkt anbefales en behagelig atmosfære.

Juli 2017

4.5

Uta V. Ramm, Idstedt

Huset var moderne og funktionelle, stor for to voksne og to børn, med 6 personer det kan blive lidt trangt. Stor, rolig beliggenhed, tæt på stranden. Dejlig terrasse! Især renligheden skal understreges, vi sjældent haft før.

Juli 2017

3.5

Tanja Loske

-

Juli 2017

4.5

DanWest kunde

-

Maj 2017

4

DanWest kunde

Huset er i en god til meget god stand. Det har et nyt køkken er meget veludstyret, selv om der ikke opvaskemaskine. Badeværelset er meget lille, og huset er velegnet til max. 4 voksne, selv om det har tre soveværelser. Placeringen er stille, fordi huset er i en blindgyde. Grundene er meget velholdt.

April 2017

5

Marianne Møller, Jelling

-

Oktober 2016

4.5

DanWest kunde

-

September 2016

Ingen bedømmelse

DanWest kunde

Meget velholdt og hyggeligt feriehus med øje for detaljer. Køkkenet var meget godt udstyret, samt terrassen var meget god møbleret. Badeværelset var lille og lidt gamle men ren.

August 2016

4.5

DanWest kunde

Moderne møbler. Liggestole ville købes nyt. Muligvis en paraply, som man kunne stå som en forrude.

August 2016

5

Lars Wieser, Elmshorn

Huset er 70 kvadratmeter stort hus med 6 senge i tre værelser verteilt.ein god og ren udstyret køkken og en stue med to komfortable stole og et spisebord til stadig Sofa.anbei 6Personen.die soveværelse med to enkeltsenge hver og hver enkelt garderobe er helt lille og eng.die træterrasse inviterer dig til at sidde og spise i det fri ein.es er to stole til udendørs til rådighed, og en stor grill.ein havebord med stole nok. Rengøring forsyningerne og fix støvsugere med meget god Leistung.das er meget god, fordi du også kan gøre med hund ferie i dette hus. Vi ganske behageligt. Det er stadig en carport til rådighed.

Juli 2016

4.5

Gerstenkorn Anja

En dejlig lille hus at slappe af. Hvis godt vejr er meget rart på standen. Desværre havde vi ikke så godt vejr, så vi kunne ikke så meget selskab.

Juli 2016

4.5

DanWest kunde

huset er funktionel, men godt indrettede, rolige, smukke terassen i solskin hele dagen solen. lawn stole og løgn kunne være noget massiv, ellers har huset fuldt tilfredsstiller vores krævende.

Juni 2016

5

DanWest kunde

Hus Nr. 3785 er beliggende i en blindgyde, tæt på stranden. Meget rolig beliggenhed, store grunde. Nok plads og omkring huset. Det nyrenoverede hus inviterer overveje en, om du ikke ønsker helt at flytte. Alt er der, fra kedel til kartoffelskræller eller bagning fad. Kører supermarked direkte i nærheden af ​​eller i Hvide Sande til alle behov tilgængelige. Faciliteterne i stuerne er kærligt lavet i detaljer. Adskillige græsplæne og siddepladser i udendørs areal til rådighed, uanset om du er soldyrkere eller skygge mand. Køkken helt nye. Grill og en alt tre separate soverum til rådighed.

Juni 2016

4

DanWest kunde

Renoveret stenhus med nyt køkken, lille badeværelse, god Boxbetten. Meget stille på en blindgyde. Ideel for op til 4 personer.

Maj 2016

5

DanWest kunde

meget Gutsu

April 2016

3

DanWest kunde

Hej, hvis du er på udkig efter et fredeligt sted, i et lille hyggeligt hus, så er du lige her. Du har måske lave et par små ulemper. Badeværelset er ganske lille og ser lidt ældre. Når du bader få et træk ellers kunne det være koldt. Vi har nydt ugen.

Marts 2016

4.5

DanWest kunde

Vi tilbragte en uge med vores børnebørn i denne Ferienwohnungund, fandt det meget behageligt at lokalerne, dvs. stue / Essberecih, var ikke så stor. Derfor er meget hyggeligt og varmt med den hurtige opvarmning.

Oktober 2015

4.5

Mathias von Zwehl, Hilkerode

Forholdet mellem pris ydeevne af huset er meget rart en stille gade lys trafik for børn og hunde ideelle. Lave omkostninger ennergie

Oktober 2015

4

Stephan Lepsy, Hannover

-

Oktober 2015

4.5

Henning Körs

Lille hyggeligt sommerhus. Moderne og funktionelle. Luk I en rolig beliggenhed på stranden.

Oktober 2015

4

Olaf Engels, Mülheim

Feriehus til prisen O.K. + Clean!

September 2015

5

Lennart Wulke, Celle

Et lille hyggeligt hus med gode faciliteter og smuk beliggenhed tæt på stranden. Kan kun anbefale

September 2015

4.5

Regina Wenger

Lille, men fint og udstyret med alt nødvendigt. Men jeg havde set frem til at vide, hvornår Spühlmittel og Spühltücher allerede ville have været på stedet, hvis der allerede er ingen opvaskemaskine. Huset er i god stand og tilstrækkelig til 2-4 personer. Selvom det har 6 soveværelser og spisepladser bør ikke være besat af 6 personer i huset. Men det er en persöhnlicher indtryk.

September 2015

4

DanWest kunde

Huset var enkle, men velholdte. Indretningen var hyggelig, og havde alt hvad du behøver. Kun det våde område kunne være lidt større. (Mini toilet minder Legoland)

August 2015

4

DanWest kunde

Et rummeligt feriehus med tre soveværelser, et køkken og en stue-spisestue. Køkkenet er desværre ingen opvaskemaskine, men har alle de andre bekvemmeligheder. Stuen er godt indrettet. Tv, radio, satellit og DVD er til rådighed. En lille badeværelse. Bruseren er en smule stram. Terrassen er en god størrelse, der ligger for at tanke fra varme og sol ideal.

Juli 2015

4.5

DanWest kunde

En hyggelig, men moderne sommerhus med en hyggelig pejs og en stor terrasse. Huset er godt udstyret med grill, liggestole en fuld køkken faciliteter og stilfulde møbler, især i stuen, spisestue og køkken. Stranden er omkring 10 minutters gang, og fra terrassen kan det være lyden af ​​havet slappe af.

Juni 2015

4.5

DanWest kunde

Huset var i en meget god stand. Pæne og ryddelige. Indretningen nye. Moderne og hyggeligt. Terrassen og haven til at løbe rundt om en drøm for mennesker og dyr og slappe af i solen.

Maj 2015

4

Felix Weißthaner

Velholdt hus i en rolig beliggenhed. Derfor kan stranden kun nås via små omveje. Terrassen ligger i læ for vind og giver mulighed for at solbade uden at blive set.

Maj 2015

5

DanWest kunde

Små, stilfuld, hyggeligt. Nyrenoveret, flotte farver, tæt på stranden og alligevel fra hinanden, i en rolig blindgyde

April 2015

4

DanWest kunde

Bortset fra opvaskemaskinen er alt hvad du behøver på ferie.

Oktober 2014

5

DanWest kunde

Da vi rejste med et tysk Shepherd, størrelse og faciliteter for os i Ordnung.Wir behov ikke var der Schicki-Micki. Terrassen var også en god størrelse, vi havde, men vi præsenterede lukkede som det så ud på billedet også.

September 2014

4

Sabine Lehmann, Selsingen

-

August 2014

4.5

Torsten Hildebrand, Groß Dratow

Meget rolig beliggenhed i god Strandnähe.Geräumig og moderne eingerichtet.Bis på dele af køkkenredskaber veludstyret. Mange havemøbler.

Juli 2014

3.5

DanWest kunde

Et godt hus for færger pris.

Maj 2014

5

Thomas Hoppe, Hassloch

Huset ligger ved hovedvejen, indlejret i en klit på tre sider, i en blind vej. Det er enkelt og funktionelt indrettet, omgivet af en stor åben terrasse i solsiden. Afstanden til stranden (grus-sandstrand) er ca. 500 m, hvilket svarer til 5 minutters gang. Nærmeste butik er ved indgangen til sommerhusområdet, er ca 800 m væk fra sommerhuset, hvilket svarer til en gåtur på ca 10 minutter.

August 2013

4

Roger Stürmer, Detmold

-

Juli 2013

5

DanWest kunde

Meget flot hus, men badeværelset kunne være lidt større

Juni 2013

4.5

DanWest kunde

Feriekortet er lille og meget hyggelig pejs bringer en masse varme og tilskynder til hyggetimer. Ejendommen er lille, men fuldstændig tilstrækkelig, børnene har det sjovt at køre rundt i huset.

Marts 2013

5

Manfred Schöpke, Braunschweig

huset var kun smukt ved andet øjekast, første indtryk var ikke specielt (pletter på køkkengulvet, muggen lugt, fugt i vindueskarmene) efter udluftning og opvarmning var vi meget tilfredse.

November 2012

4

DanWest kunde

Dejlig og rolig beliggenhed med god adgang til stranden.

Oktober 2012

3.5

DanWest kunde

Som allerede nævnt bør huset renoveres!

Oktober 2012

4.5

DanWest kunde

Lille, funktionel, ren, praktisk

Juni 2012

4

Kathrin Kranemann, Berlin

Husets pris-ydelsesforhold er fantastisk Skønt stort opholdsområde, desværre lidt mørkt pga. træet. Rigtig fin stor terrasse og altid sol. Husets udstyr optimalt. I køkkenet er alle køkkenhjælpemidler tilgængelige, ligesom derhjemme. Det var godt

Juni 2012

Google Maps (nyt vindue)

Kort

Rejseinformation

Nøgleudlevering:Nøglen afhentes på vores kontor i Årgab. Læs mere
Ankomst:Ankomst fra kl. 15.00. Hvis sommerhuset er klar til indflytning før kl. 15.00, har I mulighed for at modtage en SMS når nøglen er klar til udlevering.
Ved ankomst udenfor kontorets åbningstid kan nøgle afhentes i nøgleboks. Kode til nøgleboks fremsendes pr. e-mail 3 dage før ankomst.
Afrejse:Nøglen afleveres senest kl. 10 på afrejsedagen på vores kontor i Årgab. Ved bestilt rengøring dog senest kl. 9.
Ved afrejse udenfor kontorets åbningstid kan nøgle afleveres i nøgle-brevsprække ved kontoret i Årgab.
Slutrengøring: Vi viser rengøringsprisen når du har valgt ankomst- og afrejsedato.
Bestil nu eller senest 3 dage før afrejse. Læs mere
Forbrug: Vi viser de aktuelle forbrugspriser når du har valgt ankomst- og afrejsedato.
Depositum: Hvis der opkræves depositum, vises det når du har valgt ankomst- og afrejsedato
Bemærk: Der opkræves ekstraordinært depositum for ungdomsgrupper.
Forsikring:Koster 8% af lejeprisen.
Kombineret afbestillings- og indbo-ansvarsforsikring. Læs mere
Serviceydelser: Vaskepakke (sengetøj og håndklæder): DKK 110 pr. sæt

Barneseng, leje: Gratis

Barnestol, leje: Gratis

Fryser, leje: DKK 235,- pr. uge. Levering til/fra sommerhuset koster DKK 145,- (Bestilling af fryser kun pr. e-mail eller telefon - begrænset antal)
Lejebetingelser:Se lejebetingelser her