Sommerhuse i Nørhede

Close

1
9 bedømmelser: 4,7 af 5,0
Sommerhus 2743

Snerlevej 439, Nørhede

Rummeligt feriehus i Sdr. Nissum - kun 400 m fra fjorden

 • Antal personer 6 Pers
 • Huset er renoveret i/Byggeår 2021
  1982
 • Husets størrelse 83 m2
 • Grundens størrelse 970 m2
 • Afstand til strand 400 m
 • Afstand til købmand 3 km
 • 1 husdyr tilladt Max 1
 • Ikke-ryger hus
 • Sauna
 • Gratis internet adgang (Highspeed) Highspeed

 
 
 
fra DKK 1.656,-
Detaljer
1

 

Nørhede

Midt imellem Vesterhavet og Nissum Fjord ligger det naturskønne område Nørhede, hvor sommerhusene typisk er beliggende på naturgrunde med beplantning og gode læforhold.
Her bor I tæt på den idylliske havn ned til fjorden, som med sine strandenge, rørskove og lavvandede fjordområder er et af Danmarks smukkeste og mest livlige fugleområder.
Den lille Sandholm Havn har plads til cirka 50 små joller, og der er legeplads til børnene på havnen. På stranden lidt væk fra havnen er der i sommermånederne en badebro, som er til fri afbenyttelse.
Fjorden er meget lavvandet, og området omkring badebroen er ganske børnevenlig i det hele taget.

Vores sommerhuse i Nørhede er i gennemsnit vurderet til 4.68 af 5.00 stjerner i 190 besvarelser.

Vandretur ved fjorden

Området omkring Nissum Fjord indbyder til at tage på vandretur eller cykeltur.
Fjorden er på den ene side et sjældent og følsomt naturområde, som man skal færdes i med respekt for dette, men samtidig et åbent landskab, hvor alle er velkomne.
De mange fugle, man kan opleve ved fjorde, tæller blandt andre gæs, ænder, svaner, fiskehejre og skarve, men også mere sjældne engfugle som brushøne, ryle, stor kobbersneppe og pomeransfugl.
Adgangsforholdene til fjorden er gode med stier, broer og adgangstavler.
Havnen i Nørhede er ikke den eneste af sin slags ved Nissum Fjord. Det kan også være en tur værd at køre forbi den lidt større Helmklit Havn, som med sine cirka 100 jollepladser er fjordens største.

Børnevenlig badesø

En anden mulighed for at komme ud at bade i naturskønne omgivelser er ved at køre en tur til den børnevenlige sø Skavemosen, som ligger ved Vester Husby, syd for Nørhede.
Søen er omkredset af høje nåletræer, som gør, at selv når det blæser meget, kan børnene lege i søen uden at blæse væk.
Ved Skavemosen er I velkomne til at benytte den grill, der står opstillet ved søen, hvor I kan tilberede jeres medbragte mad, som efterfølgende kan nydes ved de borde og bænke, som er opstillet i den skønne natur.

Den hyggelige gårdbutik

Fjand Gårdbutik, som modtog Turistprisen i 2010, er et oplagt sted at tage på udflugt, når I holder ferie i Nørhede.
Gårdbutikken er en gammel klitgård og strandfogedgård, som ligger ude midt i den skønne natur mellem Vesterhavet og Nissum Fjord.
Her bydes på herlige delikatesser, spændende brugskunst, en café med plads til 100 gæster og et galleri med skiftende udstillinger.
Foran butikken er der opstillet borde og bænke i et stort grønt område, hvor man kan købe frokost eller kaffe og kage.
Hver uge i højsæsonen afholder gårdbutikken en koncert med spisning, hvor gæster kan få en både musikalsk og koloniarisk oplevelse i de lyse sommeraftener.

Masser af sjov i multihallen

I gåafstand fra Nørhede ligger Multihallen Sdr. Nissum, som er spækket med aktiviteter for store og små.
I multihallen kan I blandt andet spille squash, badminton, volleyball, bordtennis, billard, airhockey og boldspil af mange forskellige slags.
Der er også fitnessfaciliteter i hallen, og I har mulighed for at prøve både en skydesimulator og en golfsimulator.
I kan købe dagskort til Multihallen i Dagli'Brugsen i Sdr. Nissum og på turistkontoret i Vedersø Klit. Multihallen er åben alle ugens dage fra 6.00 til 23.00.
Foruden de mange aktiviteter inde i hallen er der en stor legeplads udenfor, som er til fri afbenyttelse.

Naturlegepladser

Ved Nørhede Skovlegeplads har børn og barnlige sjæle mulighed for at få brugt en masse energi på en legeplads, hvor naturen selv har lagt materialer til den mange legeredskaber.
Det samme er der mulighed for, hvis I tager på udflugt til Spidsbjerg Skovlegeplads, som ligger syd for Nørhede tæt på Husby Klitplantage. Spidsbjerg Skovlegeplads rummer blandt andet en svævebane oppe i træerne og en stor rutsjebane.
Derudover findes også en god legeplads ved HelmKlint Havn.
Der er mulighed for at spise madpakker ved opstillede borde, hvad enten I besøger den ene eller den anden af de naturlegepladserne i området.

Sneglehuset i Thyborøn

Kører I en tur mod nord, kommer I til fiskerbyen Thyborøn, hvor I kan opleve en af landets vigtigste fiskerihavne.
Her kan I mærke den autentiske stemning på fiskerihavnen, som blandt andet rummer den store fiskeauktion, hvor fiskerne omsætter deres fangster til penge.
En helt særlig oplevelse i Thyborøn får I, hvis I besøger Sneglehuset, som på mange måder minder mere om et eventyrslot end et parcelhus. Både indvendigt og udvendigt er både murværk og møbler dækket af millioner af sneglehuse og muslingeskaller, som danner sindrige mønstre.
Huset er skabt af dets indehaver gennem et langt liv og har blandt mange andre haft besøg af det danske kongehus. Sneglehuset byder desuden på en stor udstilling af flaskeskibe, som er lavet som hobbyarbejde af vestjyske fiskere i meget høj håndværksmæssig kvalitet.

Lokale indkøbsmuligheder

I Sdr. Nissum, som ligger blot en kilometer fra Nørhede, finder I en Dagli'Brugs, som har et stort udvalg af dagligvarer og frisk frugt og grønt.
Der ligger også en bagerbutik i Sdr. Nissum, hvor der er mulighed for at købe friskbagt bagerbrød alle ugens dage.

Staby Ismejeri

En anden udflugtsmulighed er Staby Ismejeri, som har til huse på en charmerende bondegård, hvor man producerer is af højeste kvalitet helt fra bunden.
Isen produceres blandt andet af mælk fra gårdens egen kvægbesætning.
Der er åben alle torsdage i tidsrummet 16-18 og alle lørdage i tidsrummet 10-12.
Hvert år i midten af april afholder man den såkaldte økodag på gården, hvor gæster kan komme og opleve gårdens køer blive lukket ud på de store græsmarker.

Spis på en herregård

Vil I have en helt speciel spiseoplevelse, er Nørre Vosborg stedet at tage hen. Den gamle herregård blev grundlagt i 1575 og rummer i dag en yderst charmerende restaurant.
Restauranten byder på gastronomiske oplevelser af de helt store, og råvarerne er så vidt muligt hentet på den lokale hede, i skoven eller på fjorden.
I samarbejde med sine mange lokale leverandører og producenter har Nørre Vosborg adgang til nogle af områdets bedste og mest spændende råvarer, og maden er som den vestjyske natur både jordnær og kompromisløs.