Sportsaktiviteter

I vestjyland finder I mange muligheder indenfor både sportsaktiviteter på land og vandsportsaktiviteter.

Ranunkelvej 1, 6900 Skjern

Ringkøbing-Skjern Kulturcenter

DanWest rabataftale: 50% rabat på 1 times bowling eller indoor golf ved fremvisning af DanWest nøgle.

I Ringkøbing-Skjern Kulturcenter kan både store og små afprøve eller vedligeholde golfkompetencerne eller konkurrere om at få flest point på bowlingbanen.

Begge aktiviteter er sjove hele året, og der er garanti for underholdning for alle.

Når I har dystet om førstepladsen, kan I nyde jeres frokost eller aftensmad i den tilhørende café, hvor I bl.a. kan sætte tænderne i en saftig burger eller sprøde nachos (bemærk at rabatten ikke gælder på drikkevarer eller spisning). 

Betingelser:

  • Gælder kun for gæster ved DanWest Feriehusudlejning
  • Rabatten må ikke videregives til tredjepart
  • Din DanWest nøgle skal fremvises ved betaling for at få rabatten

Læs mere på: Bowling - og meget mere | CAFE B & Bowlingcenter (rskulturcenter.dk)

Glarmestervej 6 , 6710 Esbjerg V

Fun World

Her finder I bl.a. et moderne indendørs gocart-center, moderne bowlingbaner samt minigolf på kunstgræs. Ved Fun World findes desuden stor restaurant samt udendørs hoppepudder til børnene.

Kirkevej 26, Rindum, 6950 Ringkøbing

Rofi Centret Ringkøbing

I ROFI sportscenter er der et stort fitness-center og squash-baner. Desuden er der minigolf.

Bredgade 56, 6830 Nr. Nebel

Skinnecykling

Om sommeren kan du leje en skinnecykel på banen fra Nr. Nebel til Nymindegab. Der er er rastepladser på vejen i det meget naturskønne område. Billetter købes hos Nr. Nebel Minimarked, Bredgade 56, 6830 Nr. Nebel.

Holmsland Klitvej 10, 6960 Hvide Sande

Drivethru Surfcamp

Hos Drivethru Surfcamp ved Hvide Sande, tilbydes ikke kun surf-kurser, stand-up paddle og kajak-ture, men også yoga-kurser. Der er mulighed for at leje SUP-boards, kajak, cykler og longboards. Surfkurser foregår ved Vesterhavet, mens kajak og SUP-kurser foregår på det mere rolige Ringkøbing Fjord.

Gytjevej 15, 6960 Hvide Sande

Kabelpark DK - Aqua Sports Zone

Stå på vandski og wakeboarding i kabelparken. Her bliver du trukket af en kabelbane, hvilket gør det nemmere at lære at stå på vandski. Her kan alle være med – både børn og voksne.

Søndervig Landevej 3, 6950 Ringkøbing

Surffarm

Surffarm er en surfskole (tysk drevet), som ligger på hovedvejen mellem Ringkøbing og Søndervig. Die Her kan i få kurser i kitesurfing, stand-up paddle og kano. Kurserne varer fra én til flere dage. I har også mulighed for at leje udstyd. Kano og stand-up paddle på Ringkøbing Fjord umiddelbart bag ved Surffarm. Kitesurfing kan være på både Ringkøbing Fjord eller ved Vesterhavet alt efter niveau og ønsker.

Bryggen 10, Bork Havn, 6893 Hemmet

WestWind Bork Havn

God surfplads for begyndere. I Bork Havn er vandet ikke dybt og du kan surfe uanset vindretningen. Tilbyder windsurfing begynderkurser og kitekurser.

Gytjevej 15, 6960 Hvide Sande

WestWind Nord

WindSurfing og Kitesurfing på Ringkøbing Fjord. En af Nordeuropas bedste surfpladser for både begyndere og øvede. Mulighed for surfskole og kiteskole samt leje og salg af udstyr til surferen.

Sønder Klitvej 1, Årgab, 6960 Hvide Sande

WestWind Syd

WindSurfing i fantastiske omgivelser på Ringkøbing Fjord, som er en af Nordeuropas bedste surfpladser for både begyndere og øvede. Mulighed for windsurfkurser og leje af udstyr. Tilbyder også salg af udstyr.