Gratis hjælp til attraktiv indretning af dit sommerhus

For at opnå en optimale udlejning af dit sommerhus, er det vigtigt at det fremstår med den traditionelle danske sommerhus-charme. Det er selvfølgelig også vigtigt at sommerhuset er pænt og velholdt og gæsterne lægger stor vægt på kvalitet.

Men vi ved også godt, det kan være lidt uoverskueligt at få det hele til at gå op i en højere enhed. Derfor samarbejder vi også med en indretningsdesigner, som gerne kommer med gode råd og tips til, hvad du kan gøre for at gøre dit sommerhus.

Vi samarbejder med Jane Gammelgaard fra Frisk Design

Jane Gammelgaard startede Frisk Design i 2016 med udgangspunkt i ønsket om at indrette sommerhuse. Jane arbejder på at skabe funktionelle rum, som pirrer ens sanser - og er medvirkende til at give gode ferieoplevelser.

Jane har mange års erfaring med indretning af hoteller og er derfor meget opmærksom på at tilbyde et gæstfrit miljø, der får alle til at føle sig velkomne og godt tilpas.

Der bliver lagt stor vægt på farver og lys. En gennemtænkt farvesætning kan ændre oplevelsen af et rum fuldstændigt – og skabe liv og glæde. En optimal lyssætning forstærker oplevelsen af rummets atmosfære og er medvirkende til, at man er tryg og føler sig godt tilpas.

Jane er uddannet indretningsdesigner på Danmarks Designskole i København.

Husejermenu

  Få uforpligtende tilbud

Du kan give flere oplysninger om sommerhuset når du har klikket "Send".

Ejerrådgivere

agk-husejer-250c

Anne-Grethe Korsholm
Ejerrådgiver, Søndervig
anne-grethe@danwest.dk
Telefon: 9974 6622

kf-husejer-250c-2

Karsten Fyhn
Ejerrådgiver, Årgab
karsten@danwest.dk
Telefon: 9974 6615