Gratis hjælp til attraktiv indretning af dit sommerhus

For at opnå en optimale udlejning af dit sommerhus, er det vigtigt at det fremstår med den traditionelle danske sommerhus-charme. Det er selvfølgelig også vigtigt at sommerhuset er pænt og velholdt og gæsterne lægger stor vægt på kvalitet.

Men vi ved også godt, det kan være lidt uoverskueligt at få det hele til at gå op i en højere enhed. Derfor samarbejder vi også med en indretningsdesigner, som gerne kommer med gode råd og tips til, hvad du kan gøre for at gøre dit sommerhus endnu mere attraktivt.

jane gammelgaard

Om indretningsdesigner Jane Gammelgaard:

jane gammelgaard

Jane Gammelgaard har en bred erfaring indenfor indretning af sommerhuse. Jane arbejder meget med rumlige oplevelser, lys og farver, som signalerer livsglæde og er med til at gøre sommerhuset hyggeligt og skabe feriestemning. Hvis gæsterne oplever et velfungerende hus, de føler sig trygge og veltilpasse i, er der stor sandsynlighed for, at de vender tilbage til det samme hus.

Jane er selv sommerhusejer og udlejer gennem flere år. Jane kommer gerne ud og rådgiver om indretning og optimering af sommerhuset.

Jane har egen virksomhed Frisk Design i Ringkøbing.


Uforpligtende tilbud

Navn skal udfyldes

Telefon skal udfyldes

Sommerhus adresse skal udfyldes

Afsendelse iht. vores persondatapolitik.