Forlystelsesparker

Herunder findes en oversigt over forlystelsesparker beliggende tæt på sommerhusområderne og i resten af Jylland.

Naturparken 10 , 6950 Ringkøbing

NATURKRAFT, Ringkøbing

DanWest rabataftale: Gæster hos DanWest får 20% rabat ved køb af billetter online

Naturkraft er en oplevelsespark for naturens fascinerende kræfter. Med en beliggenhed ved Ringkøbing, tæt på Vestkysten og en række populære sommerhusområder, er parken et oplagt besøgsmål for turister og feriegæster.

Et besøg i Naturkraft byder på en lang række oplevelser og aktiviteter. Få en sand aha-oplevelse, når du opdager, hvordan naturen består af en række sammenhænge, som du ikke nødvendigvis tænker over til daglig. 

Rabatten gælder dagsbilletter, der købes i online forsalg. Billetten købes via dette link: https://ringkobingfjordmuseer.billetexpressen.dk/

Ved at benytte rabatkoden 2024DW fratrækkes der automatisk 20%. 

Bemærk: Billetterne skal købes online, for at opnå rabatten og er kun gyldig ved samtidig fremvisning af DanWest nøgle. Der gives ikke rabat, hvis billetter købes i døren. 

Søtangevej 1, 6950 Ringkøbing

Adventure Park Ringkøbing

DanWest rabataftale: 20% rabat på indgangsprisen ved fremvisning af lejebevis.

Mellem Søndervig og Ringkøbing i Adventure Park er der mulighed for leg, sjov for alle og mange andre aktiviteter. Uanset årstiden, kan alle aldre boltre og muntre sig med en række skønne inden- og udendørs aktiviteter bl.a. fodboldgolf, håndboldgolf, minigolf, billard, bordtennis, fodboldspil, indendørs legeland for børn, en skydesimulator og meget mere.

En af attraktionerne er det store minigolf anlæg, der ligger mellem træer, sten og vandløb i den skønne vestjyske natur. Der er også mulighed for en lille forfriskning i cafeen eller at købe danske souvenirs og interiør i butikken.

Nordmarksvej 9, 7190 Billund

LEGOLAND Billund

DanWest rabataftale: Få rabat på din entrébillet til LEGOLAND® når du køber din billet online

Få den ultimative oplevelse i LEGOLAND® og slip fantasien løs i mere end 50 forlystelser, og spændene events og konkurrencer. 

Få rabat på din entrébillet ved at købe den online via dette link: Køb billetter til LEGOLAND

For at opnå rabatten, skal du enten vælge "Barn (2-12 år)" eller "Voksen (13+ år)". Rabatten varierer og din pris vil altid fremgå når du vælger hvilken dag du ønsker at besøge parken.

Bemærk: Rabatten tilbydes af LEGOLAND®, og billetterne kan derfor ikke købes hos DanWest. For at opnå rabatten, skal billetterne købes via ovenstående link, og betaling sker direkte til LEGOLAND® med online betaling (kreditkort eller PayPal). 

Betingelser:

  • Billetten er gyldig på den valgte dato
  • Billetten kan ikke refunderes eller kombineres med andre rabatter eller kampagnetilbud
  • Billetten giver adgang til alle kørende aktiviteter undtagen Trafikskolen
  • Max 8 billetter pr. person

Læs mere på: www.legoland.dk 

Løvstrupvej 1, 6900 Skjern

WOW PARK Skjern

DanWest rabataftale: 25% rabat på indgangsbilletten ved fremvisning af den fremsendte QR kode i jeres velkomstmail. Kan ikke kombineres med andre tilbud og rabatter. Gælder max. 8 personer.

Velkommen i WOW PARK Skjern – en stor lege- og forlystelsespark i skoven. Her kan familien boltre sig sammen hele dagen – i trækronerne, i skovbunden, under jorden i sikre og smukke rammer. Her er masser af plads, frisk luft, højt til himlen og fuglefløjt!

Trætoplegehuse, rutsjebaner og hængebroer i 10 meters højde. Har du nogensinde leget helt oppe i trækronerne? Rutsjet ned i fuld fart? Løbet fra træ til træ i sjove hængebroer? Prøv det i WOW PARK, som er fyldt med leg og spænding i højden!

Når først entreen er betalt, er aktiviteterne i WOW PARK gratis – også parkeringen. I kan derfor få en fantastisk dag for hele familien til en god pris.

Glæd jer til en sjov dag med masser af fart, bevægelse, hygge og natur – sammen – både store og små!

Havremarken 15, 7190 Billund

WOW PARK Billund

DanWest rabataftale: 25% rabat på indgangsbilletten ved fremvisning af den fremsendte QR kode i jeres velkomstmail. Kan ikke kombineres med andre tilbud og rabatter. Gælder max. 8 personer.

Velkommen i WOW PARK – en kæmpestor lege- og forlystelsespark i skoven.

Her kan familien boltre sig sammen hele dagen – i trækronerne, i skovbunden, under jorden og med vandleg i sikre og smukke rammer. Her er masser af plads, frisk luft, højt til himlen og fuglefløjt.

Har du nogensinde leget helt oppe i trækronerne? Rutsjet ned i fuld fart? Løbet fra træ til træ i sjove hængebroer? Prøv det i WOW PARK, som er fyldt med leg og spænding i højden! Prøv også vores 40 meter lange kælkebakke oppe fra tårnet – du kan sagtens kælke, selvom det er sommer.

Når først entreen er betalt, er aktiviteterne i WOW PARK gratis – også parkeringen. I kan derfor få en fantastisk dag for hele familien til en god pris. Glæd jer til en sjov dag med masser af fart, bevægelse, hygge og natur – sammen – både store og små!

Stabyvej 82, Husby , 6990 Ulfborg

Sagaland Eventyrpark

DanWest rabataftale: 15% rabat på entrébilletten ved fremvisning af DanWest lejebevis eller nøgle. 

Tag hele familien med på en fortryllende rejse til SAGALAND, hvor den magiske tidsmaskine sender jer tilbage til Riddertiden. Det er som at træde ind i et levende eventyr, hvor alt er muligt!

Oplev imponerende shows på majestætiske heste, løs gåder og opklar mysterier i denne magiske verden.

Hos eventyrlandet SAGALAND venter jer en verden af sjove aktiviteter og finurlige spil, som vil glæde både børn og voksne.

Åbent fra d. 23. juni - 16. august, alle dage kl. 10-16. Lørdage er parken lukket.

Kom så tit du vil - alle entrébilletter gælder nemlig som sæsonkort. 

Læs mere på www.sagaland.dk 

Enggardsvej 9, 6893 Hemmet, Bork Havn

Bork Legeland

DanWest rabataftale: En gratis entrébillet pr. familie ved fremvisning af nøgle eller lejebevis. 

Bork Legeland er et indendørs legeland på 2500 m2 for både børn og barnlige sjæle. Så uanset om I er til spænding, leg eller hygge, så har vi noget for hele familien. 

D. 2. april 2023 åbner det nye 600 m2 udendørsområde "Legepladsen Bondegården", hvor der er alt fra rutchebaner og gynger til karruseller og vipper.

Alle aktiviterer er gratis, når først entreen er betalt. Egen mad må meget gerne medbringes, og ellers holder den lille café åbent i hele åbningstiden.

Industrivej 38, 6840 Oksbøl

Jungle Fun klatrepark

DanWest rabataftale: 10% rabat ved forevisning af DanWest nøgle eller lejebevis.

Danmarks sjoveste indendørs klatrepark med masser af fede udfordringer og svævebaner. Der er vilde klatrebaner for teenager og de voksne. Der er lette baner for de mindste og dem med højdeskræk. Mad og drikke må gerne medbringes og de har borde og bænke som man er velkommen til at benytte.

Åkirkebyvej 10, 7400 Herning

Baboon City

Stor indendørs tumleplads, hvor sjov, samvær og fysiske udfordringer er i centrum. Her er masser af aktiviteter for hele familien – hoppeborge, kæmpe rutschebane, boldrum, morskabsmaskiner og meget mere.

Randersvej 17, 8581 Nimtofte

Djurs Sommerland

Med mere end 60 forlystelser til børn i alle aldre og et kæmpe vandland, kan Djurs Sommerland give familien en dejlig dag. Her findes også Danmarks hurtigste og vildeste rutsjebane, ”Piraten”.

Hovervej 56-58, Hee, 6950 Ringkøbing

Familiepark West

For gæster, der ønsker en hyggelig tid med masse af oplevelser. Her findes gode fiskesøer, naturlegeplads, sjov hoppepude, vandland, minigolf-anlæg, beachvolley, cross bane, mooncars samt kameler.

Pirupvejen 147, 9492 Blokhus

Fårup Sommerland

Mulighed for at få sommerfugle i maven, et godt grin sammen og samtidig en dejlig oplevelse af at være helt ude i skoven. Tag familien med og prøv selv alle de vilde, vovede og hyggelige forlystelser helt ude i skoven.

Legindvej 30, 7900 Nykøbing Mors

Jesperhus

Oplev den flotte park med blomster, dyr og masser af sjove aktiviteter. Badeland, bowling, golf, vilde dyr, blomster fra hele verden og en spændende 4D-biograf, der giver dig noget at skrive hjem om.

Skovbrynet 5, 8000 Århus C

Tivoli Friheden

Forlystelser og aktiviteter for voksne og børn i alle aldre. Lad børnene prøve at slukke brand i ”Brand Alarm” eller køre vildt i ”Stock car”. De voksne kan prøve en af de vilde rutsjebaner eller 30m frit fald i ”Sky tower”.

Har du overvejet udlejning af sommerhus?