Forlystelsesparker

Herunder findes en oversigt over forlystelsesparker beliggende tæt på sommerhusområderne og i resten af Jylland.

Naturparken 10 , 6950 Ringkøbing

NATURKRAFT, Ringkøbing

Gæster hos DanWest får 15% rabat på entréen ved forevisning af DanWest nøgle eller lejebevis.

Naturkraft er en oplevelsespark for naturens fascinerende kræfter. Med en beliggenhed ved Ringkøbing tæt på Vestkysten og en række populære sommerhusområder er parken et oplagt besøgsmål for turister og feriegæster.

Et besøg i Naturkraft byder på en lang række oplevelser og aktiviteter. Gæsterne kan prøve vindmaskinen og mærke forskellen på storm og kuling. Eller selv fornemme duften af fyrreskov og se det blomstrende hedelandskab – og på den måde blive klogere på de vestjyske naturtyper.

Naturkraft har et ønske om at give gæsterne en aha-oplevelse, når de opdager, hvordan naturen består af en række sammenhænge, som man ikke nødvendigvis tænker over til daglig. Det vil sige, at hele familien får mulighed for at lege sig til en større bevidsthed om natur, bæredygtighed og klima.

 

Søtangevej 1, 6950 Ringkøbing

Adventure Park Ringkøbing

Gæster hos DanWest får 20% rabat på indgangsprisen ved fremvisning af lejebevis.

Mellem Søndervig og Ringkøbing i Adventure Park er der mulighed for leg, sjov for alle og mange andre aktiviteter. Uanset årstid kan ung og gammel boltre og muntre sig med en række skønne inden- og udendørs aktiviteter bl.a. fodboldgolf, håndboldgolf, minigolf, billard, bordtennis, fodboldspil, indendørs legeland for børn, en skydesimulator og meget mere. En af attraktionerne er det store minigolf anlæg, der ligger mellem træer, sten og vandløb i den skønne vestjyske natur. Der er også mulighed for en lille forfriskning i cafeen eller at købe danske souvenirs og interiør i butikken.

 

Løvstrupvej 1, 6900 Skjern

WOW PARK Skjern

DanWest Rabataftale: 20% rabat på indgangsbilletten ved fremvisning af DanWest nøgle eller lejebevis (rabatten er på priser ved indgang). Kan ikke kombineres med andre tilbud og rabatter. Maks 8 pers. pr. kupon.  Rabatten gælder i sæson 2022.

Velkommen i WOW PARK Skjern – en stor lege- og forlystelsespark i skoven. Her kan familien boltre sig sammen hele dagen – i trækronerne, i skovbunden, under jorden i sikre og smukke rammer. Her er masser af plads, frisk luft, højt til himlen og fuglefløjt!

Trætoplegehuse, rutsjebaner og hængebroer i 10 meters højde. Har du nogensinde leget helt oppe i trækronerne? Rutsjet ned i fuld fart? Løbet fra træ til træ i sjove hængebroer? Prøv det i WOW PARK, som er fyldt med leg og spænding i højden!

Når først entreen er betalt, er aktiviteterne i WOW PARK gratis – også parkeringen. I kan derfor få en fantastisk dag for hele familien til en god pris.Glæd jer til en sjov dag med masser af fart, bevægelse, hygge og natur – sammen – både store og små!

Havremarken 15, 7190 Billund

WOW PARK Billund

20% rabat på indgangsbilletten ved fremvisning af DanWest nøgle eller lejebevis (rabatten er på priser ved indgang). Kan ikke kombineres med andre tilbud og rabatter. Maks 8 pers. pr. kupon. Rabatten gælder i sæson 2022.

Velkommen i WOW PARK – en kæmpestor lege- og forlystelsespark i skoven.

Her kan familien boltre sig sammen hele dagen – i trækronerne, i skovbunden, under jorden og med vandleg i sikre og smukke rammer. Her er masser af plads, frisk luft, højt til himlen og fuglefløjt – på et stort naturareal svarende til mere end 40 fodboldbaner.

Trætoplegehuse, rutsjebaner og hængebroer i 14 meters højde!

Har du nogensinde leget helt oppe i trækronerne? Rutsjet ned i fuld fart? Løbet fra træ til træ i sjove hængebroer? Prøv det i WOW PARK, som er fyldt med leg og spænding i højden! Prøv også vores 40 meter lange kælkebakke oppe fra tårnet – du kan sagtens kælke, selvom det er sommer.

Når først entreen er betalt, er aktiviteterne i WOW PARK gratis – også parkeringen. I kan derfor få en fantastisk dag for hele familien til en god pris. Glæd jer til en sjov dag med masser af fart, bevægelse, hygge og natur – sammen – både store og små!

Stabyvej 82, Husby , 6990 Ulfborg

Sagaland Eventyrpark

Få 15 % Rabat på entre ved fremvisning af DanWest lejebevis eller nøgle. 

Sagaland er en eventyrpark beliggende på en gammel klitgård i Vestjylland.

Her kan man opleve de gode gamle eventyr på nye og sjove måder. Hver dag er der eventyrshow med vaskeægte riddere, der kæmper til hest. Ridderhestene kan besøges i stalden efter forestillingen. Her er også ridderen som gerne fortæller skrøner fra gammel tid, og man kan få lov at prøve hans rustning.

Madkurv må gerne medbringes, grill kan lånes. Når entreen er betalt er alt gratis - også pandekagerne! Kaffe og is kan købes. Besøg Sagaland - Alle tiders Eventyr!

Enggardsvej 9, 6893 Hemmet, Bork Havn

Bork Legeland

Som DanWest kunde får man en gratis entrebillet pr. familie ved fremvisning af nøgle eller lejebevis. 

Bork Legeland er et indendørs legeland på 2500 m2 for både børn og barnlige sjæle. Så uanset om I er til spænding, leg eller hygge, så har vi noget for hele familien. Alle aktiviterer i legelandet er gratis, når først entreen er betalt. Egen mad må meget gerne medbringes, og ellers holder den lille café åbent i hele åbningstiden.

Industrivej 38, 6840 Oksbøl

Jungle Fun

Gæster hos DanWest får 10% rabat på klatring ved forevisning af DanWest nøgle eller lejebevis.

Danmarks sjoveste indendørs klatrepark med masser af fede udfordringer og svævebaner. Der er vilde klatrebaner for teenager og de voksne. Der er lette baner for de mindste og dem med højdeskræk. Mad og drikke må gerne medbringes og de har borde og bænke som man er velkommen til at benytte.

Åkirkebyvej 10, 7400 Herning

Baboon City

Stor indendørs tumleplads, hvor sjov, samvær og fysiske udfordringer er i centrum. Her er masser af aktiviteter for hele familien – hoppeborge, kæmpe rutschebane, boldrum, morskabsmaskiner og meget mere.

Randersvej 17, 8581 Nimtofte

Djurs Sommerland

Med mere end 60 forlystelser til børn i alle aldre og et kæmpe vandland, kan Djurs Sommerland give familien en dejlig dag. Her findes også Danmarks hurtigste og vildeste rutsjebane, ”Piraten”.

Hovervej 56-58, Hee, 6950 Ringkøbing

Familiepark West

For gæster, der ønsker en hyggelig tid med masse af oplevelser. Her findes gode fiskesøer, naturlegeplads, sjov hoppepude, vandland, minigolf-anlæg, beachvolley, cross bane, mooncars samt kameler.

Pirupvejen 147, 9492 Blokhus

Fårup Sommerland

Mulighed for at få sommerfugle i maven, et godt grin sammen og samtidig en dejlig oplevelse af at være helt ude i skoven. Tag familien med og prøv selv alle de vilde, vovede og hyggelige forlystelser helt ude i skoven.

Legindvej 30, 7900 Nykøbing Mors

Jesperhus

Oplev den flotte park med blomster, dyr og masser af sjove aktiviteter. Badeland, bowling, golf, vilde dyr, blomster fra hele verden og en spændende 4D-biograf, der giver dig noget at skrive hjem om.

Nordmarksvej 9, 7190 Billund

LEGOLAND

Slip fantasien og familien løs i mere end 50 forlystelser, og en perlerække af spændende events og konkurrencer. LEGOLAND® er stedet hvor drømme bliver til virkelighed. Læs mere på LEGOLAND.dk. © 2009 LEGO Gruppen.

Skovbrynet 5, 8000 Århus C

Tivoli Friheden

Forlystelser og aktiviteter for voksne og børn i alle aldre. Lad børnene prøve at slukke brand i ”Brand Alarm” eller køre vildt i ”Stock car”. De voksne kan prøve en af de vilde rutsjebaner eller 30m frit fald i ”Sky tower”.