Naturoplevelser

Herunder findes en liste med skønne naturoplevelser i og omkring sommerhusområderne. Oplev bl. a. den skønne vestjyske natur på tæt hold.

Bundsbæk Naturpark

Bundsbæk Naturpark
Bundsbækvej 27
6900 Skjern
Telefon: +45 9736 2343 Hjemmeside

Bundsbæk Naturpark

En tur i Bundsbæk Naturpark er en tur fyldt med natur, kunst og historie. Oplev den verdensberømte Land Art-kunstner Alfio Bonannos værker, der gemmer sig hist og pist i parken. På samme måde kan man også være heldig at spotte en af de mange forskellige arter orkideer der findes. Kombiner besøget med Bundsbæk Mølle og det lille rakkerhus.

Jesperhus Blomsterpark

Jesperhus Blomsterpark
Legindvej 30
7900 Nykøbing Mors
Telefon: +45 9670 1432 Hjemmeside

Jesperhus Blomsterpark

Nordens største blomsterpark byder på en blomsteroplevelse – både indendørs og udendørs. Til børnene findes sammen med parken også pirat-legeland og Kaptajn Kølhalers kapringstogt til den hemmelige grotte.

Klitheden ved Lyngvig Fyr

Klitheden ved Lyngvig Fyr
Holmsland Klitvej 109
6960 Hvide Sande

Klitheden ved Lyngvig Fyr

Gå en tur på den fredede klithede ved Lyngvig Fyr. Heden ligger smukt omkranset af Vesterhavet og Ringkøbing Fjord og fortæller historien om Danmarks finurlige natur, om rydningerne på heden og om hedeselskabet. En tur ud på heden kan med fordel kombineres med et besøg i Lyngvig Fyr.

Mønsted Kalkgruber

Mønsted Kalkgruber
Kalkværksvej 8
7850 Viborg
Telefon: +45 8664 6011 Hjemmeside

Mønsted Kalkgruber

Velkommen til verdens største kalkgrube. I Mønsted Kalkgruber er der mere end 60 km minegange. Afsæt mindst 2 timer til besøget. I gruberne er der året rundt 8° C - så husk varmt tøj. 

NATURKRAFT, Ringkøbing

NATURKRAFT, Ringkøbing
Naturparken 10
6950 Ringkøbing
Telefon: +45 6916 1162 Hjemmeside

NATURKRAFT, Ringkøbing

Gæster hos DanWest får 15% rabat på entréen ved forevisning af DanWest nøgle eller lejebevis.

Naturkraft er en oplevelsespark for naturens fascinerende kræfter. Med en beliggenhed ved Ringkøbing tæt på Vestkysten og en række populære sommerhusområder er parken et oplagt besøgsmål for turister og feriegæster.

Et besøg i Naturkraft byder på en lang række oplevelser og aktiviteter. Gæsterne kan prøve vindmaskinen og mærke forskellen på storm og kuling. Eller selv fornemme duften af fyrreskov og se det blomstrende hedelandskab – og på den måde blive klogere på de vestjyske naturtyper.

Naturkraft har et ønske om at give gæsterne en aha-oplevelse, når de opdager, hvordan naturen består af en række sammenhænge, som man ikke nødvendigvis tænker over til daglig. Det vil sige, at hele familien får mulighed for at lege sig til en større bevidsthed om natur, bæredygtighed og klima.

 

Randers Regnskov

Randers Regnskov
Tørvebryggen 11
8900 Randers
Telefon: +45 8710 9999 Hjemmeside

Randers Regnskov

Spændende indendørs zoologisk have med udgangspunkt i verdens regnskove. Regnskoven er opbygget som en naturtro miniature regnskov med dyr, planter og klipper.

Tipperne

Tipperne
Tippervej
6830 Nørre Nebel
Telefon: +45 7528 9036 Hjemmeside

Tipperne

Stort, fredet fuglereservat beliggende i den sydlige del af Ringkøbing Fjord. Her tager fugle fra hele Skandinavien ophold på deres rejse. Tipperne har åbent for publikum på søndag formiddage.

WOW PARK Skjern

WOW PARK Skjern
Løvstrupvej 1
6900 Skjern
Telefon: +45 333 22 000 Hjemmeside

WOW PARK Skjern

20% rabat på indgangsbilletten ved fremvisning af DanWest nøgle eller lejebevis (rabatten er på priser ved indgang). Kan ikke kombineres med andre tilbud og rabatter. Maks 8 pers. pr. kupon.  Rabatten gælder i sæson 2022.

Velkommen i WOW PARK Skjern – en stor lege- og forlystelsespark i skoven. Her kan familien boltre sig sammen hele dagen – i trækronerne, i skovbunden, under jorden i sikre og smukke rammer. Her er masser af plads, frisk luft, højt til himlen og fuglefløjt!

Trætoplegehuse, rutsjebaner og hængebroer i 10 meters højde. Har du nogensinde leget helt oppe i trækronerne? Rutsjet ned i fuld fart? Løbet fra træ til træ i sjove hængebroer? Prøv det i WOW PARK, som er fyldt med leg og spænding i højden!

Når først entreen er betalt, er aktiviteterne i WOW PARK gratis – også parkeringen. I kan derfor få en fantastisk dag for hele familien til en god pris.Glæd jer til en sjov dag med masser af fart, bevægelse, hygge og natur – sammen – både store og små!