Naturoplevelser

Herunder findes en liste med skønne naturoplevelser i og omkring sommerhusområderne. Oplev bl. a. den skønne vestjyske natur på tæt hold.

Bundsbækvej 27, 6900 Skjern

Bundsbæk Naturpark

En tur i Bundsbæk Naturpark er en tur fyldt med natur, kunst og historie. Oplev den verdensberømte Land Art-kunstner Alfio Bonannos værker, der gemmer sig hist og pist i parken. På samme måde kan man også være heldig at spotte en af de mange forskellige arter orkideer der findes. Kombiner besøget med Bundsbæk Mølle og det lille rakkerhus.

Legindvej 30, 7900 Nykøbing Mors

Jesperhus Blomsterpark

Nordens største blomsterpark byder på en blomsteroplevelse – både indendørs og udendørs. Til børnene findes sammen med parken også pirat-legeland og Kaptajn Kølhalers kapringstogt til den hemmelige grotte.

Holmsland Klitvej 109, 6960 Hvide Sande

Klitheden ved Lyngvig Fyr

Gå en tur på den fredede klithede ved Lyngvig Fyr. Heden ligger smukt omkranset af Vesterhavet og Ringkøbing Fjord og fortæller historien om Danmarks finurlige natur, om rydningerne på heden og om hedeselskabet. En tur ud på heden kan med fordel kombineres med et besøg i Lyngvig Fyr.

Kalkværksvej 8, 7850 Viborg

Mønsted Kalkgruber

Velkommen til verdens største kalkgrube. I Mønsted Kalkgruber er der mere end 60 km minegange. Afsæt mindst 2 timer til besøget. I gruberne er der året rundt 8° C - så husk varmt tøj. 

Naturparken 10 , 6950 Ringkøbing

NATURKRAFT, Ringkøbing

DanWest rabataftale: Gæster hos DanWest får 20% rabat ved køb af billetter online

Naturkraft er en oplevelsespark for naturens fascinerende kræfter. Med en beliggenhed ved Ringkøbing, tæt på Vestkysten og en række populære sommerhusområder, er parken et oplagt besøgsmål for turister og feriegæster.

Et besøg i Naturkraft byder på en lang række oplevelser og aktiviteter. Få en sand aha-oplevelse, når du opdager, hvordan naturen består af en række sammenhænge, som du ikke nødvendigvis tænker over til daglig. 

Rabatten gælder dagsbilletter, der købes i online forsalg. Billetten købes via dette link: https://ringkobingfjordmuseer.billetexpressen.dk/

Ved at benytte rabatkoden 2024DW fratrækkes der automatisk 20%. 

Bemærk: Billetterne skal købes online, for at opnå rabatten og er kun gyldig ved samtidig fremvisning af DanWest nøgle. Der gives ikke rabat, hvis billetter købes i døren. 

Tørvebryggen 11, 8900 Randers

Randers Regnskov

Spændende indendørs zoologisk have med udgangspunkt i verdens regnskove. Regnskoven er opbygget som en naturtro miniature regnskov med dyr, planter og klipper.

Holmsland Klitvej 94 , 6950 Ringkøbing

SkyCopter Helikopterture

DanWest rabataftale: Få 10% rabat på helikopterturen i et samarbejde mellem DanWest og SkyCopter med rabatkoden SKY10.

En helikoptertur over Klegod, Søndervig eller Hvide Sande giver en fantastisk oplevelse på kort tid.

På en 5-minutters tur over Klegod ser man de imponerende klitter og brede, hvide sandstrande, mens man svæver over det naturskønne område mellem Søndervig og Hvide Sande.
Priser før rabat: 350 kr/person ved 3 personer / 500 kr/person ved 2 personer.

En 10-minutters tur over Søndervig byder på smukke klitter og kystlinje, samt en betagende udsigt over badebyen med sine ferieboliger, butikker og aktiviteter. Vælger man i stedet Hvide Sande, kan man nyde kystlandskabet og få et unikt blik på den charmerende fiskerby, dens havn og travle fiskerbåde. Uanset destinationen er helikopterturen en uforglemmelig oplevelse fra luften.
Priser før rabat: 600 kr/person ved 3 personer / 750 kr/person ved 2 personer.

SkyCopter flyver fra Klegod mandage fra kl 14.30 til 17.00 i perioden 1. juli til 12. august 2024. Rabatten gælder kun ved booking online på https://helikoptergavekort.dk/koeb-helikopterflyvning/ og indtastning af rabatkoden SKY10.

Tippervej, 6830 Nørre Nebel

Tipperne

Stort, fredet fuglereservat beliggende i den sydlige del af Ringkøbing Fjord. Her tager fugle fra hele Skandinavien ophold på deres rejse. Tipperne har åbent for publikum på søndag formiddage.

Løvstrupvej 1, 6900 Skjern

WOW PARK Skjern

DanWest rabataftale: 25% rabat på indgangsbilletten ved fremvisning af den fremsendte QR kode i jeres velkomstmail. Kan ikke kombineres med andre tilbud og rabatter. Gælder max. 8 personer.

Velkommen i WOW PARK Skjern – en stor lege- og forlystelsespark i skoven. Her kan familien boltre sig sammen hele dagen – i trækronerne, i skovbunden, under jorden i sikre og smukke rammer. Her er masser af plads, frisk luft, højt til himlen og fuglefløjt!

Trætoplegehuse, rutsjebaner og hængebroer i 10 meters højde. Har du nogensinde leget helt oppe i trækronerne? Rutsjet ned i fuld fart? Løbet fra træ til træ i sjove hængebroer? Prøv det i WOW PARK, som er fyldt med leg og spænding i højden!

Når først entreen er betalt, er aktiviteterne i WOW PARK gratis – også parkeringen. I kan derfor få en fantastisk dag for hele familien til en god pris.

Glæd jer til en sjov dag med masser af fart, bevægelse, hygge og natur – sammen – både store og små!