medarbejdere strand

medarbejdere strand

Mennesker i fokus

Hos DanWest Feriehusudlejning sætter vi os hver dag ind i, hvad der er mest vigtig for både vores husejere, feriegæster og medarbejdere.

Vores husejere skal vide, at vi altid sætter os ind i deres situation, historie og behov – og at vi opbygger et trygt, professionelt og godt samarbejde med dem.

Vi sørger for, at vores feriegæster får god personlig service, ud over det forventelige. Vi ønsker at skabe mindeværdige ferieoplevelser, som de kan del med andre.

Vi vil være den bedste arbejdsplads, hvor vi altid er engagerede, hvor vi altid vil gøre en forskel samt at alle medarbejdere føler sig trygge, så de udvikler sig og føler sig værdsatte.

Historien om DanWest

Vores DNA er bygget op om fuld personlig service fra start til slut. Gennem årene er der opbygget langvarige relationer, hvor vi altid yder service udover det der forventes.

Vi er i dag beliggende centralt langs Holmsland Klit med kontor i Årgab, syd for Hvide Sande samt i hjertet af Søndervig. Her er der grobund for tæt og nær kontakt med både husejere og feriegæster. Alle vores medarbejdere er desuden bosat rundt om Ringkøbing Fjord og dækker derved hele vores område med sommerhuse.

1995  Karsten Fyhn køber Lønne Feriehuse, som startede udlejningen i et begrænset område ved Lønne og Houstrup syd for Ringkøbing Fjord.

1999

Navnet ændres til DanWest Feriehusudlejning – en sammenskrivning af ”Danmark” og ”Westjylland” Her begyndte også udvidelse af udlejningsområdet som nu dækkede rundt om Ringkøbing Fjord.
www.danwest.dk så også dagens lys for første gang, og det blev nu muligt at søge og booke sommerhusene online.

2002 Kontoret på Sønder Klitvej 20 i Årgab åbnede. Beliggenheden er helt perfekt lige midt mellem Hav og Fjord.

2014 DanWest Feriehusudlejning udvidede med endnu en filial i hjertet af Søndervig. DanWest blev nu endnu mere tæt på både gæster og husejere.

2022 DanWest opruster med endnu flere sommerhus efter opkøbet af Bilbergs Feriehusudlejning i Bjerregård. De mange husejere og stamgæster følte sig budt godt velkommen hos DanWest.

2022 Aktierne i DanWest Feriehusudlejning bliver solgt til Sol og Strand Feriehusudlejning, men forsætter i 100% selvstændigt brand og egen organisation.

DanWest i dag

DanWest Feriehusudlejning har i dag 15 fastansatte medarbejdere tilknyttet begge kontorer, samt ca. 150 deltidsansatte primært tilknyttet i service. Du kan kontakte os her.

Medarbejderne er alle lokale og er bosiddende i vores udlejningsområde. De kender området og sommerhusene godt og kan hjælpe med enhver udfordring der måtte opstå.

Vi glæder os til at byde dig velkommen som husejer eller som feriegæst hos DanWest Feriehusudlejning.

Se også generel info og seneste pressemeddelelser.

Juridiske firmaoplysninger

DanWest Feriehusudlejning A/S
Sønder Klitvej 20, Årgab
DK-6960 Hvide Sande
CVR: 27183964

Dine fordele hos DanWest

 Attraktive rabatter til lokale aktiviteter og attraktioner

 Gæstetilfredshed helt i top

 Eget erfarent service- og rengøringspersonale

 Husdyr er tilladt og gratis at medbringe i udvalgte huse

 Medlem hos Feriehusudlejernes Brancheforening læs mere

 Prisgaranti: Du finder med garanti ikke vores sommerhuse til en lavere pris andre steder