Om DanWest

medarbejdere strand

medarbejdere strand

Hos DanWest prioriterer vi samarbejdet mellem vore gæster, feriehusejere samt vore servicemedarbejdere meget højt. Det er nemlig gennem dette samarbejde, at vi gennem årene har været i stand til at udvikle og forbedre vores service, så vore gæster får den bedst mulige ferieoplevelse.

Hele vort personale er bosat i området og har et grundigt lokalkendskab. Vi har vore egne servicemedarbejdere, som hurtigt kan rykke ud, hvis der er behov.

DanWest har kontorer i badebyen Søndervig samt i den gamle købmandsgård i Årgab syd for Hvide Sande. Det betyder at vi altid er tæt på kunderne. På begge kontorer står vore dygtige og erfarne medarbejdere klar til at hjælpe jer med at finde netop jeres drømmehus.

Historien om DanWest

I 1995 startede Karsten Fyhn DanWest Feriehusudlejning, med udlejning af sommerhuse i Vestjylland. I starten udlejede vi sommerhuse i et begrænset udlejningsområde ved Lønne og Houstrup syd for Ringkøbing Fjord. Virksomheden hed dengang Lønne Feriehuse.

Siden starten i 1995 har virksomheden haft en jævn tilgang af nye sommerhuse, så vi nu udlejer ca. 500 gode og velbeliggende sommerhuse ved Ringkøbing Fjord og Vesterhavet. Hos os finder du i dag sommerhuse med simpel indretning til nye flotte luksus-swimming-poolhuse med plads til 20 personer.

Navnet på virksomheden blev i 1999 ændret til DanWest Feriehusudlejning, hvilket blev valgt som en kort skrivemåde for "Danmark – Westjylland". Det nye navn passede bedre til vores profil, da vi nu udlejede sommerhuse i en stor del af de attraktive sommerhusområder ved den sydlige del af Vesterhavet.

I 1999 fik vi også vores første hjemmeside. Alle sommerhuse blev præsenteret online med mulighed for at forespørge på booking og bestille vores katalog.

Virksomheden havde i begyndelsen kontor på en privat adresse i Ringkøbing. I 2002 blev bygningerne fra det tidligere "Årgab og Omegns Brugsforening" i Årgab syd for Hvide Sande overtaget, som har en fantastisk. Bygningen blev istandsat og i midten af 2002 flyttede DanWest fra Ringkøbing til Årgab.

I 2014 åbnede DanWest kontor i hjertet af Søndervig. Bygningen som ligger centralt placeret, lige overfor Meny Supermarked, sørger for at vores kunder i området omkring Søndervig altid er tæt på.

I 2022 overtog DanWest Bilbergs Feriehusudlejning.

DanWest Feriehusudlejning har 15 fuldtidsansatte samt ca. 150 deltidsansatte. Medarbejderne er lokale og er alle bosiddende i vores udlejningsområde.

Vi glæder os til at byde dig velkommen som husejer eller kunde hos DanWest.

Se også al generel info og seneste pressemeddelelser.

Juridiske firmaoplysninger

DanWest Feriehusudlejning A/S
Sønder Klitvej 20, Årgab
DK-6960 Hvide Sande
CVR: 27183964

Dine fordele hos DanWest

 Husdyr er tilladt og gratis at medbringe i udvalgte huse

 500 Feriehuse i de mest populære områder i Vestjylland 

 Attraktive rabatter til lokale aktiviteter og attraktioner

 Lokalt forankret med erfarne medarbejdere

 Kontorer direkte i ferieområdet – kort afstand til alle huse, insidertips på stedet mv

 Medlem hos Feriehusudlejernes Brancheforening, sikkerhed for gæster og ejer ifm. problemer læs mere