Natteliv

Herunder findes en oversigt over barer og diskoteker i bl. a. Ringkøbing og Hvide Sande. Oplev nattelivet i det vestjyske.

Vester Strandgade 8, 6950 Ringkøbing

Shooters, Ringkøbing

Bar og diskotek for det unge publikum. Der er installeret fladskærme, som viser større sportsbegivenheder, Premier League mm.

Lodbergsvej 77, 6950 Ringkøbing

Biergarten

Søndervigs eneste Bierbar med ægte Bierstube stemning. Her vil du opleve hygge, fadøl og fest. I højsæsonen kan du vælge mellem 10 forskellige slags fadøl og derudover har de også flaskeøl, cider, sodavand, kaffe og te. Der er 100% autentisk tysk stemning med schalger musik – lige i den rette Biergarten-ånd!

Søndergade 12, 6960 Hvide Sande

Æ Karklud

Byens ikoniske brune værtshus, som har bevaret det autentiske miljø med formiddagsstamgæster, dart og traditionelt spiritusudvalg. ‘Æ Karklud’ også i daglig tale kaldet ‘Kluden’ eller ‘Æ Klud’.

Kirkehøjvej 46, 6893 Hemmet

Liglad Bar

Ligad Bar – Is byder på forskellige is, drinks og fadøl m.m. Baren ligger meget centralt og lige ned til havnen i Bork.

M Erichsens Vej 3, 6950 Ringkøbing

Café Mylle

På værtshuset café Mylle serveres der øl, vin, vand og drinks. Der er rig mulighed for et spil billard, en rafleturnering eller et slag søm i deres fantastiske gårdhave.

Kastengevej 3, 6950 Ringkøbing

Spillestedet Generator, Ringkøbing

Spillested, der arrangerer rytmiske koncerter, hvor mennesker mødes på tværs af alder og interesser.

Torvet 18, 6950 Ringkøbing

The Watchmans Pub

Restaurant/pub placeret i hjertet af Ringkøbing midt på torvet. De er kendt for at kræse om maden, når det gælder smag, anretning og størrelse - hermed sagt lægges der op til en aften, hvor du vil føle, at du har fået noget for pengene.

Bredgade 52, 6830 Nørre Nebel

Bodega Bjælkestue

Bodega beliggende midt i Nørre Nebel.