Badelande og svømmehaller

Herunder findes en oversigt over badelande og svømmehaller i området ved Ringkøbing Fjord og Vesterhavet. Nogle af vores sommerhuse tilbyder desuden gratis adgang til Ringkøbing Svømmehal og gratis adgang til Hvide Sande svømmehal.

Vestkystvej 2, 6950 Ringkøbing

Lalandia, Søndervig

DanWest rabataftale: Køb billet til Aquadome badeland og få rabat. Voksenbillet 255 kr. (299 kr.) og børnebillet 205 kr. (249 kr.)

I Lalandia Søndervig kan I nyde tropevarmen og masser af vandsjov i Aquadome. Mærk suset i de sjove vandrutsjebaner, leg løs på de store vandlegepladser eller lav fede tricks på surfbrættet i WaveSurf.

Her er garanti for mange timers underholdning for både små og store vandhunde!

Børn 0-2 år er gratis. 

Børn 3-11 år 205 kr.

Voksne 14+ 255 kr.

Billetterne købes direkte hos Danwest. 

Parallelvej 2, 6960 Hvide Sande

Hvide Sande Svømmehal

Midt i Hvide Sande finder i denne skønne svømmehal, med 25 m bassin, 1m og 3 m vippe, 35 m rutschebane, sauna, spa og dampbad. Svømmehallen er belliggende sammen med hallen i Hvide Sande, som også har en kiosk/cafeteria.

Tingodden 3, Årgab , 6960 Hvide Sande

Nordsø Badeland

Stort badeland på 1000m2 med en sjov og lang rutsjebane. Badelandet har også tyrkisk dampbad, spa og sauna med udsigt ud over badelandet. Desuden findes der en barfods-café, som sælger drikkevarer og snacks.

Klintingvej 21, 6930 Nr. Nebel

Nørre Nebel Svømmehal

Svømmehallen er familievenlig og holder åbent hver dag. Uanset om du vil motionere, lege, nyde vandmassagde eller saunagus, så er alt incl. når du har betalt!

Kongevejen 52 , 6950 Ringkøbing

Ringkøbing Svømmehal

Hyggelig svømmehal med 25m svømmebassin, 1m og 3m vippe samt varmtvandsbassin med en temperatur på 34 grader. Derudover massagedyser, mamutbruser, sauna, solarier samt boblezone

Vesterhavsvej 81, Lønne, 6830 Nr. Nebel

SeaWest Nymindegab

Stort badeland med flere bassiner, rutschebaner på over 100m, sauna, spabade. Derudover findes gode wellness-faciliteter, fitness-center samt solcenter.

Lodbergsvej 245, 6950 Ringkøbing

Søndervig Badeland

I forbindelse med feriecentret i Søndervig findes dette skønne badeland som har stort bassin med vandrutsjebane samt motionsbassin med mulighed for motion i ferien. Derudover sauna, børnepool mm.