danwest aargab

25 år med DanWest

DanWest Feriehusudlejning startede i 1995 med udlejning af sommerhuse i Vestjylland. I starten udlejede vi sommerhuse i et begrænset udlejningsområde ved Lønne og Houstrup syd for Ringkøbing Fjord. Virksomheden hed dengang ”Lønne Feriehuse”.

Siden starten i 1995 har virksomheden haft en jævn tilgang af nye sommerhuse, så vi nu udlejer ca. 500 gode og velbeliggende sommerhuse ved Ringkøbing Fjord og Vesterhavet. Hos os finder du i dag sommerhuse med simpel indretning til nye flotte luksus-sommerhuse med plads til 12 personer.

Navnet på virksomheden blev i 1999 ændret til DanWest Feriehusudlejning, hvilket blev valgt som en kort skrivemåde for "Danmark – Westjylland". Det nye navn passede bedre til vores profil, da vi nu udlejede sommerhuse i en stor del af de attraktive sommerhusområder ved den sydlige del af Vesterhavet.

I 1999 fik vi også vores første hjemmeside. Alle sommerhuse blev præsenteret online med mulighed for at forespørge på booking og bestille vores katalog.

Virksomheden havde i begyndelsen kontor på en privat adresse i Ringkøbing. I 2002 blev bygningerne fra det tidligere ”Årgab og Omegns Brugsforening” i Årgab syd for Hvide Sande overtaget. Bygningerne var ikke de bedste, men beliggenheden var fantastisk. Bygningen blev istandsat og i midten af 2002 flyttede DanWest fra Ringkøbing til Årgab.

I 2014 åbnede DanWest kontor i hjertet af Søndervig. Bygningen som ligger centralt placeret, lige overfor Søndervig Supermarked, sørger for at vores kunder i området omkring Søndervig altid er tæt på.

For tiden har DanWest Feriehusudlejning 15 fuldtidsansatte samt ca. 150 deltidsansatte. Medarbejderne er lokale og er alle bosiddende i vores udlejningsområde.

Vi glæder os til at byde dig velkommen som husejer hos DanWest.

Læs mere
> Derfor skal du vælge DanWest
> Din personlige rådgiver hos DanWest


Uforpligtende tilbud

Navn skal udfyldes

Telefon skal udfyldes

Sommerhus adresse skal udfyldes

Afsendelse iht. vores persondatapolitik.