lyst hus pejs stue

God økonomi i udlejning af sommerhus

Vi kan godt forstå, at du gerne vil udleje dit sommerhus så meget som muligt i de perioder, hvor du ikke selv bruger det. Du skal blot huske på, at sommerhusgæster er kræsne. De har derfor mange parametre i spil, når de skal vælge den feriebolig, der skal danne rammen om deres ferie.

Vil du derfor gerne sikre dig, at sommerhuset bliver mere attraktivt for sommerhusgæster at leje, er der en række ting, du selv kan sørge for:

  • Vedligehold dit sommerhus, så det altid fremstår pænt og indbydende udefra
  • Tilbyd mulighed for godt udeliv og læ på terrasser
  • Indret det lyst, imødekommende og autentisk
  • Sørg for at der er godt med plads
  • Tilbyd gode faciliteter
  • Hold køkken og baderum tidssvarende
  • Hav pæne og slidstærke havemøbler
  • Sørg for et godt indeklima

Ved du ikke selv, hvor du skal begynde, når du gerne vil friske dit sommerhus op, tilbyder vores indretningsdesigner at hjælpe dig med forslag til valg af farver, lys og al øvrig indretning både ude og inde. Det er en god investering, da det på sigt kan sikre dig en optimal lejeindtægt.

Vi giver rådgivning, der sikrer optimal lejeindtægt

Vores ejerrådgivere har mange års erfaring i sommerhusbranchen og har været med til at fastsætte mange udlejningspriser for sommerhusejere gennem årene. Prisen sættes ud fra deres indgående kendskab til området, markedet og de sommerhusgæster, der hvert år kommer til området.

peter web

peter web

Peter Juul Jensen
Ejerrådgiver, Søndervig og Årgab
pjj@danwest.dk
Telefon: 9974 6627

anne grethe new

anne grethe new

Anne-Grethe Korsholm
Ejerrådgiver, Søndervig
agk@danwest.dk
Telefon: 9974 6622

Som sommerhusejer, der gerne vil udleje sommerhus, kan du derfor være sikker på, at du får en både professionel og grundig vurdering af, hvad dit skønne sommerhus kan lejes ud for på ugebasis, og hvad du kan forvente af årlig lejeindtægt.

Udlejningsprisen bliver altid udarbejdet ud fra et individuelt forslag til ugepriser for dit sommerhus i de enkelte sæsoner, som blandt andet tager udgangspunkt i ovenstående faktorer.

Vores ejerrådgivere kommer også gerne med input til forbedringer eller fornyelser af dit sommerhus, som kan være med til at gøre det mere attraktivt for sommerhusgæster og dermed være med til at øge indtjeningen.
Det hele sker naturligvis i tæt samråd med dig, så du er helt med på, hvad der har været udslagsgivende for udlejningsprisen. Det skal være godt og trygt at være sommerhusejer hos DanWest, og det gør vi en dyd ud af at sikre, at det er.

Læs mere:
> Skatteregler
> All risk forsikring
> Generelt om at udleje sommerhus


Uforpligtende tilbud

Navn skal udfyldes

Telefon skal udfyldes

Sommerhus adresse skal udfyldes

Afsendelse iht. vores persondatapolitik.