marketing

Professionel markedsføring af dit sommerhus

Når du udlejer dit sommerhus gennem DanWest, sørger vi for at præsentere dit sommerhus professionelt, så du opnår den maksimale udlejning i den aftalte rådighedsperiode.

Hjemmesiden - vores stærkeste salgskanal

Vores hjemmeside er vores stærkeste salgskanal, hvor også langt størstedelen af vores bookinger bliver lavet. Vi bruger store ressourcer på at optimere og udvikle vores hjemmeside, så den er både brugervenlig og overskuelig samtidig med at vi står stærkt i søgemaskinerne.

Vi annoncerer på både Google, Youtube, Facebook og Instagram for hele tiden at skabe nye kunderelationer.

> Læs mere om præsentation af sommerhuset på vores hjemmeside

Professionelle billeder

Billederne er det vigtigste salgsmateriale, når vi skal udleje dit sommerhus. Vores professionelle fotografer sørger for at dit hus præsenteres med lyse og indbydende billeder - uanset hvornår på året billedernes tages. 

> Læs mere om professionel fotografering

Sociale medier med mere end 100.000 følgere

I både Danmark og Tyskland har vi en stor følgerskare på Facebook og Instagram. Her arbejder vi hver dag på at opbygge og udbygge vores loyale følgerskare med stemningsbilleder- og videoer fra både sommerhuse og lokalområdet.

Løbende nyhedsbreve til vores stamgæster

Vi udsender løbende nyheder fra området, informationer om nye huse til udlejning til vores mange nyhedsbrevmodtagere i både Danmark og Tyskland.

Spørgeskemasvar som aktiv markedsføring

Alle gæster får tilsendt et spørgeskema umiddelbart efter deres ferie slutter. Her vurderer gæsterne både sommerhuset, området samt DanWest som udlejningsbureau.

Gæsternes svar sender vi til dig som ejer, så du kan se gæsternes bedømmelse af de forskellige dele af huset og få gæsternes forbedringsforslag, som mange gange indeholder gode ideer og inspiration.

På vores hjemmeside præsenteres gæsternes vurdering sammen med vores beskrivelse af sommerhuset, så gæsterne kan se hvad andre gæster synes om sommerhuset.

> Udlej dit sommerhus


Uforpligtende tilbud

Navn skal udfyldes

Telefon skal udfyldes

Sommerhus adresse skal udfyldes

Afsendelse iht. vores persondatapolitik.