marketing

Professionel markedsføring af dit sommerhus

Når du udlejer dit sommerhus gennem DanWest, sørger vi for at præsentere dit sommerhus professionelt, så du opnår den maksimale udlejning i den aftalte rådighedsperiode.

Hjemmesiden - vores stærkeste salgskanal

Vores hjemmeside er vores stærkeste salgskanal, hvor også langt størstedelen af vores bookinger bliver lavet. Vi bruger store ressourcer på at optimere og udvikle vores hjemmeside, så den er både brugervenlig og overskuelig samtidig med at vi står stærkt i søgemaskinerne.

Vi annoncerer på både Google, Youtube, Facebook og Instagram for hele tiden at skabe nye kunderelationer.

Sociale medier med mere end 50.000 følgere

I både Danmark og Tyskland har vi en stor følgerskare på Facebook og Instagram. Her arbejder vi hver dag på at opbygge og udbygge vores loyale følgerskare med stemningsbilleder og -videoer fra både sommerhuse og lokalområdet.

Løbende nyhedsbreve til vores stamgæster

Vi udsender løbende nyheder fra området, informationer om nye huse til udlejning til vores mange nyhedsbrevmodtagere i både Danmark og Tyskland.

Spørgeskemasvar som aktiv markedsføring

Alle gæster får tilsendt et spørgeskema umiddelbart efter deres ferie slutter. Her vurderer gæsterne både sommerhuset, området samt DanWest som udlejningsbureau.

Gæsternes svar sender vi til dig som ejer, så du kan se gæsternes bedømmelse af de forskellige dele af huset og få gæsternes forbedringsforslag, som mange gange indeholder gode ideer og inspiration.

På vores hjemmeside præsenteres gæsternes vurdering sammen med vores beskrivelse af sommerhuset, så gæsterne kan se hvad andre gæster synes om sommerhuset.

Husejermenu

  Få uforpligtende tilbud

Du kan give flere oplysninger om sommerhuset når du har klikket "Send".

Ejerrådgivere

anne-grethe

Anne-Grethe Korsholm
Ejerrådgiver, Søndervig
anne-grethe@danwest.dk
Telefon: 9974 6622

karsten-husejer

Karsten Fyhn
Ejerrådgiver, Årgab
karsten@danwest.dk
Telefon: 9974 6615