Shopping

Uanset om du vil opleve autentiske danske fødevaremarkeder eller de unikke shoppinggader i Ringkøbing Fjord-området: De mange shoppingmuligheder i Vestjylland vil få dit hjerte til at banke hurtigere.

Her finder du en oversigt over de bedste shoppingmuligheder i Vestjylland. Oplev bl.a. den lille, hyggelige gågade i Ringkøbing eller de spændende gågader i Herning, Holstebro og Nørre Nebel. Du finder den rette souvenir der på ingen tid!

Torvegade, 6700 Esbjerg

Esbjerg

I Danmarks 5. største by findes over 200 små specialbutikker, store indkøbscentre, discountvarehuse samt et hyggeligt bymidtemiljø. Derudover finder man Danmarks længste gågade med masser af caféer og restauranter.

Merkurvej 41, 7400 Herning

Herning Centret

Midtjyllands største indendørs shoppingcenter med over 60 specialbutikker og stort supermarked. Dertil 1200 gratis parkeringspladser og gode caféer og restauranter.

Nørregade, 7500 Holstebro

Holstebro gågade og Nørreport Centret

Med over 200 specialbutikker i gågaden og flere butikker i det overdækkede Nørreport Center dannes rammen om et særdeles spændende centrum. Gratis parkering i det meste af byen.

Havnegade, 6960 Hvide Sande

Hvide Sande Centrum

I centrum af Hvide Sande opleves altid en hyggelig stemning – især omkring havnearealerne. Der findes omkring 20 specialbutikker samt 2 bagerier med gode muligheder for indkøb af dagligvarer.

Bredgade, 6830 Nørre Nebel

Nørre Nebel

På hovedgaden i Nørre Nebel findes flere specialbutikker samt et par supermarkeder og et bageri. Derudover findes et minimarked, som holder åbent alle ugens 7 dage.

Torvet, 6950 Ringkøbing

Ringkøbing gågade

Over 50 specialbutikker i gågaderne Algade og Nygade giver god mulighed for shopping i Ringkøbing. Derudover findes flere supermarkeder med gode parkeringsmuligheder samt flere bagerier.

Badevej, Søndervig, 6950 Ringkøbing

Søndervig

I badebyen Søndervig findes et spændende udvalg af butikker inden for tøj, sko samt kunstforretninger. Derudover bageri og et stort supermarked. Om sommeren åbent alle ugens 7 dage fra morgen til aften.