Shopping

Herunder findes en oversigt over shopping- og indkøbsmuligheder i Vestjylland. Oplev bl.a. den lille, hyggelige gågade i Ringkøbing eller de større gågader i Herning, Holstebro eller Esbjerg.

Esbjerg

I Danmarks 5. største by findes over 200 små specialbutikker, store indkøbscentre, discountvarehuse samt et hyggeligt bymidtemiljø. Derudover finder man Danmarks længste gågade med masser af caféer og restauranter.


Torvegade
6700 Esbjerg

Hjemmeside


Herning Centret

Midtjyllands største indendørs shoppingcenter med over 60 specialbutikker og stort supermarked. Dertil 1200 gratis parkeringspladser og gode caféer og restauranter.


Merkurvej 41
7400 Herning

Hjemmeside


Holstebro gågade og Nørreport Centret

Med over 200 specialbutikker i gågaden og flere butikker i det overdækkede Nørreport Center dannes rammen om et særdeles spændende centrum. Gratis parkering i det meste af byen.


Nørregade
7500 Holstebro

Hjemmeside


Hvide Sande Centrum

I centrum af Hvide Sande opleves altid en hyggelig stemning – især omkring havnearealerne. Der findes omkring 20 specialbutikker samt 2 bagerier med gode muligheder for indkøb af dagligvarer.


Havnegade
6960 Hvide Sande


Nørre Nebel

På hovedgaden i Nørre Nebel findes flere specialbutikker samt et par supermarkeder og et bageri. Derudover findes et minimarked, som holder åbent alle ugens 7 dage.


Bredgade
6830 Nørre Nebel


Ringkøbing gågade

Over 50 specialbutikker i gågaderne Algade og Nygade giver god mulighed for shopping i Ringkøbing. Derudover findes flere supermarkeder med gode parkeringsmuligheder samt flere bagerier.


Torvet
6950 Ringkøbing

Hjemmeside


Søndervig

I badebyen Søndervig findes et spændende udvalg af butikker inden for tøj, sko samt kunstforretninger. Derudover bageri og et stort supermarked. Om sommeren åbent alle ugens 7 dage fra morgen til aften.


Badevej, Søndervig
6950 Ringkøbing

Hjemmeside