Hus nr. 3713

Hus nr. 3713  ·  Bjerregårdsvej 378, Bjerregård

Ingen kundebedømmelser
Vi udlejer huset fra 2023.
 • Antal personer 6 Pers
 • Huset er renoveret i/Byggeår 2022
  2003
 • Husets størrelse 80 m2
 • Grundens størrelse 1200 m2
 • Afstand til strand 100 m
 • Afstand til købmand 1.3 km
 • 1 husdyr tilladt Max 1
 • Ikke-ryger hus
 • Spabad
 • Sauna
 • Gratis internet adgang

Strandnært sommerhus med privatsfære

På en fantastisk klitgrund for enden af stille vej og kun 100 m fra stranden finder I det pragtfulde sommerhus på Bjerregårdsvej 378. Fra både sommerhus og grund er der en dejlig udsigt ud over de fredede klitarealer samt til sidste klitrække, som er sidste forhindring, inden I står på den dejlige sandstrand og ved det brusende Vesterhav.

Hyggelig og personlig indretning

Sommerhuset er hyggeligt og personligt indrettet og der er lyse gulve, vægge og lofter overalt. Opholdsstuen er kombineret med køkkenet og er indrettet med flotte møbler, brændeovn, gratis highspeed internetforbindelse (100/100 MB), fjernsyn med parabolantenne, radio, cd-afspiller og DVD. Særdeles veludstyret køkkenafdeling med opvaskemaskine, mikrobølgeovn og fryser på 50 liter.

Desuden indeholder feriehuset et dejligt badeværelse med opvarmet flisegulv, bruseniche og 2-personer spabad. Herfra er der direkte adgang til sauna. Sommerhuset byder på 3 dejlige soverum, hvoraf 2 af værelserne er indrettet med hver en dobbeltseng, samt et værelse er indrettet med 2 enkeltsenge. Huset råder også over en vaskemaskine og en energivenlig varmepumpe.

Gode terrasser mod øst og vest

Der er to dejlige terrasser – (den ene helt lukket) – med havemøbler og liggestole. På den østvendte terrasse kan morgensolen nydes, og den vestvendte terrasse er perfekt sidst på dagen, hvor aftensolen og udsigten over klitterne kan nydes, mens aftensmaden ligger på grillen. Terrassen er overdækket, så de lyse og lange sommeraftner kan nydes – også efter duggens fald.

Sommerhuset er i øvrigt beliggende i et meget børnevenligt område, og der er god plads til boldspil, drageflyvning, m.m.

Området Bjerregård

Bjerregård er et af de mest populære ferieområder på Holmsland Klit. Med Ringkøbing Fjord på den ene side mod øst og det fantastiske Vesterhav på den anden side er det et både smukt og barskt naturområde. Det rige dyreliv kan nydes på vandre- eller cykelture, da I her finder et udbygget stisystem i det meste af området.

Betingelser

Nøgleudlevering:Nøglen afhentes på vores kontor i Årgab.
Ankomst:Ankomst fra kl. 15.00. Hvis sommerhuset er klar til indflytning før kl. 15.00, har I mulighed for at modtage en SMS når nøglen er klar til udlevering.
Ved ankomst udenfor kontorets åbningstid kan nøgle afhentes i nøgleboks. Kode til nøgleboks fremsendes pr. e-mail 3 dage før ankomst.
Afrejse:Nøglen afleveres senest kl. 10 på afrejsedagen på vores kontor i Årgab. Ved bestilt rengøring dog senest kl. 9.
Ved afrejse udenfor kontorets åbningstid kan nøgle afleveres i nøgle-brevsprække ved kontoret i Årgab.
Slutrengøring: Pris: DKK 952,-
Bestil nu eller senest 3 dage før afrejse. Læs mere
Forbrug: Strøm: DKK 6,50 pr. kWh
Vand : DKK 58,00 pr. m3
Depositum: Der opkræves ikke depositum på dette hus.
Bemærk: Der opkræves ekstraordinært depositum for ungdomsgrupper.
Forsikring:Koster 8% af lejeprisen.
Kombineret afbestillings- og indbo-ansvarsforsikring. Læs mere
Serviceydelser: Vaskepakke (sengetøj og håndklæder): DKK 110 pr. sæt
Barneseng, leje: DKK 0 pr. uge
Barnestol, leje: DKK 0 pr. uge
Fryser, leje: DKK 180,- pr. uge. Levering til/fra sommerhuset koster DKK 115,- (Bestilling af fryser kun pr. e-mail eller telefon - begrænset antal)
Lejebetingelser:Se lejebetingelser her