Rabataftaler

Få Rabat på Attraktioner. Har du booket et sommerhus hos DanWest, har du også mulighed for at få rabat på talrige attraktioner.

Her finder du en oversigt over vores samarbejdspartner som vil være med til at gøre netop din ferie til en uforglemmelig oplevelse.

Løvstrupvej 1, 6900 Skjern

WOW PARK Skjern

DanWest Rabataftale: 20% rabat på indgangsbilletten ved fremvisning af DanWest nøgle eller lejebevis (rabatten er på priser ved indgang). Kan ikke kombineres med andre tilbud og rabatter. Maks 8 pers. pr. kupon.  Rabatten gælder i sæson 2022.

Velkommen i WOW PARK Skjern – en stor lege- og forlystelsespark i skoven. Her kan familien boltre sig sammen hele dagen – i trækronerne, i skovbunden, under jorden i sikre og smukke rammer. Her er masser af plads, frisk luft, højt til himlen og fuglefløjt!

Trætoplegehuse, rutsjebaner og hængebroer i 10 meters højde. Har du nogensinde leget helt oppe i trækronerne? Rutsjet ned i fuld fart? Løbet fra træ til træ i sjove hængebroer? Prøv det i WOW PARK, som er fyldt med leg og spænding i højden!

Når først entreen er betalt, er aktiviteterne i WOW PARK gratis – også parkeringen. I kan derfor få en fantastisk dag for hele familien til en god pris.Glæd jer til en sjov dag med masser af fart, bevægelse, hygge og natur – sammen – både store og små!

Havremarken 15, 7190 Billund

WOW PARK Billund

20% rabat på indgangsbilletten ved fremvisning af DanWest nøgle eller lejebevis (rabatten er på priser ved indgang). Kan ikke kombineres med andre tilbud og rabatter. Maks 8 pers. pr. kupon. Rabatten gælder i sæson 2022.

Velkommen i WOW PARK – en kæmpestor lege- og forlystelsespark i skoven.

Her kan familien boltre sig sammen hele dagen – i trækronerne, i skovbunden, under jorden og med vandleg i sikre og smukke rammer. Her er masser af plads, frisk luft, højt til himlen og fuglefløjt – på et stort naturareal svarende til mere end 40 fodboldbaner.

Trætoplegehuse, rutsjebaner og hængebroer i 14 meters højde!

Har du nogensinde leget helt oppe i trækronerne? Rutsjet ned i fuld fart? Løbet fra træ til træ i sjove hængebroer? Prøv det i WOW PARK, som er fyldt med leg og spænding i højden! Prøv også vores 40 meter lange kælkebakke oppe fra tårnet – du kan sagtens kælke, selvom det er sommer.

Når først entreen er betalt, er aktiviteterne i WOW PARK gratis – også parkeringen. I kan derfor få en fantastisk dag for hele familien til en god pris. Glæd jer til en sjov dag med masser af fart, bevægelse, hygge og natur – sammen – både store og små!

Nørregade 2B, 6960 Hvide Sande

Fiskeriets Hus – Museum og Akvarium

Som DanWest kunde får du en gratis børnebillet ved at fremvise din nøgle eller lejebevis. 

Museet fortæller historien om Hvide Sande og fiskeriet, som det har udviklet sig i det sidste århundrede. I akvarieafsnittet vises et bredt udsnit af de fisk, der naturligt hører til i Nordsøen, Ringkøbing Fjord og tilstødende åer.

Enggardsvej 9, 6893 Hemmet, Bork Havn

Bork Legeland

Som DanWest kunde får man en gratis entrebillet pr. familie ved fremvisning af nøgle eller lejebevis. 

Bork Legeland er et indendørs legeland på 2500 m2 for både børn og barnlige sjæle. Så uanset om I er til spænding, leg eller hygge, så har vi noget for hele familien. Alle aktiviterer i legelandet er gratis, når først entreen er betalt. Egen mad må meget gerne medbringes, og ellers holder den lille café åbent i hele åbningstiden.

Søtangevej 1, 6950 Ringkøbing

Adventure Park Ringkøbing

Gæster hos DanWest får 20% rabat på indgangsprisen ved fremvisning af lejebevis.

Mellem Søndervig og Ringkøbing i Adventure Park er der mulighed for leg, sjov for alle og mange andre aktiviteter. Uanset årstid kan ung og gammel boltre og muntre sig med en række skønne inden- og udendørs aktiviteter bl.a. fodboldgolf, håndboldgolf, minigolf, billard, bordtennis, fodboldspil, indendørs legeland for børn, en skydesimulator og meget mere. En af attraktionerne er det store minigolf anlæg, der ligger mellem træer, sten og vandløb i den skønne vestjyske natur. Der er også mulighed for en lille forfriskning i cafeen eller at købe danske souvenirs og interiør i butikken.

 

Stabyvej 82, Husby , 6990 Ulfborg

Sagaland Eventyrpark

Få 15 % Rabat på entre ved fremvisning af DanWest lejebevis eller nøgle. 

Sagaland er en eventyrpark beliggende på en gammel klitgård i Vestjylland.

Her kan man opleve de gode gamle eventyr på nye og sjove måder. Hver dag er der eventyrshow med vaskeægte riddere, der kæmper til hest. Ridderhestene kan besøges i stalden efter forestillingen. Her er også ridderen som gerne fortæller skrøner fra gammel tid, og man kan få lov at prøve hans rustning.

Madkurv må gerne medbringes, grill kan lånes. Når entreen er betalt er alt gratis - også pandekagerne! Kaffe og is kan købes. Besøg Sagaland - Alle tiders Eventyr!

Naturparken 10 , 6950 Ringkøbing

NATURKRAFT, Ringkøbing

Gæster hos DanWest får 15% rabat på entréen ved forevisning af DanWest nøgle eller lejebevis.

Naturkraft er en oplevelsespark for naturens fascinerende kræfter. Med en beliggenhed ved Ringkøbing tæt på Vestkysten og en række populære sommerhusområder er parken et oplagt besøgsmål for turister og feriegæster.

Et besøg i Naturkraft byder på en lang række oplevelser og aktiviteter. Gæsterne kan prøve vindmaskinen og mærke forskellen på storm og kuling. Eller selv fornemme duften af fyrreskov og se det blomstrende hedelandskab – og på den måde blive klogere på de vestjyske naturtyper.

Naturkraft har et ønske om at give gæsterne en aha-oplevelse, når de opdager, hvordan naturen består af en række sammenhænge, som man ikke nødvendigvis tænker over til daglig. Det vil sige, at hele familien får mulighed for at lege sig til en større bevidsthed om natur, bæredygtighed og klima.

 

Haunstrupvej 13, 6950 Ringkøbing

Jettes Strudsefarm

Få gratis entré til alle børn under 10 år ved at fremvise DanWest nøgle eller lejebevis. 

På Jettes Strudsefarm lever alle dyr på 300.000 m2 naturområde direkte ned til Stadil Fjord ved Lodbjerg Hede / Kloster. Udover strudse, kan I også opleve vandbøfler, emuer fra Australien og nanduer fra Sydamerika. Farmen holder åbent fra påske til og med oktober. Besøg også gårdbutikken, hvor du finder strudsekød, fjer og koste samt andre lokale specialiteter. På terrassen, med udsigt over Stadil fjord, kan du nyde kaffe og kage, et glas vin, sandwich eller is . 

Surhavevej 14a Gjerndrup, 6650 Brørup

Enghave Dyre- og Naturpark

Få en gratis børnebillet ved fremvisning af din DanWest nøgle eller lejebevis. 

I Enghave Dyre- og Naturpark kan i på mere end 70.000 kvm se mere end 50 Dyrearter. Til børn og voksne findes talrige attraktioner som fx ridning, labyrint, legepladser og meget andet. I kan også medbringe jeres egen picknikkurv og nyde den i parken.

Haunstrupvej 13, 6920 Videbæk

Jyllands Park Zoo

Få 20 kr. rabat på indgangsbillet ved at fremvise din Danwest nøgle eller lejebevis. Kan ikke kombineres med andre rabatter. 

Omgivelser og oplevelser målrettet hovedsageligt mod børn. Udover 500 dyr fra alverdens lande findes også forlystelser som f.eks. høj rutsjebane, karruseller, minibiler, rideture samt et lille parktog.

Jernbanegade 1A, 7680 Thyborøn

Iskunsten

Gæster hos DanWest får 20% rabat på entréen ved forevisning af DanWest nøgle eller lejebevis.

Oplev en unik udstilling af fantastiske isskulpturer, der bringes til live af det spil, som skabes mellem den krystalklare is og lyset. Iskunsten er et permanent udstillingssted – nogle kalder det et museum – men kunsten er ikke permanent. Is er levende, bevæger og forandrer sig og derfor kan samme skulptur se helt anderledes ud efter en måned. En isskulptur i Iskunsten har en levetid på mellem fire og seks måneder, så Iskunsten bestræber sig efter at udskifte udstillingerne ca. hver fjerde måned.

Vesterhavsgade 16, 7680 Thyborøn

Jyllandsakvariet

Gæster hos DanWest får 20% rabat på entréen ved forevisning af DanWest nøgle eller lejebevis.

I JyllandsAkvariet kan du se, mærke og opleve et bredt udvalg af de mange forskellige fisk der lever i Nordsøen og Limfjorden. Kom tæt på fiskene i rørebassinerne, hold en krabbe i hånden eller klap en haj på hovedet.

Vesterkærvej 10, 6830 Nørre Nebel

Ravhuset Hennebjerg

Gæster hos DanWest får 10% rabat på købet ved forevisning af DanWest nøgle eller lejebevis.

Butikken rummer alt, hvad der findes af ravsmykker til både mænd og kvinder: slipsenåle, manchetknapper, ringe, bryllupsbånd, vedhæng, øreringe, brocher, armbånd og meget mere. Der er også et lille museum og masser af fossile materialer.

Industrivej 38, 6840 Oksbøl

Jungle Fun

Gæster hos DanWest får 10% rabat på klatring ved forevisning af DanWest nøgle eller lejebevis.

Danmarks sjoveste indendørs klatrepark med masser af fede udfordringer og svævebaner. Der er vilde klatrebaner for teenager og de voksne. Der er lette baner for de mindste og dem med højdeskræk. Mad og drikke må gerne medbringes og de har borde og bænke som man er velkommen til at benytte.

Metheasvej 6, 6960 Hvide Sande

Daustrand Vinspecialist

Som DanWest kunde får man 5% på alt i butikken undtagen dansk spiritus og Hvide Sande bryghus ved fremvisning af DanWest nøgle eller lejebevis. 

Daustrand Vinspecialisten er en lille specialhandel af håndplukede specialiteter fra isæt Danmark, men også resten af verden som er beliggende i den blomstrede turist- og fiskeby Hvide Sande. Her kan du finde alt fra chokolade til spiritus, samt et godt udvalg af lokale delikatesser.

Auktionsgade 9, 6960 Hvide Sande

Hvide Sande Bryghus

Specialøl efter egne opskrifter.

Mulighed for rundvisning på bryghus og tapperi, inkl smagsprøver. Du vil på rundturen ikke kun få et indblik i bryghusets historie, men også en lang række smagsoplevelser, hvor der vil være smagsprøver af bryghusets lækre specialøl.

DanWest Rabataftale: Som Kunde hos Danwest får du 10% rabat hvis du booker en rundvisning på hjemmesiden. For at bruge denne rabat modtager du en kode 3 dage før ankomst i din ankomstmail. OBS: Rabatkoden kan først bruges fra uge 26. 

 

Hennebysvej 7, 7680 Thyborøn

Ravhus

Som gæst hos Danwest får du 20% på entre ved fremvisning af nøgle eller lejebevis. 

I tusindevis af år har vi mennesker været fascineret af rav, fundet måder at bruge det og forsket i det særlige materiale. Gå på skattejagt i et hus fyldt med rav og fun facts om Nordens guld. Du går aldrig herfra uden rav i hånden.