Rabataftaler

Har du booket et sommerhus hos DanWest, har du også mulighed for at få rabat på talrige attraktioner.

Her finder du en oversigt over vores samarbejdspartnere, som vil være med til at gøre netop din ferie til en uforglemmelig oplevelse.

Vestkystvej 2, 6950 Ringkøbing

Lalandia, Søndervig

DanWest rabataftale: Køb billet til Aquadome badeland og få rabat. Voksenbillet 255 kr. (299 kr.) og børnebillet 205 kr. (249 kr.)

I Lalandia Søndervig kan I nyde tropevarmen og masser af vandsjov i Aquadome. Mærk suset i de sjove vandrutsjebaner, leg løs på de store vandlegepladser eller lav fede tricks på surfbrættet i WaveSurf.

Her er garanti for mange timers underholdning for både små og store vandhunde!

Børn 0-2 år er gratis. 

Børn 3-11 år 205 kr.

Voksne 12+ 255 kr.

Billetterne købes direkte hos DanWest. 

Ranunkelvej 1, 6900 Skjern

Ringkøbing-Skjern Kulturcenter

DanWest rabataftale: 50% rabat på 1 times bowling eller indoor golf ved fremvisning af DanWest nøgle.

I Ringkøbing-Skjern Kulturcenter kan både store og små afprøve eller vedligeholde golfkompetencerne eller konkurrere om at få flest point på bowlingbanen.

Begge aktiviteter er sjove hele året, og der er garanti for underholdning for alle.

Når I har dystet om førstepladsen, kan I nyde jeres frokost eller aftensmad i den tilhørende café, hvor I bl.a. kan sætte tænderne i en saftig burger eller sprøde nachos (bemærk at rabatten ikke gælder på drikkevarer eller spisning). 

Betingelser:

  • Gælder kun for gæster ved DanWest Feriehusudlejning
  • Rabatten må ikke videregives til tredjepart
  • Din DanWest nøgle skal fremvises ved betaling for at få rabatten

Læs mere på: Bowling - og meget mere | CAFE B & Bowlingcenter (rskulturcenter.dk)

Løvstrupvej 1, 6900 Skjern

WOW PARK Skjern

DanWest rabataftale: 25% rabat på indgangsbilletten ved fremvisning af DanWest nøgle eller lejebevis, samt den fremsendte QR kode i jeres velkomstmail. Kan ikke kombineres med andre tilbud og rabatter. Gælder max. 8 personer.

Velkommen i WOW PARK Skjern – en stor lege- og forlystelsespark i skoven. Her kan familien boltre sig sammen hele dagen – i trækronerne, i skovbunden, under jorden i sikre og smukke rammer. Her er masser af plads, frisk luft, højt til himlen og fuglefløjt!

Trætoplegehuse, rutsjebaner og hængebroer i 10 meters højde. Har du nogensinde leget helt oppe i trækronerne? Rutsjet ned i fuld fart? Løbet fra træ til træ i sjove hængebroer? Prøv det i WOW PARK, som er fyldt med leg og spænding i højden!

Når først entreen er betalt, er aktiviteterne i WOW PARK gratis – også parkeringen. I kan derfor få en fantastisk dag for hele familien til en god pris.Glæd jer til en sjov dag med masser af fart, bevægelse, hygge og natur – sammen – både store og små!

Havremarken 15, 7190 Billund

WOW PARK Billund

DanWest rabataftale: 25% rabat på indgangsbilletten ved fremvisning af DanWest nøgle eller lejebevis, samt den fremsendte QR kode i jeres velkomstmail. Kan ikke kombineres med andre tilbud og rabatter. Gælder max. 8 personer.

Velkommen i WOW PARK – en kæmpestor lege- og forlystelsespark i skoven.

Her kan familien boltre sig sammen hele dagen – i trækronerne, i skovbunden, under jorden og med vandleg i sikre og smukke rammer. Her er masser af plads, frisk luft, højt til himlen og fuglefløjt – på et stort naturareal svarende til mere end 40 fodboldbaner.

Trætoplegehuse, rutsjebaner og hængebroer i 14 meters højde!

Har du nogensinde leget helt oppe i trækronerne? Rutsjet ned i fuld fart? Løbet fra træ til træ i sjove hængebroer? Prøv det i WOW PARK, som er fyldt med leg og spænding i højden! Prøv også vores 40 meter lange kælkebakke oppe fra tårnet – du kan sagtens kælke, selvom det er sommer.

NYHED: I maj 2023 åbner Skandinaviens højeste fritfalds-rutsjetårn "Giganten" i WOW PARK Billund. Her kan I prøve 3 vilde rutsjebaner, der giver et kæmpe sug i maven!

Når først entreen er betalt, er aktiviteterne i WOW PARK gratis – også parkeringen. I kan derfor få en fantastisk dag for hele familien til en god pris. Glæd jer til en sjov dag med masser af fart, bevægelse, hygge og natur – sammen – både store og små!

Nordmarksvej 9, 7190 Billund

LEGOLAND Billund

DanWest rabataftale: Spar op til 33% på entrébilletten 

Få den ultimative oplevelse i LEGOLAND® og slip fantasien løs i mere end 50 forlystelser, og spændene events og konkurrencer. Tag en tur i rutsjebanerne Flying Eagle, Dragen og X-treme Racers, udfordr ninjaerne i LEGO® NINJAGO® The Ride, se verdenskendte bygninger i Miniland og meget, meget mere.

Spar op til 33% rabat på din entrébillet ved at købe den online via dette link: Køb billetter til LEGOLAND

Rabatten på 33% beregnes ud fra dagsprisen ved indgangen. Prisen er altid 334 kr. pr. billet.

Betingelser:

  • Billetten er gyldig på den valgte dato
  • Billetten kan ikke refunderes eller kombineres med andre rabatter eller kampgnetilbud
  • Billetten giver adgang til alle kørende aktiviteter undtagen Trafikskolen
  • Max 8 billetter pr. person

Læs mere på: www.legoland.dk 

Søtangevej 1, 6950 Ringkøbing

Adventure Park Ringkøbing

DanWest rabataftale: 20% rabat på indgangsprisen ved fremvisning af lejebevis.

Mellem Søndervig og Ringkøbing i Adventure Park er der mulighed for leg, sjov for alle og mange andre aktiviteter. Uanset årstiden, kan alle aldre boltre og muntre sig med en række skønne inden- og udendørs aktiviteter bl.a. fodboldgolf, håndboldgolf, minigolf, billard, bordtennis, fodboldspil, indendørs legeland for børn, en skydesimulator og meget mere.

En af attraktionerne er det store minigolf anlæg, der ligger mellem træer, sten og vandløb i den skønne vestjyske natur. Der er også mulighed for en lille forfriskning i cafeen eller at købe danske souvenirs og interiør i butikken.