Hvad gør DanWest for udlejerne?

Overvejer du at udleje dit sommerhus gennem DanWest Feriehusudlejning? Men er du ikke helt sikker på, hvad det indebærer for dig som udlejer? Når du udlejer dit sommerhus gennem DanWest Feriehusudlejning, sørger vi for at gøre det nemt og overskueligt for dig, så det er minimalt, hvad du skal tage stilling til, når du ikke selv bruger dit sommerhus.

Da vi er et mindre og lokalt udlejningsbureau af sommerhuse ved Vestkysten, går vi meget højt op i at tilbyde gode forhold vores udlejere. Det betyder blandt andet, at vi tilbyder nogle af markedets bedste afregningspriser, ligesom vi er gode til at håndtere sommerhuse og udlejningen af dem til glæde for både udlejer og lejer. Det kan kun opnås gennem en god og personlig kontakt og service, som netop er en af de ting, vi tilbyder dig som udlejer.

Når det så er sagt, ligger der meget mere i det at udleje dit sommerhus gennem DanWest Feriehusudlejning. For det er ikke nogen opgave, vi tager let på. Tværtimod. Vi sørger for at tage os af alt lige fra markedsføring og rengøring til småreparationer eller spørgsmål fra gæsterne.

Har det vakt din interesse? Og vil du gerne vide om, hvad DanWest gør for udlejerne? Så uddyber vi det nærmere herunder, ligesom du naturligvis også er velkommen til at kontakte os for nærmere information.

Vi markedsfører dit sommerhus

Når du udlejer dit sommerhus gennem DanWest Feriehusudlejning, sørger vi for at markedsføre dit sommerhus professionelt, så det får så mange bookinger som muligt i henhold til det omfang, du ønsker dit sommerhus udlejet.

Markedsføringen sker blandt andet i vores katalog, som fortsat er en stor og vigtig del af vores markedsføring af sommerhuse. Her har dit og andre udlejeres sommerhuse en flot og velbeskrevet præsentation med både tekst og indbydende billeder.

Derudover er det naturligvis ikke til at komme udenom den online del af markedsføringen. For internettet er en vigtig del af vores markedsføring, da det er her mange af vores sommerhusgæster hvert år finder frem til mange af vores sommerhuse. Også her præsenterer vi sommerhuset med professionelle billeder, en beskrivende tekst og en facilitetsoversigt. På hjemmesiden er det muligt at booke et ophold døgnet rundt, hvilket flere og flere af vores lejere benytter sig af. Vi sørger løbende for at vedligeholde hjemmesiden og at forbedre synligheden, så du og andre udlejere får så stor eksponering som muligt.

Du kan derfor være sikker på, at markedsføringen sker professionelt.

Vi udfærdiger lejeaftale og afregning med lejeren

Der er rigtig meget arbejde i at udleje et sommerhus. Men det har vi gjort nemt. Det er det, da vi tager os af alt, der har med sommerhusgæsterne at gøre. Det betyder, at vi både opbevarer nøglen til dit sommerhus på et sikkert og sikret sted, ligesom vi sørger for at udfærdige en lejeaftale med de lejere, der gerne vil booke et ophold i dit sommerhus.

Dertil kommer selvfølgelig også, at vi tager os af afregningen af både depositum og lejen, så du ikke skal bruge en masse tid og kræfter på at indkræve pengene eller bekymre dig om, hvorvidt de kommer ind på kontoen. For det gør de. Det er en af de helt store fordele ved at have os som sommerhusbureau, da det sikrer, at du kun skal holde øje med, hvor meget dit sommerhus er booket, og om beløbet vi sender til din konto, stemmer overens med den oversigt, du har adgang til. Det er nemt og enkelt.

Omhyggelig sommerhus rengøring

En af de største fordele ved at udleje dit sommerhus igennem et bureau som os i stedet for privat er, at vi gerne tager os af alt, der har med sommerhus rengøring at gøre. Vi ved godt, du ikke nødvendigvis bor lige i nærheden og derfor kan tage dig af rengøringen, når sommerhusgæster forlader dit sommerhus og nye gæster kommer til.

Når gæster booker dit sommerhus, har de mulighed for enten at tilkøbe slutrengøring, som vores ansatte tager sig af, eller at sørge for at klare rengøringen selv. Vælger gæsterne selv at gøre sommerhuset rent efter endt ophold, skal de følge en tjekliste. For at sikre, at rengøringen er i orden, og at sommerhuset fremstår pænt, når de næste lejere kommer til, sørger vi altid for at sende et kontrolteam ud for at tjekke, om oprydning og rengøring er gjort som ventet.

Noget helt andet er, at pool og spabade kræver ekstra og omhyggelig rengøring. Dette tager vi os altid af. Det er ikke noget, vi overlader til gæsterne, da rengøringen af poolen kræver uddannet personale, der ved noget om kemikalier og brugen af disse. Pool og spabade fremstår derfor altid indbydende til vores sommerhusgæster.

Når du udlejer et sommerhus gennem os, er der dermed garanti for, at rengøringen lever op til en bestemt standard.

Vi tager os gratis af småreparationer

Når et sommerhus bliver brugt, er det ikke til at undgå, at der en gang imellem opstår nogle små skader eller problemer. Det kan være, at toilettet stopper til, at en flise har løsnet sig på terrassen, eller at internettet ikke virker optimalt.

Skulle sådanne og lignende problemer opstå, sørger vi for at rykke ud, så snart vi har kendskab til det. Det er ikke din hovedpine, når du udlejer et sommerhus gennem os. Det foregår naturligvis helt uden beregning og er derfor en service lidt udover det sædvanlige – og det holder mange af vores sommerhusudlejere af.

Skulle det ske, at opvaskemaskinen står af, eller at havebordet har udtjent sin værnepligt, er det ikke noget, vi bare skifter uden at tage dig med på råd først. Det er en udgift for dig, så derfor sørger vi også for, at det sker i overensstemmelse med dine ønsker.

Du kan derfor være sikker på, at intet bliver overladt til tilfældighederne, og at du som sommerhusejer kan slappe helt af, selv når du ikke er der.

Vi dækker dig mod lejeforvoldte skader

Der skal ikke være nogen bekymringer forbundet med at udleje dit sommerhus ud gennem et bureau. Vi ved, at trygheden er vigtig, og derfor har vi sat alt ind på, at det er sådan, oplevelsen også bliver for dig.

Der kommer mange sommerhusgæster og lejer vores sommerhuse, og en gang imellem sker det, at lejer forvolder skade på noget af inventaret. Når det en sjælden gang imellem sker, har vi en forsikringsordning, som dækker helt op til kr. 40.000 pr. ophold, når det er lejer, der forvolder skader på sommerhuset.

Du kan derfor helt trygt overlade sommerhuset til os, da der ved tegninger på væggene eller ødelagte møbler går en forsikringssag i gang. Du skal derfor ikke bekymre dig om udgifterne til det, eller hvad du gør ved det. Det tager vi alt sammen hånd om.

Vi hjælper dig med indberetningen af lejeindtægterne til SKAT

En af de udfordringer eller bekymringer som langt størstedelen af vores sommerhusejere har, når de henvender sig første gang er, hvordan de sikrer, at indberetningen til SKAT foregår lovmæssigt korrekt og efter bogen.

Også her er det en fordel, at du lejer dit sommerhus ud gennem et sommerhusbureau som DanWest Feriehusudlejning, da vi har indberetningspligten. Det betyder, at vi sørger for at beregne, hvad du har haft af lejeindtægter, hvorefter vi indberetter det til SKAT, så du på din årsopgørelse kan se, hvad du har haft af indtjening, og hvad du eventuelt skylder i SKAT.

Det gør denne del af udlejningen let og overskuelig, da du blot kan glæde dig over, at dit sommerhus bliver lejet ud. Resten er vores opgave at tage sig af.

Vi tilbyder hjælp til en attraktiv indretning af dit sommerhus

Det er rart at tjene lidt penge på sommerhuset, når det alligevel står tomt. Men, hvis det skal kunne lade sig gøre, er det vigtigt, at dit sommerhus fremstår pænt og vedligeholdt, og at det emmer af ægte sommerhusstemning. Dette er meget vigtige kriterier for langt de fleste af vores sommerhusgæster, hvorfor det også er noget, du med fordel kan sikre er i orden, så du opnår så mange bookinger og så høj en lejeindtægt som muligt.

Men vi ved også godt, det kan være lidt uoverskueligt at sætte sig ind i eller give sig i kast med. Derfor samarbejder vi også med en indretningsdesigner, som gerne kommer med gode råd og tips til, hvad du kan gøre for at gøre dit sommerhus endnu mere skønt, end hvad det er i forvejen.

Det er ikke en gratis service, men det er en service, vi tilbyder dig at hjælpe med at sætte i stand, hvis du gerne vil have hjælp til at optimere dit sommerhus til glæde for dig selv og dine gæster. Indretning kan være lidt af en forvirrende jungle – men vores indretningsdesigner har helt styr på, hvad der virker indbydende, hyggeligt og afslappende.

Vi er et vestjysk bureau, der gør meget vores udlejere

Som du kan læse dig til, strækker vi os ret langt for dig og vores andre udlejere, så det ikke alene føles trygt, men så det også føles som en god og fornuftig ting at give sig i kast med.

Det er vigtigt for os at gøre det så let som overhovedet muligt for dig at udleje dit sommerhus, da det i sidste ende er det, der gør det til en succes for dig og for os. Vi er et lokalt udlejningsbureau, som forstår vigtigheden af god service og imødekommenhed, og hvor stor betydning det har for, at du vælger os som udlejningsbureau, og at sommerhusgæster vælger at leje gennem os.

Det håber vi, at du straks kan fornemme, når du kontakter os.

Kontakt os for en uforpligtende snak om sommerhusudlejning

Har vi vakt din nysgerrighed og lyst til at udleje dit sommerhus gennem os? Og vil du gerne høre nærmere, om de yderligere fordele der er? Så sidder vi klar til at snakke med dig over telefonen eller til en kop kaffe på vores kontorer eller endnu bedre: I dit sommerhus.

Her kan vi tage en snak om alt, hvad det indebærer at udleje et sommerhus gennem os, og hvad du kan forvente dig af det. Det er noget, vi tilbyder helt uforpligtende, uanset om du søger et udlejningsbureau for første gang eller allerede har et.

Vi forsøger ikke at trække noget ned over hovedet på dig, da beslutningen ene og alene er din – og det skal være din lyst, der afgør om vi er så heldige at få lov til at tilbyde dit sommerhus i vores katalog.

Er det noget, du synes lyder fornuftigt, er du velkommen til at kontakte os direkte i dag eller udfylde interessefeltet. Så sørger vi for hurtigt muligt at vende tilbage på din henvendelse.

Vi ser frem til at høre fra dig.