karsten klitter

Derfor skal du vælge DanWest

Overvejer du at udleje dit sommerhus gennem DanWest, men er du ikke helt sikker på, hvad det indebærer for dig som udlejer? Når du udlejer dit sommerhus gennem DanWest Feriehusudlejning, sørger vi for at gøre det nemt og overskueligt for dig, så det er minimalt, hvad du skal tage stilling til, når du ikke selv bruger dit sommerhus.

Vi er et mindre og lokalt udlejningsbureau, som går meget højt op i at tilbyde gode forhold dig som husejer. Det betyder blandt andet, at vi tilbyder nogle af markedets bedste afregningspriser, ligesom vi tilbyder professionel håndtering af sommerhuset og udlejningen til glæde for både husejer og gæster i huset.

For det er ikke nogen opgave, vi tager let på. Tværtimod. Vi sørger for at tage os af alt lige fra markedsføring og rengøring til småreparationer og spørgsmål fra gæsterne.

Har det vakt din interesse? Og vil du gerne vide om, hvad DanWest gør for udlejerne? Så læs videre herunder, ligesom du naturligvis også er velkommen til at kontakte os for yderligere information.

Læs mere:
> Professionel fotografering hos DanWest
> Vi prioriterer rengøringen
> Gratis besøg af indretningsarkitekt

Husejermenu

  Få uforpligtende tilbud

Du kan give flere oplysninger om sommerhuset når du har klikket "Send".

Ejerrådgivere

agk-husejer-250c

Anne-Grethe Korsholm
Ejerrådgiver, Søndervig
anne-grethe@danwest.dk
Telefon: 9974 6622

kf-husejer-250c-2

Karsten Fyhn
Ejerrådgiver, Årgab
karsten@danwest.dk
Telefon: 9974 6615