karsten klitter

Derfor skal du vælge DanWest

Overvejer du at udleje dit sommerhus gennem DanWest, men er du ikke helt sikker på, hvad det indebærer for dig som udlejer? Når du udlejer dit sommerhus gennem DanWest Feriehusudlejning, sørger vi for at gøre det nemt og overskueligt for dig, så det er minimalt, hvad du skal tage stilling til, når du ikke selv bruger dit sommerhus.

Vi er et mindre og lokalt udlejningsbureau, som går meget højt op i at tilbyde gode forhold dig som husejer. Det betyder blandt andet, at vi tilbyder nogle af markedets bedste afregningspriser og laveste provision, ligesom vi tilbyder professionel håndtering af sommerhuset og udlejningen til glæde for både husejer og gæster i huset.

For det er ikke nogen opgave, vi tager let på. Tværtimod. Vi sørger for at tage os af alt lige fra markedsføring og rengøring til småreparationer og spørgsmål fra gæsterne.

Fordele hos Danwest:
- Gratis all-risk forsikring
- Gratis spa- og poolservice
- Gratis småreperationer
- Gratis rengøring og kontrol
- Gratis professionel fotograf
- Markedets laveste provision
- Personlig rådgiver

Har det vakt din interesse? Og vil du gerne vide om, hvad DanWest gør for udlejerne? Så læs videre herunder, ligesom du naturligvis også er velkommen til at kontakte os for yderligere information.

Læs mere:
> Professionel fotografering hos DanWest
> Vi prioriterer rengøringen
> Gratis besøg af indretningsarkitekt


Uforpligtende tilbud

Navn skal udfyldes

Telefon skal udfyldes

Sommerhus adresse skal udfyldes

Afsendelse iht. vores persondatapolitik.