rengoring(1)

Omhyggelig rengøring i dit sommerhus

Rengøringen af vores sommerhuse er af højeste prioritet, da vi ved at det er af høj betydning for gæsterne, at de ankommer til et pænt og rent sommerhus.

En af de største fordele ved at udleje dit sommerhus igennem et bureau, at vi tager os af alt, der har med rengøring at gøre.

Vi ved godt, du ikke nødvendigvis bor lige i nærheden og derfor kan tage dig af rengøringen, når sommerhusgæster forlader dit sommerhus og nye gæster kommer til. Hvis du ønsker selv at tage rengøring efter gæsternes afrejse.

Når du udlejer dit sommerhus gennem os, er der dermed garanti for, at rengøringen lever op til den fastsatte standard.

Vi har egne rengøringsfolk

Vi ansætter selv vores rengøringsfolk og sørger naturligvis for grundig oplæring og løbende opfølgning på standarden hos de enkelte rengøringsfolk.

Obligatorisk eller tilkøb af rengøring

Som husejer har du mulighed for at vælge om gæsterne skal have mulighed for at tilkøbe rengøring eller om der skal være obligatorisk rengøring, som udføres af bureau eller ejer. Din personlige ejerrådgiver kan vejlede dig yderligere omkring fordele og ulemper ved at vælge obligatorisk rengøring.

Gratis kontrol ifm. udlejning

Vi udfører altid gratis kontrol ifm. alle lejemål. Du har også selv mulighed for at udføre rengøring og kontrol mod betaling.

Gratis vask af dyner og puder

Vi har industrivaskemaskiner og tørretumblere til rådighed på vores kontor, hvor vi uden beregning vasker dine dyner og puder fra sommerhuset.

Hovedrengøring

Som husejer er du ansvarlig for at huset har fået udført hovedrengøring og at huset er klargjort inden en ny sæson starter op.

Du kan også bestille DanWest til at udføre hovedrengøring og klargøring ifm. sæsonopstart eller efter sæsonen.

 

Husejermenu

  Få uforpligtende tilbud

Du kan give flere oplysninger om sommerhuset når du har klikket "Send".

Ejerrådgivere

anne-grethe

Anne-Grethe Korsholm
Ejerrådgiver, Søndervig
anne-grethe@danwest.dk
Telefon: 9974 6622

karsten-husejer

Karsten Fyhn
Ejerrådgiver, Årgab
karsten@danwest.dk
Telefon: 9974 6615