Udlej sommerhus gennem bureau - DanWest Feriehusudlejning

Vil du gerne undgå, at dit sommerhus står tomt? Udlej dit sommerhus hos DanWest Feriehusudlejning og opnå mange gode fordele, som vi tilbyder til vores sommerhusejere. Gennem 25 år har DanWest Feriehusudlejning opnået stor erfaring med at udleje og servicere over 500 sommerhuse ved Vesterhavet og Ringkøbing Fjord.

Vi er et lokalt og mindre udlejningsbureau af sommerhuse med kontor i Årgab ved Hvide Sande og i Søndervig. Afstanden fra dit sommerhus og ind til et af vores kontorer er derfor aldrig langt.

Vi tilbyder nogle af markedets bedste afregningspriser på udlejning af sommerhuse. Men når rigtig mange sommerhusejere har valgt at udleje deres sommerhus gennem os, skyldes det i lige så høj grad, at vi er gode til at ”håndtere” deres sommerhuse, og at man let kan komme i kontakt med os og med de rigtige medarbejdere, så de rigtige beslutninger tages. Derved undgås en masse unødvendigt arbejde og kørsel.

Siden 1995 har vi udlejet sommerhuse i Vestjylland. Vi var bl.a. det første udlejningsbureau, som i 1997 begyndte med online booking på internettet. Siden da har vi været førende inden for digitale løsninger overfor vores husejere.

Vi har en digital platform, som styrer udlejningen samt en stor del af kommunikationen mellem os og sommerhusejerne. Her fremgår alt relevant information om sommerhuset, såsom den aktuelle udlejning, økonomi, status på rengøring, evalueringsskemaer fra lejerne med mere.

Det sikrer fuld gennemsigtighed, så du altid kan følge med i aktiviteterne omkring dit sommerhus. Det er trygt og enkelt.

Læs vores folder om udlejning:Hos os får du personlig service og gennemsigtighed

Det er en stor beslutning at lade et sommerhusbureau tage sig af udlejningen af dit sommerhus. Når du skal vælge udlejningsbureau, er vi derfor godt klar over, at du vælger en samarbejdspartner, hvor du har en god mavefornemmelse omkring, at de lever op til dine forventninger, både når det gælder udlejning, men også når det gælder om at passe godt på dit sommerhus.
Som et professionelt udlejningsbureau er DanWest Feriehusudlejning også godt klar over, at vi ofte bliver bedømt på bundlinjen, når året er omme, da det giver et klart billede af, at der har været ”gang i butikken”.
Som udlejer af dit sommerhus kan du regne med, at vi bl.a. sørger for følgende:

• Effektiv markedsføring af sommerhuset.
• Forudbetaling af leje overført til din bankkonto og specifikation af afregning pr. e-mail.
• Gratis rengøringskontrol og vinduespudsning efter hvert lejemål. (Husejeren kan også udføre kontrol og slutrengøring mod betaling).
• Ingen afregning for småreparationer. Ejer tages altid med på råd, når der er behov for håndværkere, indkøb m.m.
• Udfærdigelse af lejeaftale med kunden og afregning af leje og depositum.
• Løbende afregning af forbrugsudgifter (strøm, olie m.m.).
• Gratis servicering af pool og spa.
• Udførelse af hovedrengøring og andre serviceydelser.
• Ejer-service-udlån-ejerværksted, hvor sommerhusejerne kan udføre småreparationer.

Læs mere om udlejning af sommerhuse gennem DanWest Feriehusudlejning

Når du vælger at udleje sommerhuset gennem DanWest Feriehusudlejning, følger der en lang række fordele med i forbindelse med udlejningen. Klik på de enkelte overskrifter herunder for at læse mere:

Regler for udlejning af sommerhus

Når du beslutter dig for at leje dit sommerhus ud, er der nogle regler, som du skal være opmærksom på.

Regler for udlejning af sommerhus er:

Sommerhuset må ikke udlejes hele året. Fra 1. marts til 1. november må sommerhuset udlejes ubegrænset. Fra 1. november til 1. marts må du udleje sommerhuset sammenlagt 9 uger.

Lejeindtægten er skattepligtig. Ved udlejning af sommerhus gennem bureau har du et bundfradrag på 41.800 kroner. Hvis din lejeindtægt overstiger bundfradraget, er 40% af den del af lejeindtægten skattefrie. Resten skal du betale skat af.

Du må maksimalt udleje 2 sommerhuse, som du selv bruger. Hvis du udlejer flere end det, bliver det betragtet som erhvervsmæssig udlejning, som du skal have tilladelse til fra Erhvervsstyrelsen. Hvis du har en ægtefælle, må I tilsammen udleje 4 sommerhuse.

Reglerne for udlejning af sommerhus er derfor ret simple og let tilgængelige. Hvis du har spørgsmål til det, hører vi meget gerne fra dig.

Sådan kommer du i gang med sommerhusudlejning

Det er som sagt nemt at udleje dit sommerhus gennem os. Vi har derfor lavet en oversigt over, hvordan en opstartsprocedure ser ud hos DanWest Feriehusudlejning trin for trin:

  1. Vi mødes, gerne i sommerhuset, for at gennemgå sommerhuset og drøfte samarbejde og udlejningspotentiale, optimeringsforslag m.m.
  2. Sammen opstiller vi et udlejningsbudget og mål.
  3. Udlejningsaftale underskrives af begge parter.
  4. Ejer modtager adgangskoder til DanWest Feriehusudlejnings ejerlogin på internettet.
  5. Der udarbejdes grundplan og husbeskrivelse på dansk og tysk.
  6. En erfaren og professionel fotograf kommer ud og tager billeder af dit sommerhus til vores katalog og markedsføring på internettet.
  7. Sommerhuset bliver uploadet på hjemmesiden og der åbnes op for udlejningen.

Med disse 7 enkle trin er vi i gang med udlejningen. Herefter venter vi blot på, at den første udlejning indløber.

Bor du langt væk, evt. i udlandet, kan vi aftale, at vi låner en nøgle og kører ud til sommerhuset, hvorefter du hører fra os via e-mail.

For at opnå succes med udlejningen anbefaler vi, at sommerhuset fremtræder nyrenoveret, ser pænt og velholdt ud, at indretningen er indbydende, at indeklimaet er godt (varmepumpe monteret) og at sommerhuset generelt er hyggeligt og velindrettet. Det øger tilsammen muligheden for maksimalt udbytte af sommerhusudlejning, da det er noget, lejere godt kan lide. Målet er naturligvis, at gæsten kommer tilbage til sommerhuset igen næste gang, ferien skal afholdes i Vestjylland.

Vi tager gerne en uforpligtende snak om sommerhusudlejning

Lyder DanWest som det rette udlejningsbureau for dig? Og vil du gerne høre nærmere om, hvad vi kan tilbyde dig som udlejer af dit sommerhus? Så er du mere end velkommen til at kigge forbi til en kop kaffe og en uforpligtende snak eller måske bedre, at vi kan mødes ude i dit sommerhus.

Vi kommer gerne med en lejevurdering af dit sommerhus, hvis du er interesseret i det. Det er uforpligtende og ganske gratis. Det gør vi gerne, uanset om du allerede på forhånd har et udlejningsbureau, eller om du skal udleje for første gang. Vores vurderinger er altid meget realistiske.

Hvis det lyder som noget for dig, er du velkommen til at kontakte os allerede i dag. Så vender vi hurtigst muligt tilbage på din henvendelse.

Vi ser frem til at høre fra dig.

Hvis du ønsker at høre mere om udlejning af dit sommerhus hos DanWest Feriehusudlejning er du også velkommen til at kontakte én af vores ejerrådgivere for en uforpligtende snak.

Få et uforpligtende
tilbud på udlejning

Du kan give flere oplysninger om sommerhuset når du har klikket "Bestil tilbud".

Ejerrådgivere

anne-grethe

Anne-Grethe Korsholm
Ejerrådgiver, Søndervig
anne-grethe@danwest.dk
Telefon: 9974 6622

karsten-husejer

Karsten Fyhn
Ejerrådgiver, Årgab
karsten@danwest.dk
Telefon: 9974 6615