familie husejer side 68423 Url

Udlej dit sommerhus gennem det lokale udlejningsbureau

Udlej dit sommerhus hos det lokale udlejningsbureau, DanWest Feriehusudlejning. I over 25 år har vi været et lokalt engageret udlejningsbureau, som har sørget for, at husejerne har opnået høje lejeindtægter og samtidig har vores erfarne medarbejdere sørget for grundig rengøring af sommerhusene og afhjulpet eventuelle problemer under opholdet.

I dag udlejer vi mere end 500 sommerhuse ved Vesterhavet og Ringkøbing Fjord.

location(1)

Lokalt bureau

money

Gode afregningspriser

experience2

25 års erfaring

Når mange af vore sommerhusejere har valgt at udleje deres sommerhus gennem os, skyldes det, at vi er gode til at ”håndtere” deres sommerhuse, og at man let kan komme i kontakt med de rigtige medarbejdere, så de rigtige beslutninger tages. Derved undgås en masse unødvendigt arbejde og kørsel.

Siden 1995 har vi udlejet sommerhuse i Vestjylland. Vi var bl.a. det første udlejningsbureau, som i 1997 begyndte med online booking på internettet. Siden da har vi været førende inden for digitale løsninger overfor vores husejere.

Vi har en digital platform, som styrer udlejningen samt en stor del af kommunikationen mellem os og sommerhusejerne. Her fremgår alt relevant information om sommerhuset, såsom den aktuelle udlejning, økonomi, status på rengøring, evalueringsskemaer fra lejerne med mere.

Det sikrer fuld gennemsigtighed, så du altid kan følge med i aktiviteterne omkring dit sommerhus. Det er trygt og enkelt.

Hos os får du personlig service og gennemsigtighed

Det er en stor beslutning at lade et sommerhusbureau tage sig af udlejningen af dit sommerhus. Når du skal vælge udlejningsbureau, er vi derfor godt klar over, at du vælger en samarbejdspartner, hvor du har en god mavefornemmelse.

Som et professionelt udlejningsbureau er DanWest Feriehusudlejning også godt klar over, at vi ofte bliver bedømt på bundlinjen, når året er omme.

Når du vælger at udleje sommerhuset gennem DanWest Feriehusudlejning, følger der en lang række fordele med i forbindelse med udlejningen. Klik på de enkelte overskrifter herunder for at læse mere:

Lyder DanWest som det rette udlejningsbureau for dig? Og vil du gerne høre nærmere om, hvad vi kan tilbyde dig som udlejer af dit sommerhus? Så er du mere end velkommen til at kigge forbi til en kop kaffe og en uforpligtende snak eller vi kan mødes ude i dit sommerhus.

Vi kommer gerne med en lejevurdering af dit sommerhus, hvis du er interesseret i det. Det er uforpligtende og ganske gratis. Det gør vi gerne, uanset om du allerede på forhånd har et udlejningsbureau, eller om du skal udleje for første gang. Vores vurderinger er altid meget realistiske.

Hvis det lyder som noget for dig, er du velkommen til at kontakte os allerede i dag. Så vender vi hurtigst muligt tilbage på din henvendelse.

Læs mere:
> Historien om DanWest gennem 25 år

Husejermenu

  Få uforpligtende tilbud

Du kan give flere oplysninger om sommerhuset når du har klikket "Send".

Ejerrådgivere

anne-grethe

Anne-Grethe Korsholm
Ejerrådgiver, Søndervig
anne-grethe@danwest.dk
Telefon: 9974 6622

karsten-husejer

Karsten Fyhn
Ejerrådgiver, Årgab
karsten@danwest.dk
Telefon: 9974 6615