Vil du høre mere om udlejning hos DanWest?

Udfyld formularen og vi kontakter dig

Vi kontakter dig hurtigst muligt inden for det ønskede tidsrum.
Afsendelse iht. vores persondatapolitik.

Udlej dit sommerhus gennem DanWest - det lokale udlejningsbureau

I de seneste 25 år har vi været det lokalt engagerede udlejningsbureau som sørger for, at vores husejere opnår høj lejeindtægt og vores lokale medarbejdere yder fantastisk service overfor vores husejere.

I dag udlejer vi mere end 500 sommerhuse ved Vesterhavet og Ringkøbing Fjord.

location(1)

Lokalt bureau

money

Gode
betingelser

experience2

25 års erfaring

Når mange sommerhusejere har valgt at udleje deres sommerhus gennem os, skyldes det dels den personlige rådgivning fra vores ejerrådgiver samt at det er let at komme i kontakt med vores dygtige, erfarne medarbejdere.

Med over 25 års erfaring med udlejnings af sommerhuse i vores lokalområde, kender vi området bedre end de fleste. Vores personale bor alle i området og kan give god rådgivning - både til dig som husejer samt vores gæster.

Vi har en digital platform, som styrer udlejningen samt en stor del af kommunikationen mellem os og dig som sommerhusejer. På vores platform vises alt relevant information om sommerhuset, herunder bl.a. den aktuelle udlejning, økonomi, status på rengøring, spørgeskemaer fra gæster med mere. Det sikrer fuld gennemsigtighed, så du altid kan følge med i aktiviteterne omkring dit sommerhus. Det er trygt og enkelt.

Få en uforpligtende snak om udlejning

Hvad siger vores husejere og gæster om os ?

Agnethe og Knud fortæller om at udleje sommerhus hos DanWest

Agnethe og Knud har udlejet deres sommerhus i Søndervig hos DanWest siden 2018. 

"Vi har valgt at udleje vores hus igennem DanWest, fordi vi gerne vil udleje gennem et mindre, lokalt-forankret bureau. At sætte sit hus til udlejning, er lidt grænseoverskridende. Men efterhånden som vi har prøvet det i nogle år nu og har fundet ud af hvordan gæsterne er gode til at passe på tingene, så er det fint. Det er også en måde at lade andre få glæde af huset og området, istedet for at stå tomt i de perioder vi ikke selv bruger det."


Tina har udlejet sommerhus ved DanWest siden 2019

Tina har, sammen med sin mand, udlejet sommerhus hos DanWest siden 2019. 

"Vores oplevelse med DanWest har været rigtig god. De var meget nærværende og vi havde rigtig god kontakt til dem i det daglige eller når vi havde brug for dem. Når vi skal have fat i DanWest, så er der aldrig problemer - man kan ringe, man kan skrive til dem og der er hurtigt svar - det er fantastisk."


Vores gæster oplever også vores gode service

Vi har primært tyske og danske gæster i vores sommerhuse. Vores gæster inviteres alle til at give feedback via Trustpilot. Se herunder hvordan gæsterne bedømmer os.

Tyske gæster

Danske gæster

Vil du også opleve vores gode service ? Tag kontakt her

Hos os får du personlig service og gennemsigtighed

Det er en stor beslutning at lade et sommerhusbureau tage sig af udlejningen af dit sommerhus. Når du skal vælge udlejningsbureau, er vi derfor godt klar over, at du vælger en samarbejdspartner, hvor du har en god mavefornemmelse.

Når du vælger at udleje sommerhuset gennem os, følger der en lang række fordele med:

Det er trygt og nemt

Trygheden er vigtig, når du lader et udlejningsbureau stå for udlejning af dit sommerhus til ferierende gæster. Det er det også hos os. En stab af dygtige og rutinerede medarbejdere sørger for, at alt forløber planmæssigt.

Lejeafregningen er altid forud. Du har også garanti for fuld afregning for forbrug af el, olie, med mere i forbindelse med udlejning af dit sommerhus. Samtidig tager vi også hånd om servicering af gæsterne, så vi sørger for, at de får en god oplevelse. Det betyder ikke kun, at du kan slappe af, mens dit sommerhus er udlejet – det betyder også, at gæsterne får lyst til at vende tilbage for at leje dit sommerhus igen.

Vi tager hånd om småreparationer

Når sommerhuset udlejes, kan det ikke undgås, at der en gang imellem opstår problemer. Pludseligt virker internettet ikke længere, der er ingen tysk signal på parabolen eller også stopper toilettet til. Men det er ikke noget, du skal bekymre dig om. For vores serviceafdeling er dagligt i sommerlandet og rykker gerne hurtigt ud for at afhjælpe problemet. Småreparationer er altid uden beregning.

Hvis reparationerne er forbundet med omkostninger såsom en opvaskemaskine, der er stået af, eller der skal nye havemøbler til, sker det altid i samarbejde med dig. Intet bliver overladt til tilfældighederne.

Gratis forsikringsordning – all risk

Ved udlejning er det vigtigt, at der er styr på forsikring af sommerhus. Det sikrer dig, hvis der skulle være nogle uventede udgifter i forbindelse med udlejningen. Det er selvfølgelig også noget, vi tager hånd om, da vi tilbyder en gratis forsikringsordning, som dækker op til kr. 50.000 ved lejerforvoldt skade i tilfælde af, at hverken lejers eller ejers forsikring dækker.

Beskatning og fradrag sommerhus – udlejning gennem udlejningsbureau

Når du udlejer dit sommerhus gennem os som udlejningsbureau, er de første 43.200 kroner skattefrie. Når du har fratrukket dit bundfradrag på 43.200 kroner fra din samlede lejeindtægt, kan du faktisk trække yderligere 40% fra i fradrag. Den resterende lejeindtægt fra sommerhuset bliver beskattet som kapitalindkomst. (ca. 33% - 42%). Læs mere om beskatning ifm. udlejning af sommerhus.

Lejeindtægt sommerhus består af husleje og afregning for forbrugsafgifter med mere. Hvis du vælger at foretage eftersyn og udføre bestilt rengøring for os, hører din betaling for det også med under din lejeindtægt.

Bundfradraget ved sommerhusudlejning gennem et bureau er meget højere end ved privat udlejning, som i 2020 kun er 11.500 kroner. Det har derfor en stor skattemæssig fordel at bruge et sommerhusbureau til at leje dit sommerhus ud.

Du har råderetten

Selvom du benytter dig af et bureau til udlejning, beholder du stadig råderetten over dit sommerhus. Du bliver ikke bundet på hænder og fødder i forhold til udlejningsperioder.

Vi som udlejningsbureau kommer naturligvis med anbefalinger til, hvor og hvor meget du kan leje dit sommerhus ud for at opnå den maksimale indtjening. Men det er ikke noget, vi pålægger dig, da det er dig, der bestemmer i sidste ende.

Du kan derfor få glæde af dit skønne sommerhus, når det passer dig og tjene penge på det, når du ikke selv bruger det.

Lyder DanWest som det rette udlejningsbureau for dig? Og vil du gerne høre nærmere om, hvad vi kan tilbyde dig som udlejer af dit sommerhus? Så er du mere end velkommen til at kigge forbi til en kop kaffe og en uforpligtende snak eller vi kan mødes ude i dit sommerhus.

Vi kommer gerne med en lejevurdering af dit sommerhus, hvis du er interesseret i det. Det er uforpligtende og ganske gratis. Det gør vi gerne, uanset om du allerede på forhånd har et udlejningsbureau, eller om du skal udleje for første gang. Vores vurderinger er altid meget realistiske.

Hvis det lyder som noget for dig, er du velkommen til at kontakte os allerede i dag. Så vender vi hurtigst muligt tilbage på din henvendelse.

Mød vores ejerrådgivere

kf-husejer-250c-2

Karsten Fyhn
Ejerrådgiver, Årgab
kf@danwest.dk
Telefon: 9974 6615

agk-husejer-250c

Anne-Grethe Korsholm
Ejerrådgiver, Søndervig
anne-grethe@danwest.dk
Telefon: 9974 6622

Husejermenu

  Få uforpligtende tilbud

Du kan give flere oplysninger om sommerhuset når du har klikket "Send".