Hus nr. 3720

Hus nr. 3720  ·  Bjerregårdsvej 334, Bjerregård

 • Antal personer 6 Pers
 • Huset er renoveret i/Byggeår 2021
  1998
 • Husets størrelse 80 m2
 • Grundens størrelse 1250 m2
 • Afstand til strand 450 m
 • Afstand til købmand 1.4 km
 • Husdyr IKKE tilladt
 • Ikke-ryger hus
 • Spabad
 • Sauna
 • Gratis internet adgang (Highspeed) Highspeed

Dejligt sommerhus i Bjerregård - løbende moderniseret og vedligeholdt

Pragtfuldt og superdejligt sommerhus på 80 m2, opført i 1998, løbende moderniseret og vedligeholdt, senest i 2021, så sommerhuset er næsten som nyt.

Indretning

Den lyse og venlige opholdsstue er kombineret med køkkenet og er indrettet med flotte møbler, fjernsyn med parabolantenne, DVD-afspiller, gratis Internetadgang - Fibernet 100/100 Mbit og stereoanlæg med CD-afspiller samt brændeovn. Særdeles veludstyret køkkenafdeling, som bl.a. indeholder en opvaskemaskine, mikrobølgeovn og fryser på 50 liter.

Dejligt badeværelse med bruseniche, opvarmet flisegulv og 2- pers. spabad. Herfra er der direkte adgang til sauna. Der er 3 værelser, hvoraf to af værelserne er indrettet med hver en dobbeltseng, og et værelse er indrettet til legerum, og med en enkeltseng og en madras.

Overalt i sommerhuset er der lyst træ på vægge og lyse trælofter med fritliggende bjælker. Huset er flot indrettet og er desuden udstyret med en vaskemaskine.

Udendørsareal og beliggenhed

Der er to store delvis åbne/overdækket terrasser med havemøbler og liggestole, så man altid kan finde læ ved sommerhuset. Sommerhuset er opført på en kuperet klitgrund på 1200 m2 for enden af stille vej. Fra den vestlige terrasse, er der en flot udsigt ud over det fredede klitlandskab. Til børnene er der en gynge og sandkasse.

Herrliches Badezimmer mit Fußbodenheizung, Duschnische und Whirlpool für 2 Personen. Direkter Zugang zur Sauna. Es gibt 3 Schlafzimmer, von denen 2 mit je einem Doppelbett und ein Schlafzimmer ist als Spielraum mit 1 Einzelbett und 1 Matratze eingerichtet.

Überall im Haus gibt es helles Holz an den Wänden und Holzdecken mit freiliegenden Balken. Das Haus ist hübsch eingerichtet und hat außerdem eine Waschmaschine.

 Betingelser

Nøgleudlevering:Nøglen afhentes på vores kontor i Årgab.
Ankomst:Ankomst fra kl. 15.00. Hvis sommerhuset er klar til indflytning før kl. 15.00, har I mulighed for at modtage en SMS når nøglen er klar til udlevering.
Ved ankomst udenfor kontorets åbningstid kan nøgle afhentes i nøgleboks. Kode til nøgleboks fremsendes pr. e-mail 3 dage før ankomst.
Afrejse:Nøglen afleveres senest kl. 10 på afrejsedagen på vores kontor i Årgab. Ved bestilt rengøring dog senest kl. 9.
Ved afrejse udenfor kontorets åbningstid kan nøgle afleveres i nøgle-brevsprække ved kontoret i Årgab.
Slutrengøring: Pris: DKK 952,-
Bestil nu eller senest 3 dage før afrejse. Læs mere
Forbrug: Strøm: DKK 5,55 pr. kWh
Vand : DKK 58,00 pr. m3
Depositum: Der opkræves ikke depositum på dette hus.
Bemærk: Der opkræves ekstraordinært depositum for ungdomsgrupper.
Forsikring:Koster 8% af lejeprisen.
Kombineret afbestillings- og indbo-ansvarsforsikring. Læs mere
Serviceydelser: Vaskepakke (sengetøj og håndklæder): DKK 110 pr. sæt
Barneseng, leje: DKK 0 pr. uge
Barnestol, leje: DKK 0 pr. uge
Fryser, leje: DKK 235,- pr. uge. Levering til/fra sommerhuset koster DKK 145,-. (Bestilling af fryser kun pr. e-mail eller telefon - begrænset antal)
Lejebetingelser:Se lejebetingelser her