Udfyld formularen og bliv kontaktet af vores ejerrådgiver

Book et uforpligtende møde om udlejning af dit sommerhus og modtag et gavekort til restaurantbesøg på 1.000 kr.

DanWest

Kontakt mig


Navn skal udfyldes

Telefon skal udfyldes

Sommerhus adresse skal udfyldes

Afsendelse iht. vores persondatapolitik.

 

Bliv sommerhusudlejer

Drømmer du om at leje dit sommerhus ud til tilfredse gæster år efter år? Hos DanWest har vi et stort fokus på at tilbyde en optimal sommerhusudlejning, og vi er stolte over at have en voksende skare af stamgæster.

Værdigrundlag

Vi tror på, at tillid og personlig forbindelse er fundamentet for et stærkt samarbejde. Derfor prioriterer vi en åben og ærlig kommunikation med vores husejere.

Læs lidt om de fordele du får herunder

Klarhed og gennemsigtighed: Vi garanterer 100 % gennemskuelige aftaler, så du aldrig behøver bekymre dig om uventede omkostninger eller skjulte gebyrer.


Stamgæster: Vores fokus på optimal udlejning betyder, at mange af vores gæster bliver til stamgæster. Faktisk kommer mere end halvdelen tilbage år efter år.


Gæstetilfredshed: Vi stræber ikke kun efter tilfredshed – vi stræber efter en tilfredshed i top. Det viser sig i antallet af stamgæster og deres feedback.


Personlig service: Vi går en ekstra mil for at kende dig og dit hus. Du er ikke bare et nummer hos os, og vi passer på dit hus, som var det vores eget.


Erfarent service- og rengøringspersonale: Vi er stolte af at have vores eget erfarne service- og rengøringspersonale.

Fantastiske rabataftaler: Vores husejere har adgang til en lang række rabataftaler, herunder en imponerende rabat på 25% på mere end 40.000 ferieboliger i hele Europa.

Ønsker du en uforpligtende snak omkring vores gennemskuelige udlejningsaftale? Så kvitterer vi med et gavekort på 1000 kr. til et lokalt spisested som tak.

For os handler det ikke kun om udlejning. Det handler om partnerskab, tillid og at skabe enestående oplevelser for både udlejere og gæster.