Hus nr. 3193

Hus nr. 3193  ·  Lærkealle 8, Lodbjerg Hede

 • Antal personer 6 Pers
 • Huset er renoveret i/Byggeår 2017
  2007
 • Husets størrelse 99 m2
 • Grundens størrelse 2100 m2
 • Afstand til strand 1 km
 • Afstand til købmand 4.2 km
 • Husdyr IKKE tilladt
 • Ikke-ryger hus
 • Spabad
 • Sauna
 • Gratis internet adgang (Highspeed) Highspeed

Super isoleret og særdeles velholdt sommerhus med fantastisk udsigt

Pragtfuldt og særdeles velholdt sommerhus i skønne omgivelser - totalt moderniseret i begyndelsen af 2017.

Indretning

Den hyggelige opholdsstue er kombineret med køkkenet og er indrettet med flotte møbler, fjernsyn med parabolantenne, dvd, radio, cd-afspiller, gratis internetforbindelse, energibesparende varmepumpe og brændeovn.

Sommerhuset byder på en særdeles veludstyret og flot indrettet køkkenafdeling med opvaskemaskine, mikrobølgeovn og en fryser på 140 liter. Det flotte badeværelse har opvarmede flisegulv, bruseniche og 2 personers spabad. Herfra er der direkte adgang til afslapning i saunaen. Der er også et gæstetoilet med bruseniche samt opvarmet flisegulv.

Der er 3 rummelige soverum, som alle byder på god skabsplads og nye senge fra 2017. Der er også et legerum, hvor børnene kan spille og lege. Overalt i sommerhuset er der træ på gulvene og lyst træ på vægge og lofter. Desuden er huset også udstyret med en vaskemaskine og tørretumbler.

Terrasse og have

Der er flere dejlige terrasser med gode læforhold, havemøbler og liggestole samt en skøn udestue til de køligere aftener. Sandkasse og gynge befinder sig ligeledes på grunden.

Beliggenhed

Sommerhuset er beliggende for enden af en stille vej i rolige og børnevenlige omgivelser. Fra både sommerhuset og grunden er der en fantastisk udsigt ud over de fredede arealer.

Der er kun 5 km. til centrum af badebyen Søndervig, som byder på mange spændende forretninger, spisesteder og aktivitetsmuligheder, f.eks. bowlingbaner og fitnesscenter. I nærheden er der en hyggelig Put & Take sø til de fiskeglade og en golfbane til de aktive.

Hus 3193: Grundplan


Signaturforklaring

Betingelser

Nøgleudlevering:Nøglen afhentes på vores kontor i Søndervig.
Ankomst:Ankomst fra kl. 15.00. Hvis sommerhuset er klar til indflytning før kl. 15.00, har I mulighed for at modtage en SMS når nøglen er klar til udlevering.
Ved ankomst udenfor kontorets åbningstid kan nøgle afhentes i nøgleboks. Kode til nøgleboks fremsendes pr. e-mail 3 dage før ankomst.
Afrejse:Nøglen afleveres senest kl. 10 på afrejsedagen på vores kontor i Søndervig. Ved bestilt rengøring dog senest kl. 9.
Ved afrejse udenfor kontorets åbningstid kan nøgle afleveres i nøgle-brevsprække ved kontoret i Søndervig.
Slutrengøring: Pris: Kontakt os for nærmere information
Bestil nu eller senest 3 dage før afrejse. Læs mere
Forbrug: Strøm: DKK pr. kWh
Vand: Gratis
Depositum: Der opkræves ikke depositum på dette hus.
Bemærk: Der opkræves ekstraordinært depositum for ungdomsgrupper.
Forsikring:Koster 8% af lejeprisen.
Kombineret afbestillings- og indbo-ansvarsforsikring. Læs mere
Serviceydelser: Vaskepakke (sengetøj og håndklæder): DKK pr. sæt
Barneseng, leje: DKK pr. uge
Barnestol, leje: DKK pr. uge
Fryser, leje: DKK 180,- pr. uge. Levering til/fra sommerhuset koster DKK 115,- (Bestilling af fryser kun pr. e-mail eller telefon - begrænset antal)
Lejebetingelser:Se lejebetingelser her