Hus nr. 3009

Hus nr. 3009  ·  Hjelmevej 26, Søndervig

  • Antal personer 12 Pers
  • Byggeår 2019
  • Husets størrelse 180 m2
  • Grundens størrelse 1201 m2
  • Afstand til strand 1 km
  • Afstand til købmand 1.15 km
  • 1 husdyr tilladt Max 1
  • Ikke-ryger hus
  • Gratis internet adgang (Highspeed) Highspeed

Pragtfuldt og særdeles flot indrettet sommerhus

Pragtfuldt og særdeles flot indrettet sommerhus i fantastisk flotte omgivelser. Sommerhuset er 180 m2 og er opført i 2019 på en dejlig naturgrund, omgivet af træer og buske. Grunden er beliggende i rolige og børnevenlige omgivelser for enden af stille vej. Dejlig stor og lukket terrasseareal med havemøbler og liggestole samt en stor 6 personers whirlpool. Her er også et lukket vindfang, når det blæser fra vest.

Moderne indretning 

Opholdsstuen er kombineret med køkkenet og er indrettet med flotte møbler, brændeovn, stor fladsskærms-tv med parabol-antenne, radio og high-speed internetforbindelse (100 / 100 MB). Særdeles veludstyret moderne køkkenafdeling, som bl.a er udstyret med fryser på 280 liter, opvaskemaskine og mikrobølgeovn.

I sommerhuset forefindes der 5 dejlige soverum; 2 soverum med hver en dobbeltseng, 3 soverum med hver 2 enkeltsenge. ( 2 af soverummene med enkeltsenge er i annekset). Ligeledes er der også 2 sovemuligheder på hemsen. Der findes 3 badeværelser med bruseniche og opvarmet flisegulv. I et af badeværelserne er der også et pulsebord til de helt små.

Bl.a amerikansk poolbord i aktivitetsrummet

Ligeledes findes der også et aktivitetsrum, som er udstyret med amerikansk poolbord, bordfodbold samt stort fladsskærms-tv. Sommerhuset er moderne indrettet og i køkkenet og opholdsstue er der opvarmet klinkegulv og i værelserne og i aktivitetsrummet er der trægulve, hvidmalede vægge samt hvide troldtekt-lofter. Sommerhuset er desuden også udstyret med en vaskemaskine og tørretumbler.

Sommerhusets indretning, komfort samt husejerens personlige indretning vil give dig og din familie en uforglemmelig ferie i Søndervig. Til centrum er der ca. 1000 m og til stranden er der også 1000 m.

Betingelser

Nøgleudlevering:Nøglen afhentes på vores kontor i Søndervig.
Ankomst:Ankomst fra kl. 15.00. Hvis sommerhuset er klar til indflytning før kl. 15.00, har I mulighed for at modtage en SMS når nøglen er klar til udlevering.
Ved ankomst udenfor kontorets åbningstid kan nøgle afhentes i nøgleboks. Kode til nøgleboks fremsendes pr. e-mail 3 dage før ankomst.
Afrejse:Nøglen afleveres senest kl. 10 på afrejsedagen på vores kontor i Søndervig. Ved bestilt rengøring dog senest kl. 9.
Ved afrejse udenfor kontorets åbningstid kan nøgle afleveres i nøgle-brevsprække ved kontoret i Søndervig.
Slutrengøring: Gratis slutrengøring
Forbrug: Strøm: DKK 6,50 pr. kWh
Vand : DKK 58,00 pr. m3
Depositum: Der opkræves ikke depositum på dette hus.
Bemærk: Der opkræves ekstraordinært depositum for ungdomsgrupper.
Forsikring:Koster 8% af lejeprisen.
Kombineret afbestillings- og indbo-ansvarsforsikring. Læs mere
Serviceydelser: Vaskepakke (sengetøj og håndklæder): (Sæson 2022): DKK 95 pr. sæt
Vaskepakke (sengetøj og håndklæder): (Sæson 2023): DKK 110 pr. sæt
Vaskepakke (sengetøj og håndklæder): (Sæson 2024): DKK 110 pr. sæt
Barneseng, leje: DKK 0 pr. uge
Barnestol, leje: DKK 0 pr. uge
Fryser, leje: DKK 180,- pr. uge. Levering til/fra sommerhuset koster DKK 115,- (Bestilling af fryser kun pr. e-mail eller telefon - begrænset antal)
Lejebetingelser:Se lejebetingelser her