Sommerhus 3014 · Jens Jensens Vej 57, Søndervig

Antal personer
2
Afstand til strand
300 m
Husdyr IKKE tilladt
Nej
Ikke-ryger hus
Nej
Gratis internet adgang (Highspeed)
Ja
Afstand til købmand
3,5 km
Husets størrelse
79 m2

Nyrenoveret sommerhus i rolige omgivelser tæt på stranden

Super dejligt sommerhus på 75m2, moderniseret i 2018. Et hyggeligt og velindrettet sommerhus i rolige og børnevenlige omgivelser.

Indretning

Opholdsstuen er kombineret med køkkenet og er indrettet med flotte møbler, fjernsyn med parabolantenne, dvd, radio, Lynhurtig internetforbindelse (100 / 100 MB), brændeovn og varmepumpe.
Særdeles veludstyret køkkenafdeling med fryser på 80 liter og opvaskemaskine.

Nyt badeværelse med opvarmet flisegulv og bruseniche. Herfra er der direkte adgang til sauna. 2 dejlige værelser; Et værelse med en dobbeltseng og et værelse med 2 enkeltsenge.
Der er lyse vægge og lofter samt klinker på gulvet. I værelserne er der trægulve. Der er også en vaskemaskine og tørretumbler.

Udendørsareal

Fra både grund og sommerhus er der en fantastisk udsigt ud mod klitterne. Stort terrasseareal med gode læ muligheder, havemøbler og liggestole.

Beliggenhed

Sommerhuset er beliggende for enden af stille vej ud mod de fredede arealer. Til dejlig sandstrand er der kun 300 m. Til Søndervig Centrum er der ca. 2 km.

Video thumbnail
Video thumbnail

Faciliteter

Generelt

 • Antal personer: 2
 • Byggeår: 1990
 • Renoveret: 2018
 • Husets størrelse: 79 m2
 • Grundens størrelse: 2000 m2
 • Husdyr er IKKE tilladt
 • Ikke-ryger hus
 • Opvarmning: Elvarme
 • Varmepumpe / klimaanlæg
 • Gratis internetadgang (WLAN) - Highspeed
 • Sauna
 • Vaskemaskine

Udendørs

 • Klitgrund
 • Åben terrasse
 • Overdækket terasse
 • Grill
 • Solvogne

Stue

 • Gulvbelægning: Klinker
 • TV med parabol (kun udenlandske kanaler) , DR-kanaler (TV2 modtages ikke)
 • Brændeovn
 • DVD-afspiller

Soveforhold

 • 2 soverum i huset
 • 1 dobbeltseng
 • 2 enkeltsenge

Afstande

 • Strand: 300 m
 • Købmand: 3,5 km
 • Restaurant: 2,4 km
 • Badeland: 2,4 km
 • Golfbane: 5,5 km

Køkken

 • Gulvbelægning: Klinker
 • Køleskab
 • Fryser (40 liter)
 • Opvaskemaskine
 • Kogeplader, Ovn
 • Mikrobølgeovn
 • Kaffemaskine
 • Elkedel

Bad/WC

 • 1 badeværelse
 • Gulvvarme

bedømmelser: 4,7 af 5,0 (59)

Vores gæster om sommerhuset

4.5

DanWest kunde

Meget ok til 2 personer

Juni 2024

5

Michael Keßler

Vi har rejst til Søndervig-egnen regelmæssigt 1-2 gange om året i mere end 25 år. For os er dette hus det bedste, vi har reserveret i al vores tid. Det har en fantastisk beliggenhed - stille - masser af natur - stranden kan nås på få minutter. Udstyret er komplet, standen er flot og velholdt og lejeprisen er også meget rimelig. Huset er ideelt til et par eller en lille familie. Hvis du kigger på bookingkalenderen, kan du se, hvor populær den er. Vi vil også tilbringe vores ferie der to gange næste år

Maj 2024

5

DanWest kunde

Dejligt sommerhus - passer til 2 personer

December 2023

4

DanWest kunde

Smukt og moderne feriehus. Højt anbefalet.

Oktober 2023

5

Michael Blum, Xanten

Hyggeligt sommerhus med 6 senge. Meget roligt område mellem de andre huse. I huset alt er til rådighed til en afslappende ferie. Stole til terrassen, grill, sauna til de koldere dage, WLAN for »nødvendige« kommunikation :) Kæmpe køkken og opholdsstue med brændeovn, vaskemaskine, opvaskemaskine etc.

Oktober 2023

5

Michael Keßler

Det er tredje gang, vi har boet i dette feriehus, og vi er fuldt ud tilfredse og vil helt sikkert vende tilbage i 2024. Udstyr og stand er flot og velholdt - vi savnede ikke noget. Kun tv'et er ved at blive lidt gammelt og kunne erstattes med en mere moderne enhed. Beliggenheden er simpelthen fantastisk for gæster, der kan lide det mere stille, og udsigten over klitlandskabet er simpelthen fantastisk. Den korte afstand til stranden gør den ideel til hyppige ture til stranden. Et hus til den lille familie eller par.

September 2023

4.5

DanWest kunde

Godt

September 2023

4.5

DanWest kunde

Dette er stadig vores yndlingshus. Vi har lejet det hvert år siden 2019, reserveret det i 2024 og reserveret det til 2025. Det er virkelig et smukt hus perfekt til to personer og meget hyggeligt er udsigten over klitlandskabet fantastisk.

September 2023

4.5

Claudia Irrgang

Huset lod intet tilbage at ønske. Meget hyggeligt og kærligt indrettet. Der manglede intet på udstyret. Vi følte os straks godt tilpas og ville booke dette hus igen til enhver tid

Juni 2023

5

Gerd Kröger, Wahlstedt

Huset er meget rent, komfortabelt og smukt beliggende. Alt hvad du behøver er der. Vi var her for 4. gang og vil være tilbage næste år. Huset fortjener 5 stjerner.

Juni 2023

4.5

DanWest kunde

Fantastisk, opfyldte fuldt ud vores forventninger og krav

April 2023

4.5

DanWest kunde

Hyggeligt hus, smagfuldt indrettet med rummeligt badeværelse. Udsigt over hede og klitter. Super elektriske apparater, komfuret endda med induktion, så meget hurtigt.

November 2022

4.5

Michael Keßler, Immenhausen

Denne bolig er ideel til den lille familie eller par. En rummelig stue/køkken med en vidunderlig udsigt over naturen og en stor terrasse. Dejlige soveværelser med gode senge (især boxspring). Badeværelset er meget rummeligt til et sommerhus. Udstyret er godt - der mangler faktisk intet. Placeringen er fantastisk - stille - vejen til den smukke strand er kort. Vi følte os meget godt tilpas i feriehuset og kommer helt sikkert tilbage i 2023.

September 2022

5

Gerd Kröger, Wahlstedt

Et lille, roligt feriehus, tilstrækkelig til 4 personer. Komfortabelt møbleret og alt var der. 5 stjerner

September 2022

4.5

DanWest kunde

Det er fjerde gang, vi har boet i dette feriehus, og vi føler os altid meget godt tilpas der. Vi reserverede det med det samme til 2023 og fik det reserveret til 2024. Udsigten fra terrassen over klitterne er smuk. Huset har et godt nok køkken med opholdsstue, 2 gode soveværelser og en stor sauna som vi altid gerne bruger.

September 2022

4

DanWest kunde

-

Juli 2022

5

Cathrin Zerson, Lübeck

Vi har været helt tilfredse

Juli 2022

4.5

Gerd Kröger, Wahlstedt

Huset er meget hyggeligt, du føler dig meget godt tilpas i dette hus. Alt hvad du behøver er der. huset fortjener 5 stjerner.

Juni 2022

4.5

Annett Hellwig, Rastatt

Vi kunne godt lide det meget

Juni 2022

4.5

DanWest kunde

Et meget pænt, moderne hus. Stilistisk meget velindrettet. Gode nye senge. Badeværelse og køkken er meget moderne.

Maj 2022

5

DanWest kunde

Et smukt, kærligt indrettet feriehus, hvor du kan føle dig hjemme. Især køkkenet er af meget høj kvalitet.

December 2021

5

Gerd Kröger, Wahlstedt

Huset var meget flot og perfekt til 2 personer. 5 stjerner.

November 2021

4.5

DanWest kunde

Flot, funktionelt indrettet, men hyggeligt hus for par eller familier med op til to små børn. Skøn udsigt fra stuen og fra terrassen over klitlandskabet. Rummeligt badeværelse og moderne køkken. Kort vej til stranden.

Oktober 2021

4.5

Anatoli Rohn, Kassel

Alt hvad der skal til er der

Oktober 2021

5

Ute Brodersen

Et lille sommerhus, meget velholdt og komfortabelt indrettet. Simpelthen for at have det godt.

Oktober 2021

4.5

DanWest kunde

Vi har taget dette hus til vores hjerter, og vi tilbringer altid en afslappende ferie der. Saunaen er perfekt til 2 personer og badeværelset er rummeligt. Udsigten fra terrassen var smuk og en kort gåtur til stranden. Vores yndlingshus ❤

September 2021

5

Jörg Dittrich, Hanroth

Vi boede i dette sommerhus igen, for vi kan virkelig nyde vores ferie her. Det er den rigtige størrelse og funktioner til os. Alt er pænt og hyggeligt. Vores børnebørn vil helt sikkert leje dette hus igen næste år ...

Juli 2021

4.5

DanWest kunde

Godt, meget velegnet for 2 personer.

December 2020

4.5

Uwe Seemann

meget godt sommerhus, dejligt stort badeværelse, komfortabelt møbleret.

Oktober 2020

4.5

DanWest kunde

Et meget veludstyret sommerhus med en fantastisk udsigt og en fantastisk beliggenhed til stranden.

September 2020

4.5

DanWest kunde

Lille, men dejligt sommerhus med smuk indretning.

September 2020

4.5

DanWest kunde

Et meget dejligt hyggeligt sommerhus med en meget flot udsigt over klitlandskabet. Med stort badeværelse og sauna og gode senge. Ligesom sidste år tilbragte vi en meget afslappende ferie der. Vi reserverede det igen til næste år.

August 2020

5

Anke Kohl

Enhver, der elsker lyden af havet lige bag klitten, der kan lide at lade vinden blæse rundt om deres næse, der ikke har noget imod et par tunge nedbør udenfor, fordi der brænder en knitrende pejs, der også kan lide solen på en af tre tilstødende Nyd terrasser og dem, der vil afslutte hyggelige aftener med et par afslappende saunaer, der kan nyde fred og ro, der .......... DET er nøjagtigt det rigtige sted!

Juli 2020

5

Martina Röner, Adendorf

Vi kunne virkelig godt lide huset. Vi booker igen.

Februar 2020

4.5

DanWest kunde

Huset er meget hyggeligt og rummeligt. Placeringen er perfekt. Udendørsområdet (have, terrasser) er fantastisk og inviterer dig til at blive hængende.

December 2019

4.5

DanWest kunde

Huset er blevet smukt moderniseret. Den er ikke stor, men er tilstrækkelig til 2 til højst 4 personer. Saunaen er ganske stor. Renligheden var stadig OK. Udsigten over klitterne er meget flot. Vi var to af os her om vinteren og ville booke huset igen.

December 2019

4.5

DanWest kunde

-

November 2019

5

Silke Fuhrmann, Jork

Det er et smukt sommerhus til 4 personer. Det har et dejligt badeværelse, og alt er der, hvad en person har brug for i en afslappende ferie.

November 2019

4

DanWest kunde

Huset er komfortabelt i klitterne i umiddelbar nærhed af stranden. På kolde dage giver brændeovnen med stort vindue hyggelig varme (kan ikke være så let i noget vejr, dog sætte gang), i solskin inviterer den sydvendte terrasse dig til at blive hængende og laze. Indretningen er moderne, køkken og badeværelse har aktuelt udstyr.

Oktober 2019

4.5

Marius Ziadak, Wunstorf

Et super godt sommerhus med meget gode faciliteter. Smukt badeværelse med stor sauna, hvor du kan slappe af efter en tur på stranden fantastisk. Køkkenet er udstyret med alt hvad du har brug for. Aftenen kan være god i den smukke stue foran pejsen.

Oktober 2019

4.5

DanWest kunde

Meget rent, pænt hus. Fantastisk sauna og komfur. Dejligt dekoreret med smukke detaljer. Fantastisk beliggenhed. Hvad der manglede var et termometer og et timeglas i saunaen. Ellers perfekt.

September 2019

5

DanWest kunde

-

August 2019

4.5

DanWest kunde

Utroligt velegnet for 2 eller 4 personer.

August 2019

5

Tobias Sprengel

Huset er meget rent, komfortabelt og smukt beliggende. Vi følte os meget behagelige og gik ikke glip af noget. Dog var senge i det mindre rum mere egnede til børn, og den beskrevne dobbeltseng var ingen men to enkeltsenge (som dog er meget behagelige). Det renoverede badeværelse er stort og veludstyret!

August 2019

4.5

Holger Braue

ren, perfekt nok til fire personer, rummeligt badeværelse, gode senge, veludstyret moderne køkken, komfortable siddepladser i opholdsstue, flot udsigt fra terrassen, terrassemøbler lavet af træ bliver lidt gamle og til dels rystende. Den nærliggende strand placering var stor

August 2019

4.5

DanWest kunde

-

Juli 2019

5

DanWest kunde

-

Juli 2019

4.5

DanWest kunde

Anbefales uden negativ kommentar

Maj 2019

Ingen bedømmelse

DanWest kunde

Meget, meget godt

Maj 2019

4.5

DanWest kunde

-

April 2019

5

DanWest kunde

Huset er meget pænt udstyret med god sauna. Til 2 personer ideel størrelse. Senge var meget god, indretningen generelt meget nyt og godt vedligeholdt. På alle tidspunkter kan du også bruge de smukke terrasser. I huset er alt tilgængeligt, hvad du har brug for.

April 2019

4.5

Manfred Grabka, Ahrensburg

-

Januar 2019

4.5

DanWest kunde

-

December 2018

4.5

DanWest kunde

Et meget godt feriehus, velegnet til par eller venner. Måske ikke så velegnet til familie med børn.

November 2018

5

DanWest kunde

Nyrenoveret, meget rent, roligt og tæt på stranden, med charmen i ferien pragmatisme at føle sig godt.

Oktober 2018

5

DanWest kunde

-

Oktober 2018

5

DanWest kunde

Huset er i en meget god stand. Nyt køkken, nyt badeværelse er fantastisk. Møbler og senge er i perfekt stand. Bestik og bestik er tilstrækkeligt tilgængelige. De 3 terrasser er godt beskyttet mod vinden. God og hurtig vej til den store strand. Fra huset har du en fantastisk udsigt til klitterne.

Oktober 2018

5

Jürgen Claus, Bremen

Et nyrenoveret og veludstyret feriehus med kort og nem adgang til stranden.

September 2018

5

Hanns Plechschmidt

En meget flot renoveret sommerhus i en rolig beliggenhed. Huset har et meget godt køkkenudstyr, meget gode senge og et stort rummeligt badeværelse. De forskellige terrasser tilbyder altid et beskyttet sted. Stærkt anbefales.

September 2018

5

Anette Christiansen, Kaltenkirchen

-

August 2018

4.5

Jack Kohl

Et meget rent, hyggeligt sommerhus med sauna! Fantastisk til en lille familie på udkig efter ro i naturen endnu på udkig efter en kort gåtur til den rene, velholdte, brede strand.

August 2018

Google Maps (nyt vindue)

Kort

Rejseinformation

Nøgleudlevering:Nøglen afhentes på vores kontor i Søndervig. Læs mere
Ankomst:Ankomst fra kl. 15.00. Hvis sommerhuset er klar til indflytning før kl. 15.00, har I mulighed for at modtage en SMS når nøglen er klar til udlevering.
Ved ankomst udenfor kontorets åbningstid kan nøgle afhentes i nøgleboks. Kode til nøgleboks fremsendes pr. e-mail 3 dage før ankomst.
Afrejse:Nøglen afleveres senest kl. 10 på afrejsedagen på vores kontor i Søndervig. Ved bestilt rengøring dog senest kl. 9.
Ved afrejse udenfor kontorets åbningstid kan nøgle afleveres i nøgle-brevsprække ved kontoret i Søndervig.
Slutrengøring: Vi viser rengøringsprisen når du har valgt ankomst- og afrejsedato.
Bestil nu eller senest 3 dage før afrejse. Læs mere
Forbrug: Vi viser de aktuelle forbrugspriser når du har valgt ankomst- og afrejsedato.
Depositum: Hvis der opkræves depositum, vises det når du har valgt ankomst- og afrejsedato
Bemærk: Der opkræves ekstraordinært depositum for ungdomsgrupper.
Forsikring:Koster 8% af lejeprisen.
Kombineret afbestillings- og indbo-ansvarsforsikring. Læs mere
Serviceydelser: Vaskepakke (sengetøj og håndklæder): DKK 110 pr. sæt

Barneseng, leje: Gratis

Barnestol, leje: Gratis

Fryser, leje: DKK 525,- pr ophold inkl. levering til/fra sommerhuset (begrænset antal)
Lejebetingelser:Se lejebetingelser her

Luk vindue

2024 Klik på en ledig uge for at vælge...
Juli
August
September
Oktober
November
December
2025 Klik på en ledig uge for at vælge...
Januar
Februar
Marts
April
Maj
Juni
Juli
August
September
Oktober
November
December

Bestil sommerhuset

Vælg dato

Vælg dato

Mulig ankomst

Ankomst

Afrejse

Lejepris DKK 0 DKK 0

Samlet pris DKK 0

Lej 2 uger og spar 0% Rabatt

Ydeligere priser

Vælg ankomst og afrejse.
fra DKK 3.321,-

Bestil

Til booking