Hus nr. 3158

Hus nr. 3158  ·  Marehalmen 33, Søndervig

 • Antal personer 8 Pers
 • Huset er renoveret i/Byggeår 2020
  1989
 • Husets størrelse 140 m2
 • Grundens størrelse 2250 m2
 • Afstand til strand 700 m
 • Afstand til købmand 2.8 km
 • Husdyr IKKE tilladt
 • Ikke-ryger hus
 • Spabad
 • Sauna
 • Gratis internet adgang (Highspeed) Highspeed

Dejligt rummeligt sommerhus med udestue i Søndervig.

Dejligt velholdt sommerhus med 5-pers. standvandspabad og sauna, løbende moderniseret, senest i 2020. Et flot indrettet sommerhus i dejlige omgivelser.

Indretning

Opholds- stuen er kombineret med køkkenet og er indrettet med flotte møbler, moderne brændeovn, gratis internetforbindelse, smartfjernsyn (2021) med parabolantenne, dvd/blueray og Denon stereoanlæg med cd-afspiller.

Flot køkkenafdeling med opvaskemaskine, mikrobølgeovn og fryser på 100 liter. I stuen er der trægulve og gulvtæpper i værelserne. Overalt hvidmalede vandskurede vægge.

Stor spa-afdeling med 5-pers. spabad og bruseniche. Herfra er der direkte adgang til sauna. Det lille badeværelse er med opvarmet flisegulv og bruseniche.

Der er 4 rummelige værelser, hvoraf 2 af værelserne er indrettet med hver en dobbeltseng og 2 værelser er udstyret med hver 2 enkeltsenge. Alle værelser er gennemrenoverede og med nye senge.

Huset er udstyret med energibesparende dobbelt varmepumpe. Den ene er i køkken/stue og den andet er i det store badeværelse.

Terrasse og Have

Stort terrasseareal og udestue med gode læforhold udstyret med havemøbler og liggestole. Der er petanquebane på grunden.

Beliggenhed

Huset har en unik beliggenhed på en stille 2000 kvm klitgrund med 700 m til havet. "Marehalmen" er den første blinde vej i retning fra Søndervig som ligger i 2 km gåafstand enten via en cykelvej eller langs stranden. Der er 1,2 km til fiskesø, i hvilken retning der også er en gå- og cykelbro over Ringkøbing fjord i et smukt naturområde.Betingelser

Nøgleudlevering:Nøglen afhentes på vores kontor i Søndervig.
Ankomst:Ankomst fra kl. 15.00. Hvis sommerhuset er klar til indflytning før kl. 15.00, har I mulighed for at modtage en SMS når nøglen er klar til udlevering.
Ved ankomst udenfor kontorets åbningstid kan nøgle afhentes i nøgleboks. Kode til nøgleboks fremsendes pr. e-mail 3 dage før ankomst.
Afrejse:Nøglen afleveres senest kl. 10 på afrejsedagen på vores kontor i Søndervig. Ved bestilt rengøring dog senest kl. 9.
Ved afrejse udenfor kontorets åbningstid kan nøgle afleveres i nøgle-brevsprække ved kontoret i Søndervig.
Slutrengøring: Pris: DKK 1.171,-
Bestil nu eller senest 3 dage før afrejse. Læs mere
Forbrug: Strøm: DKK 5,55 pr. kWh
Vand: (Sæson 2023) DKK 19,00 pr. dag
Vand: (Sæson 2024) DKK 19,00 pr. dag
Vand: (Sæson 2024) DKK 19,00 pr. dag
Vand: (Sæson 2025) DKK 19,00 pr. dag
Depositum: Der opkræves ikke depositum på dette hus.
Bemærk: Der opkræves ekstraordinært depositum for ungdomsgrupper.
Forsikring:Koster 8% af lejeprisen.
Kombineret afbestillings- og indbo-ansvarsforsikring. Læs mere
Serviceydelser: Vaskepakke (sengetøj og håndklæder): DKK 110 pr. sæt
Barneseng, leje: DKK 0 pr. uge
Barnestol, leje: DKK 0 pr. uge
Fryser, leje: DKK 235,- pr. uge. Levering til/fra sommerhuset koster DKK 145,-. (Bestilling af fryser kun pr. e-mail eller telefon - begrænset antal)
Lejebetingelser:Se lejebetingelser her