Hus nr. 2950

Hus nr. 2950  ·  Lærkedalen 14 B, Houvig

Ingen kundebedømmelser
 • Antal personer 8 Pers
 • Huset er renoveret i/Byggeår 2022
  1994
 • Husets størrelse 112 m2
 • Grundens størrelse 2000 m2
 • Afstand til strand 600 m
 • Afstand til købmand 3 km
 • Husdyr IKKE tilladt
 • Ikke-ryger hus
 • Spabad
 • Sauna
 • Gratis internet adgang

Feriehus moderniseret i 2022 - kun 600 meter fra Vesterhavet

Dejligt og rummeligt feriehus moderniseret i 2022 beliggende i det naturskønne Houvig. Der er nye gulve, hvidmalede vægge og lofter, nyt køkken, nye hårde hvidevarer, nye møbler og senge. 

Feriehuset er beliggende på en kuperet klitgrund på 2000 m2 i rolige omgivelser, kun 600 m fra stranden. Godt terrasseareal med havemøbler, solvogne, og kulgrill. I klitten er der lavet et lille hyggeområde med lounge møbler - også et dejligt sted til afslapning. Til børnene er der gynge og sandkasse. 

Indendørs:

Den lyse og venlige stue er kombineret med det nye køkken og er indrettet med fjernsyn med parabolantenne, brændeovn og gratis internet-adgang. Energibesparende varmepumpe.

Det lækre velindrettede og veludstyrede køkken er udstyret med alle tekniske hjælpemidler, bl.a opvaskemaskine, induktionskomfur, emhætte, fryser på 60 liter, mikrobølgeovn og stavblender.

4 gode værelser, hvoraf 2 af værelserne er indrettet med hver en dobbeltseng, og 2 er indrettet med hver 2 enkeltsenge. Til de mindste feriegæster er der barneseng og høj barnestol.

Godt badeværelse med 2-pers.-spabad, bruseniche og flisegulv med gulvvarme. Herfra er der direkte adgang til sauna. Gæstetoilet med flisegulv. Desuden vaskemaskine og tørretumbler.

I området er der gode muligheder for gå- og cykleture, og få skønne naturoplevelser. Der er cykelsti til Søndervig. I bil er der kun få min. kørsel til Søndervig, hvor der er et godt udvalg af aktiviteter, butikker, spisesteder, indkøbsmuligheder mm.

 

 Betingelser

Nøgleudlevering:Nøglen afhentes på vores kontor i Søndervig.
Ankomst:Ankomst fra kl. 15.00. Hvis sommerhuset er klar til indflytning før kl. 15.00, har I mulighed for at modtage en SMS når nøglen er klar til udlevering.
Ved ankomst udenfor kontorets åbningstid kan nøgle afhentes i nøgleboks. Kode til nøgleboks fremsendes pr. e-mail 3 dage før ankomst.
Afrejse:Nøglen afleveres senest kl. 10 på afrejsedagen på vores kontor i Søndervig. Ved bestilt rengøring dog senest kl. 9.
Ved afrejse udenfor kontorets åbningstid kan nøgle afleveres i nøgle-brevsprække ved kontoret i Søndervig.
Slutrengøring: Pris: Kontakt os for nærmere information
Bestil nu eller senest 3 dage før afrejse. Læs mere
Forbrug: Strøm: DKK pr. kWh
Depositum: Der opkræves ikke depositum på dette hus.
Bemærk: Der opkræves ekstraordinært depositum for ungdomsgrupper.
Forsikring:Koster 8% af lejeprisen.
Kombineret afbestillings- og indbo-ansvarsforsikring. Læs mere
Serviceydelser: Vaskepakke (sengetøj og håndklæder): DKK pr. sæt
Barneseng, leje: DKK pr. uge
Barnestol, leje: DKK pr. uge
Fryser, leje: DKK 235,- pr. uge. Levering til/fra sommerhuset koster DKK 145,-. (Bestilling af fryser kun pr. e-mail eller telefon - begrænset antal)
Lejebetingelser:Se lejebetingelser her