Hus nr. 2928

Hus nr. 2928  ·  Klitdalen 93, Houvig

 • Antal personer 10 Pers
 • Huset er renoveret i/Byggeår 2016
  1992
 • Husets størrelse 154 m2
 • Grundens størrelse 2200 m2
 • Afstand til strand 200 m
 • Afstand til købmand 3.5 km
 • 1 husdyr tilladt Max 1
 • Ikke-ryger hus
 • Spabad
 • Sauna
 • Gratis internet adgang (Highspeed) Highspeed

Lækkert luksussommerhus med aktivitetsrum i Houvig - kun 200 m fra stranden

Lækkert luksussommerhus med veludstyret aktivitetsrum. Huset ligger i det naturskønne Houvig, kun 200 m fra Vesterhavet.

Indretning

I huset er der 2 dejlige badeværelser med gulvvarme og bruseniche, det ene badeværelse er desuden med vaskemaskine og tørretumbler. Det andet er med direkte adgang til sauna og med 2 pers. spabad, som byder på ren afslapning. Der er også et gæstetoilet i huset.

Huset har et moderne og veludstyret køkken med div. tekniske hjælpemidler, bl.a. opvaskemaskine, mikrobølgeovn og fryser. Fra køkkenet er der adgang til god og stor spiseplads. Hyggeligt indrettet og møbleret opholdsstue med brændeovn, fladskærms-TV (kan ikke tage danske TV-kanaler), parabol, DVD-afspiller/Blue ray og stereoanlæg med CD-afspiller.

Der er i alt 5 soveværelser med god skabsplads, 2 værelser med dobbeltseng, 2 med hver 2 enkeltsenge og 1 med 1 køjeseng. I 2 af soveværelserne er der ekstra fladskærms-TV, hvor man også kan tage danske og tyske TV-kanaler.

Desuden barneseng og høj barnestol i huset. Gratis trådløst internet og energibesparende varmepumpe. Sandkasse og gynge. Dejligt aktivitetsrum med billiardbord, et godt sted til hygge og samvær. Desuden elektronisk dartskive, shuffleboard og X-Box med 2 controllere.

Der er trægulve i huset, dog gulvtæpper i værelser.

Terrasse og have

Dejligt lukket terrasse med div. havemøbler, liggestole og grill, hvor man kan sidde og slappe af og høre havets brusen.

Beliggenhed

Stor kuperet klitgrund, hvor der fra toppen af klitten er en flot udsigt udover området. Et moderne feriehus, som ligger i et område, hvor der er mulighed for skønne naturoplevelser via gå- og cykelture.

Der er få km kørsel til Søndervig, hvor der er gode indkøbsmuligheder, spændende butikker, bowling-og fitnesscenter, man kan spille golf, lystfiske og meget mere.

Øvrige

Bemærk: kun 1 stk. husdyr tilladt. Ingen udlejning til ungdomsgrupper. Slutrengøring er inkluderet i prisen.

Betingelser

Nøgleudlevering:Nøglen afhentes på vores kontor i Søndervig.
Ankomst:Ankomst fra kl. 15.00. Hvis sommerhuset er klar til indflytning før kl. 15.00, har I mulighed for at modtage en SMS når nøglen er klar til udlevering.
Ved ankomst udenfor kontorets åbningstid kan nøgle afhentes i nøgleboks. Kode til nøgleboks fremsendes pr. e-mail 3 dage før ankomst.
Afrejse:Nøglen afleveres senest kl. 10 på afrejsedagen på vores kontor i Søndervig. Ved bestilt rengøring dog senest kl. 9.
Ved afrejse udenfor kontorets åbningstid kan nøgle afleveres i nøgle-brevsprække ved kontoret i Søndervig.
Slutrengøring: Gratis slutrengøring
Forbrug: Strøm: DKK 3,21 pr. kWh
Vand fra sæson 2022 : DKK 58,00 pr. m3
Depositum: Der opkræves ikke depositum på dette hus.
Bemærk: Der opkræves ekstraordinært depositum for ungdomsgrupper.
Forsikring:Koster 8% af lejeprisen.
Kombineret afbestillings- og indbo-ansvarsforsikring. Læs mere
Serviceydelser: Vaskepakke (sengetøj og håndklæder): (Sæson 2022): DKK 95 pr. sæt
Vaskepakke (sengetøj og håndklæder): (Sæson 2023): DKK 110 pr. sæt
Vaskepakke (sengetøj og håndklæder): (Sæson 2024): DKK 110 pr. sæt
Barneseng, leje: DKK 0 pr. uge
Barnestol, leje: DKK 0 pr. uge
Fryser, leje: DKK 180,- pr. uge. Levering til/fra sommerhuset koster DKK 115,- (Bestilling af fryser kun pr. e-mail eller telefon - begrænset antal)
Lejebetingelser:Se lejebetingelser her