Hus nr. 2933

Hus nr. 2933  ·  Sneppedalen 94, Houvig

 • Antal personer 6 Pers
 • Huset er renoveret i/Byggeår 2021
  1990
 • Husets størrelse 120 m2
 • Grundens størrelse 2200 m2
 • Afstand til strand 200 m
 • Afstand til købmand 4 km
 • Husdyr IKKE tilladt
 • Ikke-ryger hus
 • Spabad
 • Sauna
 • Gratis internet adgang

Pragtfuldt og flot arkitekttegnet sommerhus tæt på stranden

Særdeles skønt og flot arkitekttegnet sommerhus på 120 m2 med en fantastisk beliggenhed ud mod sidste klitrække. Sommerhuset er renoveret i 2021 og er beliggende for enden af stille vej. Huset ligger ud mod de fredede klitarealer, og til en dejlig sandstrand er der kun 200 m.

Fra både sommerhuset og den lettere kuperede klitgrund er der en fantastisk udsigt ud over klitlandskabet. Stort åbent terrasseareal med havemøbler og liggestole.

Indendørs:

Den rummelige opholdsstue er indrettet med flotte møbler, hvor man kan sidde og nyde varmen fra den gnitrende brændeovn. Der findes også fjernsyn med kabel-tv, radio, cd-afspiller og gratis internetforbindelse.

Køkkenet, som ligger i forbindelse med stuen, er særdeles veludstyret med fryser på 50 liter, opvaskemaskine og mikrobølgeovn. Desuden er der et hyggeligt spisebord, hvor hele familien kan samles.

Overalt i sommerhuset er der trægulve, trælofter med fritliggende bjælker samt vandskurede vægge.

Der er 3 rummelige soverum, 2 af værelserne med hver en dobbeltseng, de er indrettet med god skabsplads, desuden et værelse med to enkeltsenge. Der er to dejlige badeværelser, hver med opvarmet flisegulv og bruseniche.

Stort badeværelse med opvarmet flisegulv, bruseniche og 2-personers- spabad. Herfra er der direkte adgang til sauna. Der er også et gæstetoilet med bruseniche og opvarmet flisegulv.

Sommerhuset er desuden udstyret med en vaskemaskine og tørretumbler, samt en energibesparende varmepumpe.

Udendørs:

Sommerhuset har flere skønne terrasser på grunden. Her kan man både nyde morgenkaffen i solen, samt en hyggelig grillaften, hvor man kan se solen gå ned bag kliterne. Der er havemøbelsæt og liggestole, samt en grill som kan benyttes på terrasserne. Til de små er der et gyngestativ.

Den enestående beliggenhed sammenholdt med det pragtfulde sommerhus, som er helt i særklasse, vil give dig og din familie en helt fantastisk ferieoplevelse.

NB: Inkl. i prisen er slutrengøring.

Bemærk: Udvendigt stik, så man kan lade elbil. Type CEE 16A.Betingelser

Nøgleudlevering:Nøglen afhentes på vores kontor i Søndervig.
Ankomst:Ankomst fra kl. 15.00. Hvis sommerhuset er klar til indflytning før kl. 15.00, har I mulighed for at modtage en SMS når nøglen er klar til udlevering.
Ved ankomst udenfor kontorets åbningstid kan nøgle afhentes i nøgleboks. Kode til nøgleboks fremsendes pr. e-mail 3 dage før ankomst.
Afrejse:Nøglen afleveres senest kl. 10 på afrejsedagen på vores kontor i Søndervig. Ved bestilt rengøring dog senest kl. 9.
Ved afrejse udenfor kontorets åbningstid kan nøgle afleveres i nøgle-brevsprække ved kontoret i Søndervig.
Slutrengøring: Gratis slutrengøring
Forbrug: Strøm: DKK 6,50 pr. kWh
Vand: DKK 19,00 pr. dag
Depositum: Der opkræves ikke depositum på dette hus.
Bemærk: Der opkræves ekstraordinært depositum for ungdomsgrupper.
Forsikring:Koster 8% af lejeprisen.
Kombineret afbestillings- og indbo-ansvarsforsikring. Læs mere
Serviceydelser: Vaskepakke (sengetøj og håndklæder): DKK 110 pr. sæt
Barneseng, leje: DKK 0 pr. uge
Barnestol, leje: DKK 0 pr. uge
Fryser, leje: DKK 180,- pr. uge. Levering til/fra sommerhuset koster DKK 115,- (Bestilling af fryser kun pr. e-mail eller telefon - begrænset antal)
Lejebetingelser:Se lejebetingelser her