Hus nr. 2933

Hus nr. 2933  ·  Sneppedalen 94, Houvig

 • Antal personer 6 Pers
 • Huset er renoveret i/Byggeår 2019
  1990
 • Husets størrelse 120 m2
 • Grundens størrelse 2200 m2
 • Afstand til strand 200 m
 • Afstand til købmand 1.5 km
 • Husdyr IKKE tilladt
 • Ikke-ryger hus
 • Spabad
 • Sauna
 • Gratis internet adgang

Pragtfuldt og flot arkitekttegnet sommerhus tæt på stranden

Særdeles pragtfuldt og flot arkitekttegnet sommerhus på 120 m2 med en fantastisk beliggenhed ud mod sidste klitrække. Sommerhuset er renoveret i 2019 og er beliggende for enden af stille vej og ud mod de fredede klitarealer og til en dejlig sandstrand er der kun 200 m.

Fra både sommerhuset og den lettere kuperede klitgrund er der en fantastisk udsigt ud over klitlandskabet. Stort åbent terrasseareal med havemøbler og liggestole.

Indendørs:

Den rummelige opholdsstue er kombineret med køkkenet og er indrettet med flotte møbler, brændeovn, dvd, fjernsyn med kabel-tv, radio, cd-afspiller og gratis internetforbindelse.

Særdeles veludstyret køkkenafdeling med fryser på 50 liter, opvaskemaskine og mikrobølgeovn. Overalt i sommerhuset er der trægulve, trælofter med fritliggende bjælker samt vandskurede vægge.

Der findes 3 dejlige soverum, hvoraf et værelse er indrettet med en dobbeltseng og 2 af værelserne er indrettet med hver 2 enkeltsenge. Stort badeværelse med opvarmet flisegulv, bruseniche og 2-personers- spabad. Herfra er der direkte adgang til sauna. Der er også et gæstetoilet med bruseniche og opvarmet flisegulv.

Endvidere:

Sommerhuset er desuden også udstyret med en vaskemaskine og tørretumbler. Den enestående beliggenhed sammenholdt med det pragtfulde sommerhus, som er helt i særklasse, vil give dig og din familie en helt fantastisk ferieoplevelse.

Når de ankommer til sommerhuset, har husejeren allerede redt sengene for jer. Ferien kan straks begynde. NB: Inkl. i prisen er slutrengøring og sengelinned/ håndklæder.Hus 2933: Grundplan


Signaturforklaring

Betingelser

Nøgleudlevering:Nøglen afhentes på vores kontor i Søndervig.
Ankomst:Ankomst fra kl. 15.00. Hvis sommerhuset er klar til indflytning før kl. 15.00, har I mulighed for at modtage en SMS når nøglen er klar til udlevering.
Ved ankomst udenfor kontorets åbningstid kan nøgle afhentes i nøgleboks. Kode til nøgleboks fremsendes pr. e-mail 3 dage før ankomst.
Afrejse:Nøglen afleveres senest kl. 10 på afrejsedagen på vores kontor i Søndervig. Ved bestilt rengøring dog senest kl. 9.
Ved afrejse udenfor kontorets åbningstid kan nøgle afleveres i nøgle-brevsprække ved kontoret i Søndervig.
Slutrengøring: Gratis slutrengøring
Forbrug: Strøm: DKK 2,56 pr. kWh
Vand: Gratis
Depositum: Der opkræves ikke depositum på dette hus.
Bemærk: Der opkræves ekstraordinært depositum for ungdomsgrupper.
Forsikring:Koster 8% af lejeprisen.
Kombineret afbestillings- og indbo-ansvarsforsikring. Læs mere
Serviceydelser: Vaskepakke (sengetøj og håndklæder): DKK 95 pr. sæt
Barneseng, leje: DKK 0 pr. uge
Barnestol, leje: DKK 0 pr. uge
Fryser, leje: DKK 180,- pr. uge. Levering til/fra sommerhuset koster DKK 115,- (Bestilling af fryser kun pr. e-mail eller telefon - begrænset antal)
Lejebetingelser:Se lejebetingelser her