Hus nr. 2931  ·  Vibedalen 15, Houvig

 • Antal personer 7 Pers
 • Byggeår 2015
 • Husets størrelse 155 m2
 • Grundens størrelse 2000 m2
 • Afstand til strand 350 m
 • Afstand til købmand 1 km
 • 2 husdyr tilladt Max 2
 • Ikke-ryger hus
 • Spabad
 • Sauna
 • Gratis internet adgang (Highspeed) Highspeed

Arkitekttegnet luksussommerhus med dejlig beliggenhed i Houvig tæt på stranden

For enden af stille vej i rolige, børnevenlige og ugenerte omgivelser er dette nye pragtfulde sommerhus beliggende. Sommerhuset er på 155 m2 og er opført i 2015 på en kuperet klitgrund og med flot udsigt til klitterne.

I øvrigt kan du fra toppen af klitgrunden på nordsiden sidde på den lille hyggelig bænk med et glas iskold vin/øl eller din dejlige varme kaffe og nyde solnedgangen ud over klittoppene og skimte Vesterhavet baggrunden.

Der er kun 350 meter til dejlig bred og lækker sandstrand samt kun ca. 300 meter til købmanden - en rigtig hyggelig morgentur op gennem klitterne, når de sprøde rundstykker skal hentes.

100 m2 åben terrasse og 35 m2 overdækket fordelt på 3 virkelig gode syd-, øst- og vestvendte terrasser.

På de 3 overdækkede og meget gennemtænkte terrasser er der indbygget spot til belysning på de lune aftener og du har altid mulighed for læ, sol, skygge eller ugenerthed. De ca. 100 m2 åben fliseterrasse giver desuden plads til hele familien, hundene mv. Terrasserne er naturligvis med havemøbler til 10- personer, 4 liggestole og grill.

3 badeværelser, spa-bad, sauna og 4 værelser med senge, dyner og puder i top kvalitet samt 45 m2 stue med muret pejs og udsigt til klitterne samt adgang til stort og lækkert aktivitetsrum med billard.

I hele huset og på terrasserne er der GRATIS ADSL internetforbindelse med WIFI.
Huset er med store lyse rum og den moderne og velindrettede opholdsstue med højt til loftet og store vinduespartier samt dejligt ovenlys, er kombineret med topmoderne kvalitets møbler i bl.a. læder og teaktræ, muret pejs / brændeovn, 55" LG fladskærms TV med internet og parabolantenne, DVD-Player og udgang til syd- og vestvendte overdækkede terrasser.

Særdeles veludstyret og lækkert indrettet luksuskøkken med opvaskemaskine, mikrobølgeovn, komposit bordplade med "bar", fryser på 70 liter og udsigt til klitlandskabet og marehalm mv. - her kan du sidde i sofaen og nyde solnedgangen over klitterne.

Der er i alt 4 værelser med hhv. 2 værelser med dobbelt boksmadras i hver og store indbyggede garderobeskabe, 1 værelse med 2 boksmadrasser og 2 garderobeskabe og 1 værelse med 1 boksmadras og 1 garderobeskab. Alle senge er kvalitets boksmadrasser med latex topmadras og rigtig gode dyner og puder - så er den gode nattesøvn også sikret.

Bemærk venligst, at de to dobbeltværelser hver er indrettet med direkte adgang til eget badeværelse med bruseniche med dobbelt bruser og opvarmet flisegulv samt egen udgang til terrasse.

Derudover er det et stort badeværelse med bruseniche, opvarmet flisegulv og 2-pers-spabad. Herfra er der direkte adgang til stor sauna.

Der er troldtekt på lofterne, hvidmalede vægge og klinker med gulvvarme over alt. Stort aktivitetsrum med adgang til stuen og med poolbord/billard, 32" LG fladskærms TV, WII, Playstation 3 mv. og udgang til overdækket terrasse.

Meget energivenligt med luft-vand-varmepumpe og gulvvarme overalt samt med kun 900 meter til Søndervig og 1500 meter til badelandet.

Sommerhuset er moderne og smart indrettet og desuden også udstyret med MIELE vaskemaskine tørretumbler. Bemærk venligst, at sommerhuset opvarmes med en meget energivenlig luft-vand-varmepumpe, som giver et meget meget lavt varme/energiforbrug for dig som lejer af huset. Der er kun 900 meter til den populære badeby Søndervig med bl.a. badelandet og som emmer af feriehygge og 300 meter til 27 hullers helårs golfbane.

Børnene og hundene er der også tænkt på - med udendørs vandhaner, sandkasse og gynge med rutsjebane.

Når dig, børnene og hundene kommer hjem fra den hvide sandstrand og Vesterhavet, kan det udendørs og lukket bruserum med koldt og varmt bruges til at skylle krop og tæer. Ligeledes er der 2 udendørs vandhaner med frisk koldt vand bl.a. til hundene.

Der findes en dejlig asfalteret cykelsti ind til Søndervig og fiskeri- og turistbyen Hvide Sande.

Et virkeligt spændende og velbeliggende sommerhus, som er ideel for både en eller to familier og hvor der ikke er gået på kompromis med kvalitet - så du kan nyde ferien fra første øjeblik. Fibernet fra sæson 2018.

Hus 2931: Grundplan


Signaturforklaring

Betingelser

Nøgleudlevering:Nøglen afhentes på vores kontor i Søndervig.
Ankomst:Ankomst fra kl. 15.00. Hvis sommerhuset er klar til indflytning før kl. 15.00, har I mulighed for at modtage en SMS når nøglen er klar til udlevering.
Ved ankomst udenfor kontorets åbningstid kan nøgle afhentes i nøgleboks. Kode til nøgleboks fremsendes pr. e-mail 3 dage før ankomst.
Afrejse:Nøglen afleveres senest kl. 10 på afrejsedagen på vores kontor i Søndervig. Ved bestilt rengøring dog senest kl. 9.
Ved afrejse udenfor kontorets åbningstid kan nøgle afleveres i nøgle-brevsprække ved kontoret i Søndervig.
Slutrengøring: Pris: DKK 1.300,-
Bestil nu eller senest 3 dage før afrejse. Læs mere
Forbrug: Strøm: DKK 2,56 pr. kWh
Vand: Inkl. i prisen
Depositum: Der opkræves ikke depositum på dette hus.
Bemærk: Der opkræves ekstraordinært depositum for ungdomsgrupper.
Forsikring:Koster 6% af lejeprisen.
Kombineret afbestillings- og indbo-ansvarsforsikring. Læs mere
Serviceydelser:Vaskepakke (sengetøj og håndklæder): DKK 80,- pr. sæt
Barneseng, leje: DKK 80,- pr. uge
Barnestol, leje: DKK 80,- pr. uge
Fryser, leje: DKK 180,- pr. uge. Levering til/fra sommerhuset koster DKK 115,- (Bestilling af fryser kun pr. e-mail eller telefon - begrænset antal)
Lejebetingelser:Se lejebetingelser her