Hus nr. 3458

Hus nr. 3458  ·  Strandkrogvejen 24, Årgab

 • Antal personer 6 Pers
 • Huset er renoveret i/Byggeår 2018
  1998
 • Husets størrelse 110 m2
 • Grundens størrelse 2000 m2
 • Afstand til strand 200 m
 • Afstand til købmand 2.9 km
 • Husdyr IKKE tilladt
 • Spabad
 • Sauna
 • Gratis internet adgang

Eksklusivt strandhus med en unik udsigt

Dette smukke sommerhus ligger på en klit ved kysten i Årgab. Den perfekte placering og de store vinduer i opholdsstuen giver dig en smuk panoramaudsigt ud over det omkringliggende klitlandskab og Ringkøbing Fjord. Den lille fiskerby Hvide Sande ligger inden for gåafstand, og Surferskolen Westwind South ligger også lige i nærheden.

Udvendigt:

Det 2018 moderniserede sommerhus ligger på en 2000 kvm klitgrund, som kun ligger 200 meter fra stranden. Via en trappe fra parkeringspladsen kommer man ind til sommerhuset.

Mod syd er der en stor terrasse med udsigt over klitterne, som er delvist overdækket. Mod nord er der en mindre terrasse med en vidunderlig udsigt over Ringkøbing Fjord. Der er masser af havemøbler og liggestole til at gøre dig komfortabel eller tilbringe en grillaften.

Indenfor:

Placeringen af sommerhusets stue giver en panoramaudsigt over landskabet. Husets udformning er særligt gennemført, da det lyse opholdsområde er adskilt fra soveværelserne.

Opholdsstedet, i det 110 kvadratmeter hus, indbyder til madlavning, spil, hygge foran pejsen og et hyggeligt sofaområde til at gøre dig komfortabel. Her finder du et tv med satellitforbindelse, en dvd-afspiller, en cd-afspiller og god internetforbindelse. Hvis du vil tilslutte en spillekonsol, så har du masser af plads til at bevæge dig rundt. Gulvvarmen opvarmer det flisebelagte gulv i stuen behageligt. Derudover er der en energivenlig varmepumpe, som også kan bruges som klimaanlæg om sommeren. Mens du forbereder lækre måltider i det veludstyrede køkken, kan du nyde udsigten over fjorden. I køkkenet er der også en 65 liter fryser, mikroovn, opvaskemaskine, kaffemaskine, elkedel og brødrister.

Huset har 3 soveværelser med masser af skabsplads. To soveværelser har en dobbeltseng og det sidste værelse har to enkeltsenge. De hyggelige værelser har et smukt trægulv og lyse trævægge.

Der er et gæstetoilet samt et stort badeværelse, hvor du kan slappe af i boblebadet og saunaen. I begge badeværelser er der gulvvarme.

Huset har en vaskemaskine, en tørretumbler og desuden en højstol og en barneseng.

Placering:

Årgab ligger i nærheden af havnebyen Hvide Sande, der med sin maritime flair og diverse shopping muligheder bestemt er et besøg værd. Der er en vifte af vandsports muligheder, som er et andet plus ved byen.

Fiskere har mulighed for at fiske både i Put & Take søer og ved kajen i Hvide Sande, hvor der er mulighed for at fiske efter sild. Du behøver ikke selv at fange den friske fisk, for med sine fire fiskebutikker har du nok muligheder for at købe lækker fisk i Hvide Sande, ellers kan du forkæle dig selv i en af ​​de lokale restauranter.Hus 3458: Grundplan


Signaturforklaring

Betingelser

Nøgleudlevering:Nøglen afhentes på vores kontor i Årgab.
Ankomst:Ankomst fra kl. 15.00. Hvis sommerhuset er klar til indflytning før kl. 15.00, har I mulighed for at modtage en SMS når nøglen er klar til udlevering.
Ved ankomst udenfor kontorets åbningstid kan nøgle afhentes i nøgleboks. Kode til nøgleboks fremsendes pr. e-mail 3 dage før ankomst.
Afrejse:Nøglen afleveres senest kl. 10 på afrejsedagen på vores kontor i Årgab. Ved bestilt rengøring dog senest kl. 9.
Ved afrejse udenfor kontorets åbningstid kan nøgle afleveres i nøgle-brevsprække ved kontoret i Årgab.
Slutrengøring: Pris: DKK 876,-
Bestil nu eller senest 3 dage før afrejse. Læs mere
Forbrug: Strøm: DKK 2,56 pr. kWh
Vand: Gratis
Depositum: Der opkræves ikke depositum på dette hus.
Bemærk: Der opkræves ekstraordinært depositum for ungdomsgrupper.
Forsikring:Koster 8% af lejeprisen.
Kombineret afbestillings- og indbo-ansvarsforsikring. Læs mere
Serviceydelser: Vaskepakke (sengetøj og håndklæder): DKK 95 pr. sæt
Barneseng, leje: DKK 0 pr. uge
Barnestol, leje: DKK 0 pr. uge
Fryser, leje: DKK 180,- pr. uge. Levering til/fra sommerhuset koster DKK 115,- (Bestilling af fryser kun pr. e-mail eller telefon - begrænset antal)
Lejebetingelser:Se lejebetingelser her