Hus nr. 3458

Hus nr. 3458  ·  Strandkrogvejen 24, Årgab

 • Antal personer 6 Pers
 • Huset er renoveret i/Byggeår 2022
  1998
 • Husets størrelse 110 m2
 • Grundens størrelse 2000 m2
 • Afstand til strand 200 m
 • Afstand til købmand 2.8 km
 • Husdyr IKKE tilladt
 • Ikke-ryger hus
 • Spabad
 • Sauna
 • Gratis internet adgang

Eksklusivt strandhus med en unik udsigt

Eksklusivt strandhus med enestående udsigt.

 

Dette skønne feriehus ligger ved klitterne på Vesterhavskysten in Årgab. Det smukke landskab og de store glasvinduer, giver jer en unik mulighed for at opleve den smukke udsigt udover klitterne og Ringkøbing Fjord. Den lille fiskerby Hvide Sande er på gåafstand fra huset samt den lokale surf-skole Westwind.

Grund
 

Det moderne sommerhus ligger på en 2000 kvm. Klitgrund kun 200 meter fra Vesterhavet. Man skal gå op af den markerede trappe fra p-pladsen for at nå frem til huset. Mod syd ligger den store og delvist overdækkede terrasse med udsigt over det slukke klitlandskab. På nordsiden ligger en mindre terrasse, også med skøn udsigt udover Ringkøbing Fjord. Med de tilhørende havemøbler samt solvogne, er det muligt at nyde en dejlig aften på terrassen.

Indretning
 

Placering af det meget smukt indrettede sommerhus, giver en flot udsigt fra stuen udover landskabet. Den gennemtænkte grundplan af huset, giver en lys stue samtidig med, at soveværelserne er mørklagt. Den store stue i det 110 kvm. Store hus, tilbyder plads til leg samt hygge foran brændeovnen fra det afslappende sofaområde. I stuen er der et fjernsyn med parabol, DVD-afspiller, CD-afspiller samt internetadgang. Hvis i ønsker at medbringe diverse spillekonsoller, er det intet problem med fjernsynets mange tilslutningsmuligheder. Fliserne i stuen er opvarmet med gulvvarme. Der er også en energisparende varmepumpe der især kommer til sin ret om sommeren.

Mens i nyder et lækkert måltid mad i det veludstyrede køkken, kan i nyde den smukke udsigt udover Ringkøbing Fjord. Uanset om i er sent oppe, eller står tidligt op så kan i altid nyde den smukke solnedgang/opgang. Køkkenet er udstyret med en 65 liters fryser, mikroovn, opvaskemaskine, kaffemaskine, elkoger og en brødrister. I køkkenet findes der også en quooker. 

Sommerhuset råder over 3 soveværelser med rigeligt skabsplads. 2 Soveværelser er udstyret med dobbeltseng, mens det sidste soveværelse er udstyret med to enkeltsenge. Det særlige ved soveværelserne er de flotte trægulve og lyse trævægge. Der befinder sig en barneseng og barnestol i huset.

Der er 1 badeværelse samt ét gæstetoilet. På badeværelset er der både spabad og sauna. I begge rum er der gulvvarme i fliserne. Tøjvask er intet problem da der både findes vaskemaskine og tørretumbler i huset.

 

Område


Årgab er tæt på havnebyen Hvide Sande, der med sin maritime stemning og mange indkøbsmuligheder er en betroet ferieby. Desuden tilbyder byen flere forskellige former for vandsport som surfing, vandski osv.

Der er også flere forskellige muligheder for fiskeri, da man både kan benytte de omkringliggende fiskesøer, på standen eller på molen i Hvide Sande. Det er dog ikke et krav at selv fange sine fisk, da Hvide Sande tilbyder adskillige muligheder for at købe lækker og frisk fisk, både i de lokale butikker og restauranter.

Beliggenheden mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord er fantastisk pga. klitlandskabet. Her kan du nyde den friske havbrise og smukke udsigt.

Om sommeren er det også et fantastisk sted at bade ved Vesterhavet, og på alle andre tider på året er der gode spadser-muligheder også med jeres firbenede venner.

 

Opsummering
 

Dette rummelige og flotte sommerhus, med dens enestående beliggenhed nær stranden er en drøm for alle familier. I kommer ikke til at mangle noget i dette hus. Her kan i virkelig slappe af og nyde livet og den smukke udsigt, når solen langsomt sænker sig ned over Vesterhavet. Der er også kun 3 km. til den smukke havneby Hvide Sande.

 

 

 Betingelser

Nøgleudlevering:Nøglen afhentes på vores kontor i Årgab.
Ankomst:Ankomst fra kl. 15.00. Hvis sommerhuset er klar til indflytning før kl. 15.00, har I mulighed for at modtage en SMS når nøglen er klar til udlevering.
Ved ankomst udenfor kontorets åbningstid kan nøgle afhentes i nøgleboks. Kode til nøgleboks fremsendes pr. e-mail 3 dage før ankomst.
Afrejse:Nøglen afleveres senest kl. 10 på afrejsedagen på vores kontor i Årgab. Ved bestilt rengøring dog senest kl. 9.
Ved afrejse udenfor kontorets åbningstid kan nøgle afleveres i nøgle-brevsprække ved kontoret i Årgab.
Slutrengøring: Pris: DKK 986,-
Bestil nu eller senest 3 dage før afrejse. Læs mere
Forbrug: Strøm: DKK 3,21 pr. kWh
Vand fra sæson 2022 : DKK 58,00 pr. m3
Depositum: Der opkræves ikke depositum på dette hus.
Bemærk: Der opkræves ekstraordinært depositum for ungdomsgrupper.
Forsikring:Koster 8% af lejeprisen.
Kombineret afbestillings- og indbo-ansvarsforsikring. Læs mere
Serviceydelser: Vaskepakke (sengetøj og håndklæder): (Sæson 2022): DKK 95 pr. sæt
Vaskepakke (sengetøj og håndklæder): (Sæson 2023): DKK 110 pr. sæt
Vaskepakke (sengetøj og håndklæder): (Sæson 2024): DKK 110 pr. sæt
Barneseng, leje: DKK 0 pr. uge
Barnestol, leje: DKK 0 pr. uge
Fryser, leje: DKK 180,- pr. uge. Levering til/fra sommerhuset koster DKK 115,- (Bestilling af fryser kun pr. e-mail eller telefon - begrænset antal)
Lejebetingelser:Se lejebetingelser her