Hus nr. 3235

Hus nr. 3235  ·  Lyngvejen 90, Klegod

 • Antal personer 8 Pers
 • Byggeår 2014
 • Husets størrelse 125 m2
 • Grundens størrelse 2500 m2
 • Afstand til strand 400 m
 • Afstand til købmand 4 km
 • Husdyr IKKE tilladt
 • Ikke-ryger hus
 • Spabad
 • Sauna
 • Gratis internet adgang

Pragtfuldt sommerhus med 4 soverum, tæt på stranden

Pragtfuldt og velbeliggende luksus-sommerhus på 120 m2, opført i 2014 på en lettere kuperet klitgrund i rolige og børnevenlige omgivelser. Til dejlig badestrand er der kun 400 m. Stor sydvest-vendt terrasse med gode læmuligheder. Terrassen er indrettet med havemøbler og liggestole. Herfra er der en dejlig udsigt ud over den skønne natur.

Den flotte opholdsstue er kombineret med køkkenet og indrettet med flotte møbler, gratis internetforbindelse, brændeovn og fjernsyn med parabolantenne. Særdeles veludstyret køkkenafdeling med opvaskemaskine, mikrobølgeovn og fryser på 50 liter. Pragtfuldt badeværelse med opvarmet flisegulv, bruseniche og 2-personers-spabad. Herfra er der direkte adgang til sauna. Der er også et gæstetoilet med opvarmet flisegulv og bruseniche. Der er 4 dejlige værelser, hvoraf 2 af værelserne har dobbeltseng, og 2 er indrettet med hver 2 enkeltsenge. Alle værelser med trægulv og god skabsplads.

Sommerhuset er hyggeligt og personligt indrettet. Væggene er vandskuret, trælofter og klinker på gulvene i entre, køkken og stue. Alle rum med klinkegulve har gulvvarme. Dette dejlige sommerhus er også udstyret med en vaskemaskine og tørretumbler. Et pragtfuldt sommerhus i flotte og naturskønne omgivelser.

Betingelser

Nøgleudlevering:Nøglen afhentes på vores kontor i Søndervig.
Ankomst:Ankomst fra kl. 15.00. Hvis sommerhuset er klar til indflytning før kl. 15.00, har I mulighed for at modtage en SMS når nøglen er klar til udlevering.
Ved ankomst udenfor kontorets åbningstid kan nøgle afhentes i nøgleboks. Kode til nøgleboks fremsendes pr. e-mail 3 dage før ankomst.
Afrejse:Nøglen afleveres senest kl. 10 på afrejsedagen på vores kontor i Søndervig. Ved bestilt rengøring dog senest kl. 9.
Ved afrejse udenfor kontorets åbningstid kan nøgle afleveres i nøgle-brevsprække ved kontoret i Søndervig.
Slutrengøring: Pris: DKK 1.098,-
Bestil nu eller senest 3 dage før afrejse. Læs mere
Forbrug: Strøm: DKK 5,55 pr. kWh
Vand : DKK 58,00 pr. m3
Depositum: Der opkræves ikke depositum på dette hus.
Bemærk: Der opkræves ekstraordinært depositum for ungdomsgrupper.
Forsikring:Koster 8% af lejeprisen.
Kombineret afbestillings- og indbo-ansvarsforsikring. Læs mere
Serviceydelser: Vaskepakke (sengetøj og håndklæder): DKK 110 pr. sæt
Barneseng, leje: DKK 0 pr. uge
Barnestol, leje: DKK 0 pr. uge
Fryser, leje: DKK 235,- pr. uge. Levering til/fra sommerhuset koster DKK 145,-. (Bestilling af fryser kun pr. e-mail eller telefon - begrænset antal)
Lejebetingelser:Se lejebetingelser her