Hus nr. 3281

Hus nr. 3281  ·  Opstrupsvej 81, Klegod

 • Antal personer 4 Pers
 • Huset er renoveret i/Byggeår 2017
  1955
 • Husets størrelse 50 m2
 • Grundens størrelse 11420 m2
 • Afstand til strand 200 m
 • Afstand til købmand 6.8 km
 • Husdyr IKKE tilladt
 • Ikke-ryger hus
 • Gratis internet adgang

Hyggeligt feriehus i naturskønne omgivelser.

Hyggeligt og charmerende feriehus i Klegod, med en vidunderlig beliggenhed mellem den populære ferieby Søndervig og den smukke havneby Hvide Sande og i absolut sidste klitrække, kun få hundrede meter fra Vesterhavet. Huset er oprindelig bygget i 1955 og totalrenoveret i begyndelsen af 2017.

Udvendig:

Huset er mod vest, udstyret med en lille lukket stenterrasse med gode havemøbler, liggestole samt grill med en direkte udsigt til et smukt klitlandskab. Ydermere er huset udstyret med et læhegn på sydsiden og gode læ forhold.

Der er gode anlagte gå- og cykelstier i området med mulighed for skønne og intense naturoplevelser.

Indenfor:

Huset er udstyret med et gennemgående murstensgulv i original og hyggelig stil, lyse trævægge samt ovenlysvinduer med gode mørklægningsmuligheder.

Køkkenet er udstyret med et køle-/fryseskab med en frysekapacitet på 14L, et glaskeramisk komfur og en kaffemaskine. Køkkenet er kombineret med en hyggelig Opholdsstue som er udstyret med et 40" Samsung smart-TV, parabol, gratis WiFi- adgang, DAB-radio med Bluetooth tilslutning, en flot brændeovn og en energivenlig varmepumpe.

Der er i alt 5 sovepladser, husets soveværelse er udstyret med en ny ¾ seng i specialmål (140x190cm) og opbevaringshylder til tøj m.m.

Inde i stuen kan hjørnesofaen hurtigt forvandles til 2 enkeltsenge i høj kvalitet med opbevaringsmuligheder i sofaryggene samt under sofaerne. Husets alkove befinder sig mellem indgangen og soveværelset med god afskærmnings- og sovemulighed.

Badeværelset er udstyret med en stor bruser, WC samt vask og opbevaringsmuligheder til badeartikler m.m.

Huset er særdels velegnet til et par eller den lille familie som ønsker ro og unikke naturoplevelser.Hus 3281: Grundplan


Signaturforklaring

Betingelser

Nøgleudlevering:Nøglen afhentes på vores kontor i Søndervig.
Ankomst:Ankomst fra kl. 15.00. Hvis sommerhuset er klar til indflytning før kl. 15.00, har I mulighed for at modtage en SMS når nøglen er klar til udlevering.
Ved ankomst udenfor kontorets åbningstid kan nøgle afhentes i nøgleboks. Kode til nøgleboks fremsendes pr. e-mail 3 dage før ankomst.
Afrejse:Nøglen afleveres senest kl. 10 på afrejsedagen på vores kontor i Søndervig. Ved bestilt rengøring dog senest kl. 9.
Ved afrejse udenfor kontorets åbningstid kan nøgle afleveres i nøgle-brevsprække ved kontoret i Søndervig.
Slutrengøring: Pris: DKK 657,-
Bestil nu eller senest 3 dage før afrejse. Læs mere
Forbrug: Strøm: DKK 2,56 pr. kWh
Vand: Gratis
Depositum: Der opkræves ikke depositum på dette hus.
Bemærk: Der opkræves ekstraordinært depositum for ungdomsgrupper.
Forsikring:Koster 8% af lejeprisen.
Kombineret afbestillings- og indbo-ansvarsforsikring. Læs mere
Serviceydelser: Vaskepakke (sengetøj og håndklæder): DKK 95 pr. sæt
Barneseng, leje: DKK 0 pr. uge
Barnestol, leje: DKK 0 pr. uge
Fryser, leje: DKK 180,- pr. uge. Levering til/fra sommerhuset koster DKK 115,- (Bestilling af fryser kun pr. e-mail eller telefon - begrænset antal)
Lejebetingelser:Se lejebetingelser her