Hus nr. 3201

Hus nr. 3201  ·  Lyngdraget 4, Klegod

 • Antal personer 8 Pers
 • Huset er renoveret i/Byggeår 2021
  1988
 • Husets størrelse 168 m2
 • Grundens størrelse 2800 m2
 • Afstand til strand 900 m
 • Afstand til købmand 3.9 km
 • Husdyr IKKE tilladt
 • Ikke-ryger hus
 • Swimmingpool
 • Sauna
 • Gratis internet adgang (Highspeed) Highspeed

Pragtfuldt og velholdt luksussommerhus med pool i Klegod

Dette sommerhus på 168m2 er et særdeles velholdt sommerhus, som er flot moderniseret i 2021, beliggende i rolige og ugenerte omgivelser for enden af blind vej, med skønt fredet naturareal på modsatte side af huset.

Udvendigt:

Sommerhuset ligger på en lettere kuperet naturgrund i rolige og børnevenlige omgivelser, kun 900 meter fra stranden. En skøn terrasse, med flot nyt terasse gulv, som ligger langs husets længde, med havemøbler og liggestole og et ekstra stort redskabsskur til opbevaring af cykler. Fra skurets terrasse, er der en smuk udsigt over Ringkøbing Fjord.

 

Indvendigt:

I sommerhuset befinder der sig en dejlig stor og velindrettet opholdsstue indrettet med nye møbler, som er kombineret med køkkenet. Stuen er med trægulv og trævægge stereoanlæg med cd-afspiller, brændeovn, gratis Internetadgang - Fibernet 100/100 Mbit, varmepumpe, dvd, og fjernsyn med parabolantenne. Den veludstyrede fornyede køkkenafdeling er bl.a indrettet med ny emhætte, mikrobølgeovn, fryser på 105 liter samt en opvaskemaskine. Gulvet er med nyt rengøringsvenligt vinylgulv.


Stor wellness-afdeling med swimmingpool på (6,5 x 4,5 x 1,2), flisegulv med gulvvarme, sauna som er nyrenoveret med ny træbeklædning på vægge og loft, badeværelse med vaskemaskine og ny tørretumbler samt et gæstetoilet med bruseniche og flisegulv, som begge har gennemgået modernisering i 2021. Swimmingpoolen opvarmes ved hjælp af en energivenlig varmepumpe. 


Der findes 5 gode værelser, hvoraf to af værelserne er indrettet med hver en dobbeltseng og 3 af værelser er indrettet hver 2 enkeltsenge. I et af værelserne er der trægulve og i de øvrige værelser gulvtæpper

Sommerhuset er hyggeligt, personligt indrettet og indbyder til mange timers hygge og familiesamvær. 

Sommerhusets rummelige opholdsstue og gode indretning gør sommerhuset velegnet til 2 familier - uanset årstiden.Betingelser

Nøgleudlevering:Nøglen afhentes på vores kontor i Søndervig.
Ankomst:Ankomst fra kl. 15.00. Hvis sommerhuset er klar til indflytning før kl. 15.00, har I mulighed for at modtage en SMS når nøglen er klar til udlevering.
Ved ankomst udenfor kontorets åbningstid kan nøgle afhentes i nøgleboks. Kode til nøgleboks fremsendes pr. e-mail 3 dage før ankomst.
Afrejse:Nøglen afleveres senest kl. 10 på afrejsedagen på vores kontor i Søndervig. Ved bestilt rengøring dog senest kl. 9.
Ved afrejse udenfor kontorets åbningstid kan nøgle afleveres i nøgle-brevsprække ved kontoret i Søndervig.
Slutrengøring: Afhængig af bookingperioden
Forbrug: Strøm: DKK 5,55 pr. kWh
Vand : DKK 58,00 pr. m3
Depositum: DKK 1.800,- (obligatorisk)
Depositum tilbagebetales senest 14 dage efter afrejse.
Forbrug af strøm mv. kan ikke modregnes i depositum.
Bemærk: Der opkræves ekstraordinært depositum for ungdomsgrupper.
Forsikring:Koster 8% af lejeprisen.
Kombineret afbestillings- og indbo-ansvarsforsikring. Læs mere
Serviceydelser: Vaskepakke (sengetøj og håndklæder): (Sæson 2022): DKK 95 pr. sæt
Vaskepakke (sengetøj og håndklæder): (Sæson 2023): DKK 110 pr. sæt
Vaskepakke (sengetøj og håndklæder): (Sæson 2024): DKK 110 pr. sæt
Vaskepakke (sengetøj og håndklæder): (Sæson 2025): DKK 110 pr. sæt
Barneseng, leje: DKK 0 pr. uge
Barnestol, leje: DKK 0 pr. uge
Fryser, leje: DKK 235,- pr. uge. Levering til/fra sommerhuset koster DKK 145,-. (Bestilling af fryser kun pr. e-mail eller telefon - begrænset antal)
Lejebetingelser:Se lejebetingelser her