Hus nr. 4526

Hus nr. 4526  ·  Klitrosevej 3, Stauning

 • Antal personer 4 Pers
 • Huset er renoveret i/Byggeår 2021
  1980
 • Husets størrelse 75 m2
 • Grundens størrelse 1150 m2
 • Afstand til strand 5 km
 • Afstand til købmand 5 km
 • 2 husdyr tilladt Max 2
 • Ikke-ryger hus
 • Gratis internet adgang (Highspeed) Highspeed

Charmerende sommerhus tæt på Ringkøbing Fjord

Bare 400 meter fra Ringkøbing Fjord ligger dette charmerende sommerhus til 4 personer på adressen Klitrosevej 3 i Stauning. Plænegrunden er omkranset af træer og buske, så der er rig mulighed for at nyde udelivet i private omgivelser. Der er tænkt på hunden i form af lukket terrasse, og til de små er det etableret en sandkasse til leg.

Dejlig fliseterrasse og flere hyggekroge i haven

Omkring en stor del af huset er der etableret en dejlig fliseterrasse, hvoraf en del er indhegnet. I den skønne have, finder I flere hyggekroge, så der kan findes en plads til alt slags vejr og til ethvert temperament, og det store plæneareal er perfekt til fysisk aktivitet for børn og barnlige sjæle.

Spændende indretning med mange muligheder

Sommerhuset, der er renoveret i 2021, kan med sin spændende indretning noget helt specielt. De grå bjælker og karme står i flot kontrast til lyse vægge og lofter og det store vinduesparti med ovenlysvinduer, der fortsætter ned til gulv, gør opholdsstuen helt unik. Her kan der slappes af med TV og udsigt til haven, og mulighederne er flere, da der er internet, DVD, bluetooth højtaler og chromecast i huset.

Det funktionelle køkken er praktisk indrettet med god bordplads til kokken og af udstyr kan nævnes både mikrobølgeovn og opvaskemaskine. I forlængelse af køkkenet er spisebordet placeret i en hyggelig krog, og efter en dejlig middag kan kaffen nydes ved brændeovnen i den lille stue, der ligeledes ligger i åben tilgang til køkkenet. Det er også her, at I finder husets varmepumpe.

De 4 sovepladser fordeler sig i 2 hyggelige soveværelser med henholdsvis dobbeltseng og 2 enkeltsenge.

Et rigtigt godt bud til parret eller den lille familie.

Stauning

Stauning er en lille landsby i Skjern kommune bare nogle få hundrede meter fra Ringkøbing Fjord. Landsbyen byder blandt andet på hyggelig havnestemning i lystbådehavnen, der med sine små huse og restaurant kan danne rammerne for en dejlig aften.Betingelser

Nøgleudlevering:Nøglen afhentes hos Min Købmand Stauning.
Ankomst:Ankomst mellem kl. 15 og 19. Hvis sommerhuset er klar til indflytning før kl. 15, har I mulighed for at modtage en SMS når nøglen er klar til udlevering.
Ved ankomst efter kl. 19 kan nøgle afhentes i nøgleboks. Information om nøgleboks fremsendes pr. e-mail 3 dage før ankomst.
Afrejse:Nøglen afleveres senest kl. 10 på afrejsedagen hos Min Købmand Stauning. Ved bestilt rengøring dog senest kl. 9.
Ved afrejse udenfor kontorets åbningstid kan nøgle afleveres i nøgleboks ved Min Købmand Stauning.
Slutrengøring: Pris: DKK 879,-
Bestil nu eller senest 3 dage før afrejse. Læs mere
Forbrug: Strøm: DKK 6,50 pr. kWh
Vand : DKK 58,00 pr. m3
Depositum: Der opkræves ikke depositum på dette hus.
Bemærk: Der opkræves ekstraordinært depositum for ungdomsgrupper.
Forsikring:Koster 8% af lejeprisen.
Kombineret afbestillings- og indbo-ansvarsforsikring. Læs mere
Serviceydelser: Vaskepakke (sengetøj og håndklæder): DKK 110 pr. sæt
Barneseng, leje: DKK 0 pr. uge
Barnestol, leje: DKK 0 pr. uge
Lejebetingelser:Se lejebetingelser her