Hus nr. 4523

Hus nr. 4523  ·  Syrenvej 167, Stauning

 • Antal personer 6 Pers
 • Byggeår 2009
 • Husets størrelse 131 m2
 • Grundens størrelse 1100 m2
 • Afstand til strand 4 km
 • Afstand til købmand 4.5 km
 • Husdyr IKKE tilladt
 • Ikke-ryger hus
 • Spabad
 • Sauna
 • Gratis internet adgang (Highspeed) Highspeed

Dejligt feriehus med udsigt over Ringkøbing Fjord

Skønt beliggende feriehus i Stauning, kun 100 m til fjorden, og med panoramaudsigt udover Ringkøbing Fjord fra både hus, terrasse og grund. Huset er bygget i kvalitetsmaterialer i 2 plan i 2009 og løbende vedligeholdt.

Udvendig:
Huset ligger på en skøn naturgrund, og har terrasse med havemøbler og havegrill. Desuden balkon, så der er gode muligheder for at slappe af, nyde solen og den flotte udsigt over Ringkøbing Fjord.

Indvendig:
Opvarmede trægulve og klinkegulve, dog gulvtæppe i soveværelser. Trælofter og lyse vægge, panoramavinduer med godt lysindfald.

Velindrettet køkken med alle tænkelige hjælpemidler, bl.a. opvaskemaskine, mikrobølgeovn, fryser 75 liter, kogeplader og ovn. God spiseplads ved panoramavinduerne, hvor man mærker, at naturen er lige udenfor døren. Man kan også sidde på barstolene, og hygge sig ved brændeovnen og lytte til radio/CD.

Dejligt badeværelse med god plads, her er der vaskeskab, toilet, brusekabine, 2 pers. spabad og direkte adgang til sauna.

Indgang hvor der er plads til overtøj og fodtøj, og med vaskemaskine og tørretumbler.

3 rummelige soveværelser med boksmadrasser, 2 med dobbeltseng og 1 med 2 enkeltsenge. Det ene soveværelse er på 1. sal. Til de mindste feriegæster er der barneseng og høj barnestol.

1. sal med hyggelig stue, fjernsyn og parabol, herfra udgang til balkon, hvor man kan nyde et glas vin eller en kop kaffe, mens solen går ned. Desuden ekstra badeværelse med håndvask, toilet og bruseniche.

Et dejligt feriehus med den helt rigtige beliggenhed for dem, der ønsker fred og ro, og for naturelskere. Nedenfor huset sti langs fjorden, hvor det rige fugle- og dyreliv kan opleves. Ca. 100 m til offentlig legeplads. Skjern Enge er absolut et besøg værd. Gode fiskemuligheder i området. Ca. 5 min. kørsel til Stauning Havn, hvor der er stemning og atmosfære, restaurant og soppestrand. Ca. 25 km til Vesterhavet.Hus 4523: Grundplan


Signaturforklaring

Betingelser

Nøgleudlevering:Nøglen afhentes hos Min Købmand Stauning.
Ankomst:Ankomst mellem kl. 15 og 19. Hvis sommerhuset er klar til indflytning før kl. 15, har I mulighed for at modtage en SMS når nøglen er klar til udlevering.
Ved ankomst efter kl. 19 kan nøgle afhentes i nøgleboks. Information om nøgleboks fremsendes pr. e-mail 3 dage før ankomst.
Afrejse:Nøglen afleveres senest kl. 10 på afrejsedagen hos Min Købmand Stauning. Ved bestilt rengøring dog senest kl. 9.
Ved afrejse udenfor kontorets åbningstid kan nøgle afleveres i nøgleboks ved Min Købmand Stauning.
Slutrengøring: Pris: DKK 934,-
Bestil nu eller senest 3 dage før afrejse. Læs mere
Forbrug: Strøm: DKK 2,56 pr. kWh
Vand: Gratis
Depositum: Der opkræves ikke depositum på dette hus.
Bemærk: Der opkræves ekstraordinært depositum for ungdomsgrupper.
Forsikring:Koster 8% af lejeprisen.
Kombineret afbestillings- og indbo-ansvarsforsikring. Læs mere
Serviceydelser: Vaskepakke (sengetøj og håndklæder): DKK 95 pr. sæt
Barneseng, leje: DKK 0 pr. uge
Barnestol, leje: DKK 0 pr. uge
Lejebetingelser:Se lejebetingelser her