Hus nr. 4515

Hus nr. 4515  ·  Syrenvej 73, Stauning

 • Antal personer 8 Pers
 • Huset er renoveret i/Byggeår 2014
  2006
 • Husets størrelse 115 m2
 • Grundens størrelse 1200 m2
 • Afstand til strand 5 km
 • Afstand til købmand 5 km
 • Husdyr IKKE tilladt
 • Ikke-ryger hus
 • Spabad
 • Sauna
 • Gratis internet adgang

Dejligt feriehus moderniseret i 2014, kun 400 m fra Ringkøbing Fjord

Dejligt moderne indrettet feriehus i Stauning, beliggende kun 400 m fra Ringkøbing Fjord. Huset er bygget i 2006, og løbende moderniseret, senest i 2014.

Udvendig:

Huset ligger på en velplejet naturgrund i rolige og naturskønne omgivelser. 2 store skønne åbne terrasser med havemøbler. Den ene terrasse er med formiddagssol, hvor man nyde morgenkaffen. Den anden terrasse har eftermiddagssol, og er desuden udstyret med solvogne, havegrill og markise. Her kan man holde øje med børnene mens de leger i sandkassen eller på gyngen.

Indvendig:

Trægulve i soveværelser, ellers opvarmede klinkegulve.

Den lyse og venlige stue er kombineret med køkkenet, og er hyggeligt indrettet med moderne møbler, brændeovn, TV med parabolantenne, stereoanlæg med cd-afspiller, DVD-afspiller og gratis trådløs internetadgang.

Godt indrettet køkken med bl.a. stort køleskab med 128 L fryser og isterningemaskine, opvaskemaskine, mikrobølgeovn og komfur med keramiske kogeplader.

2 lækre badeværelser med gulvvarme. Det store badeværelse er udstyret med toilet, 2 håndvaske, 2-pers.- spabad, dampkabine og direkte indgang til saunaen. Det andet badeværelse har brusebad, toilet, håndvask vaskemaskine og tørretumbler.

Huset har 4 rummelige soverum med gode bokssenge og god skabsplads. 2 af værelser har dobbeltsenge, og de 2 øvrige har hver 2 enkeltsenge. I det ene værelse er der et ekstra TV (dog kun til at se film på) og Nintendo Wii. Der er både barneseng og barnestol i huset.

Der er 5 min. i bil ind til den hyggelige Stauning Havn, hvor der mulighed for at købe ind, og gå på restaurant. Nede ved havnen er der mulighed for at bade og soppe ved den kunstigt anlagte strand (velegnet til børn). Der er gode fiskemuligheder i området. Der er rig fugle og dyreliv, hvor man kan få skønne oplevelser til fods eller på cykel. Ca. 20 km til Vesterhavet. Bemærk: huset udlejes ikke til ungdomsgrupper.Hus 4515: Grundplan


Signaturforklaring

Betingelser

Nøgleudlevering:Nøglen afhentes hos Min Købmand Stauning.
Ankomst:Ankomst mellem kl. 15 og 19. Hvis sommerhuset er klar til indflytning før kl. 15, har I mulighed for at modtage en SMS når nøglen er klar til udlevering.
Ved ankomst efter kl. 19 kan nøgle afhentes i nøgleboks. Information om nøgleboks fremsendes pr. e-mail 3 dage før ankomst.
Afrejse:Nøglen afleveres senest kl. 10 på afrejsedagen hos Min Købmand Stauning. Ved bestilt rengøring dog senest kl. 9.
Ved afrejse udenfor kontorets åbningstid kan nøgle afleveres i nøgleboks ved Min Købmand Stauning.
Slutrengøring: Pris: DKK 876,-
Bestil nu eller senest 3 dage før afrejse. Læs mere
Forbrug: Strøm: DKK 2,56 pr. kWh
Vand: Gratis
Depositum: Der opkræves ikke depositum på dette hus.
Bemærk: Der opkræves ekstraordinært depositum for ungdomsgrupper.
Forsikring:Koster 8% af lejeprisen.
Kombineret afbestillings- og indbo-ansvarsforsikring. Læs mere
Serviceydelser: Vaskepakke (sengetøj og håndklæder): DKK 95 pr. sæt
Barneseng, leje: DKK 0 pr. uge
Barnestol, leje: DKK 0 pr. uge
Lejebetingelser:Se lejebetingelser her