Hus nr. 4515

Hus nr. 4515  ·  Syrenvej 73, Stauning

 • Antal personer 8 Pers
 • Huset er renoveret i/Byggeår 2022
  2006
 • Husets størrelse 115 m2
 • Grundens størrelse 1200 m2
 • Afstand til strand 5 km
 • Afstand til købmand 5.7 km
 • Husdyr IKKE tilladt
 • Ikke-ryger hus
 • Spabad
 • Sauna
 • Gratis internet adgang (Highspeed) Highspeed

Stort dejligt feriehus løbende moderniseret, kun 400 m fra Ringkøbing Fjord

Dejligt moderne indrettet feriehus i Stauning/Halby, beliggende kun 400 m fra Ringkøbing Fjord.

Huset er bygget i 2006 og løbende moderniseret, senest i 2021/22 med nyt køkken og hvidevarer, varmepumpe med køl-varme og luftrensning, nye energivenlige radiatorer, ny brændeovn, nye møbler i stue og spisestue, TV i alle værelser, opdatering med nye senge, hurtigt internet samt ny legeplads.

Huset forsynes med energi fra lokal vindkraft. 

Udvendig:

Huset ligger på en velplejet naturgrund i rolige og naturskønne omgivelser. 2 store skønne åbne terrasser med havemøbler. Den ene terrasse er med formiddagssol, hvor man nyde morgenkaffen. Den anden terrasse har eftermiddagssol, og er desuden udstyret med solvogne, parasol, havegrill, markise og udendørs infrarød varmer. Her kan man holde øje med børnene mens de leger i sandkassen eller på gyngen. 

Indvendig:

Trægulve i soveværelser, ellers opvarmede klinkegulve.

Den lyse og venlige stue er kombineret med køkkenet, og er hyggeligt indrettet med nye moderne møbler, ny brændeovn med keramik belægning, TV med parabolantenne, stereoanlæg med cd-afspiller, DVD-afspiller og gratis trådløs internetadgang.

Godt indrettet køkken med bl.a. stort køleskab med 128 L fryser og isterningemaskine, opvaskemaskine, mikrobølgeovn og komfur med induktions kogeplader og emhætte med automatisk start.

2 lækre badeværelser med gulvvarme. Det store badeværelse er udstyret med toilet, 2 håndvaske, 2-pers.- spabad, dampkabine og direkte indgang til saunaen. Det andet badeværelse har brusebad, toilet, håndvask vaskemaskine og tørretumbler.

Huset har 4 rummelige soverum med gode bokssenge og god skabsplads. 3 af værelser har dobbeltsenge, og det sidste har 2 enkeltsenge. I alle værelser er der TV (Streaming af tv fra egen telefon eller tablet) og der forefindes Nintendo Wii.  Der er ligeledes ventilator, hvis man har brug for yderligere luftcirkulation eller afkøling om sommeren. Der er både barneseng og barnestol i huset.

Der er 5 min. i bil ind til den hyggelige Stauning Havn, hvor der mulighed for at købe ind, og gå på restaurant. Nede ved havnen er der mulighed for at bade og soppe ved den kunstigt anlagte strand (velegnet til børn). 12 min. i bil og man er i det skønne Ringkøbing, hvor alle shopping muligheder forefindes. Der er gode fiskemuligheder i området. Der er rig fugle og dyreliv, hvor man kan få skønne oplevelser til fods eller på cykel. Ca. 20 km til Vesterhavet.

Bemærk: huset udlejes ikke til ungdomsgrupper.

Betingelser

Nøgleudlevering:Nøglen afhentes hos Min Købmand Stauning.
Ankomst:Ankomst mellem kl. 15 og 19. Hvis sommerhuset er klar til indflytning før kl. 15, har I mulighed for at modtage en SMS når nøglen er klar til udlevering.
Ved ankomst efter kl. 19 kan nøgle afhentes i nøgleboks. Information om nøgleboks fremsendes pr. e-mail 3 dage før ankomst.
Afrejse:Nøglen afleveres senest kl. 10 på afrejsedagen hos Min Købmand Stauning. Ved bestilt rengøring dog senest kl. 9.
Ved afrejse udenfor kontorets åbningstid kan nøgle afleveres i nøgleboks ved Min Købmand Stauning.
Slutrengøring: Pris: DKK 1.061,-
Bestil nu eller senest 3 dage før afrejse. Læs mere
Forbrug: Strøm: DKK 3,50 pr. kWh
Vand: DKK 19,00 pr. dag
Depositum: Der opkræves ikke depositum på dette hus.
Bemærk: Der opkræves ekstraordinært depositum for ungdomsgrupper.
Forsikring:Koster 8% af lejeprisen.
Kombineret afbestillings- og indbo-ansvarsforsikring. Læs mere
Serviceydelser: Vaskepakke (sengetøj og håndklæder): DKK 110 pr. sæt
Barneseng, leje: DKK 0 pr. uge
Barnestol, leje: DKK 0 pr. uge
Lejebetingelser:Se lejebetingelser her