Hus nr. 4500

Hus nr. 4500  ·  Gyvelvej 81, Stauning

 • Antal personer 8 Pers
 • Byggeår 2018
 • Husets størrelse 170 m2
 • Grundens størrelse 1250 m2
 • Afstand til strand 5 km
 • Afstand til købmand 5.8 km
 • Husdyr IKKE tilladt
 • Ikke-ryger hus
 • Spabad
 • Sauna
 • Gratis internet adgang

Storartet luksusferiehus med vidunderlig udsigt udover fjorden.

I dette feriehus i luksusklassen fra 2018 vil du opleve at der ikke er noget der mangler. Terrassen omslutter næsten hele huset og tilbyder en fantastisk mulighed for at nyde udsigten udover Ringkøbing Fjord. En ekstra luksus er det tilhørende aktivitetsrum med poolbord.

Område

Feriehuset ligger i første klitrække lige midt i den herlige natur ved Ringkøbing Fjord i sommerhusområdet Halby/Stauning. Her har i den bedste beliggenhed in den stille natur, hvilket giver mulighed for spadsereture og cykelture langs fjorden. Der findes en lille badestrand ved Stauning Havn ca. 3.5 km. fra huset. Der er 25 kilometer fra huset til Vesterhavet.

Halby tilhører Ringkøbing-Skjern kommune og ligger mellem de 2 små byer Stauning og Velling. I Velling finder i et supermarked til de daglige indkøb. Hvis i ønsker flere indkøbsmuligheder, så er Ringkøbing en oplagt mulighed. I Ringkøbing er der alt lige fra discount-supermarkeder til den historiske gågade med diverse butikker. Der er også kun 15 km. til byerne Skjern og Tarm hvor der også er mulighed for at ose. I Stauning er der også det spændende flymuseum og whiskydestilleri Stauning Whisky. Attraktioner som Ringkøbing Fjord museums levende historie og WOW-park er også at finde i nærområdet. Til de fiskeinteresserede er der også fiskesøer, samt mulighed for at fiske efter laks ved Skjern Å. Ved Skjern Å er der desuden flotte vandrestier, mulighed for at leje kanoer, trækfærge og flotte fugle.

Grund

Det nybyggede luksus feriehus ligger på en 1250 kvm. naturgrund med der grænser lige op til Ringkøbing Fjord. På den modsatte side af huset, er der indgang til en stor legeplads med gynger, sandkasser, klatrestativ og en fodboldbane med mål og basketballkurv. Pga. den store terrasse kan i hele dagen enten nyde skyggen eller at sidde i solen i læ for vinden. Der er en overdækket terrasse med loungemøbler, en havegrill og solvogne til fri afbenyttelse på terrassen. Her kan i også nyde en grillaften med en smuk solnedgang over Ringkøbing Fjord.

Indretning

Det storartede feriehus på 170 kvm. er udstyret med trægulve og lyse trævægge. Sommerhuset er i den moderne og fyldt med flotte og komfortable møbler. De store glasvinduer giver også en flot panoramaudsigt udover fjorden.

I indgangen befinder der sig en vaskemaskine og tørretumbler. Her er der også mulighed for at hænge jakker og andet overtøj. Stuen er meget rummelig og åben. Der er en bekvem sofa, fladskærmsfjernsyn, tyske programmer, chromecast en DVD og CD afspiller samt gratis internet.

Spisestuen er indrettet i ægte skandinavisk stil og støder op til det moderne køkken. Køkkenet er fyldt med udstyr, som komfur, opvaskemaskine, mikroovn, 80 liters fryser, elkedel og brødrister.

Derudover er der i 2 køjer over hinanden i opholdsstuen, primært egnet til børn. Den øvre køje nås via en træstige. Der findes både 1 barneseng og barnestol i huset, så det skal i ikke bekymre jer om. Som kronen på værket er der, det smukke aktivitetsrum med tilhørende poolbord til fri afbenyttelse for hele familien.

Feriehuset råder over 4 næsten identiske lyse soveværelser, alle udstyret med 2 sammensætte enkeltsenge samt 2 skabe. De 2 smukke badeværelser giver også en følelse af luksus, hvoraf det ene badeværelse er udstyret med sauna og spabad.

Huset er desuden udstyret med en energisparende varmepumpe, der om sommeren også kan bruges som klimanlæg. Der er gulvvarme installeret i hele feriehuset.

Opsummering.

I dette luksusferiehus finder i jer rigtig godt tilrette, hvis i ønsker en dejlig afslappende ferie omringet af smuk natur. Her finder i fred, velvære og rigeligt med beskæftigelsesmuligheder for hele familien i huset, ved fjorden og i de omkringliggende turistbyer.

Betingelser

Nøgleudlevering:Nøglen afhentes hos Min Købmand Stauning.
Ankomst:Ankomst mellem kl. 15 og 19. Hvis sommerhuset er klar til indflytning før kl. 15, har I mulighed for at modtage en SMS når nøglen er klar til udlevering.
Ved ankomst efter kl. 19 kan nøgle afhentes i nøgleboks. Information om nøgleboks fremsendes pr. e-mail 3 dage før ankomst.
Afrejse:Nøglen afleveres senest kl. 10 på afrejsedagen hos Min Købmand Stauning. Ved bestilt rengøring dog senest kl. 9.
Ved afrejse udenfor kontorets åbningstid kan nøgle afleveres i nøgleboks ved Min Købmand Stauning.
Slutrengøring: Pris: DKK 1.096,-
Bestil nu eller senest 3 dage før afrejse. Læs mere
Forbrug: Strøm: DKK 5,55 pr. kWh
Vand : DKK 58,00 pr. m3
Depositum: Der opkræves ikke depositum på dette hus.
Bemærk: Der opkræves ekstraordinært depositum for ungdomsgrupper.
Forsikring:Koster 8% af lejeprisen.
Kombineret afbestillings- og indbo-ansvarsforsikring. Læs mere
Serviceydelser: Vaskepakke (sengetøj og håndklæder): (Sæson 2022): DKK 95 pr. sæt
Vaskepakke (sengetøj og håndklæder): (Sæson 2023): DKK 110 pr. sæt
Vaskepakke (sengetøj og håndklæder): (Sæson 2024): DKK 110 pr. sæt
Vaskepakke (sengetøj og håndklæder): (Sæson 2025): DKK 110 pr. sæt
Barneseng, leje: DKK 0 pr. uge
Barnestol, leje: DKK 0 pr. uge
Lejebetingelser:Se lejebetingelser her