Hus nr. 4500  ·  Gyvelvej 81, Stauning

 • Antal personer 8 Pers
 • Byggeår 2018
 • Husets størrelse 170 m2
 • Grundens størrelse 1250 m2
 • Afstand til strand 5 km
 • Afstand til købmand 5,9 km
 • Husdyr IKKE tilladt
 • Ikke-ryger hus
 • Spabad
 • Sauna
 • Gratis internet adgang

Et fantastisk sommerhus i den absolutte superliga-klasse.

Nyopført i foråret 2018 og fantastisk lækkert sommerhus på 170 m2 med enestående beliggenhed. (Skal man bade ved en sandstrand, skal man køre om til Stauning Havn. Afstand ca 3,5 km)

Indretning

Den flotte opholdsstue er kombineret med køkkenet og er indrettet med flotte møbler, stort fladskærms- fjernsyn, dvd, trådløs internetadgang, varme- pumpe, radio og cd-afspiller.

Superlækker køkkenafdeling med opvaskemaskine, mikrobølgeovn og fryser på 80 liter. 4 flotte værelser, alle med hver en dobbeltseng og god skabsplads.

Flot badeværelser med opvarmet flisegulv, bruseniche og 2-personers spabad. Herfra er der direkte adgang til en rummelig sauna. Ligeledes er der også et gæstetoilet med opvarmet flisegulv og bruseniche.

Sommerhuset er også udstyret med et aktivitetsrum med billardbord og tv-stue med stort fladskærms- fjernsyn. På vægge og lofter er der lyst træ og overalt i sommerhuset er der trægulve.

Sommerhuset er desuden også udstyret med vaskemaskine, tørretumbler samt en luft-vand-varmepumpe, som gør sommerhuset meget energivenligt.

Terrasse og Have

Der er flere ugenerte terrasser med meget gode læmuligheder. Ved siden af det det dejlige sommerhus er en legeplads med boldbane, gynger, sandkasse m.m hvor børnene frit kan lege.

Beliggenhed

Sommerhuset er beliggende for enden af stille vej og rolige og børnevenlige omgivelser og fra både sommerhus og grund, som er sidste grund 50 m fra fjorden, er der en fantastisk panorama-udsigt over Ringkøbing Fjord og området.

Hus 4500: Grundplan


Signaturforklaring

Betingelser

Nøgleudlevering:Nøglen afhentes hos Nr. Nebel Minimarked.
Ankomst:Ankomst mellem kl. 15 og 21.30. Hvis sommerhuset er klar til indflytning før kl. 15, har I mulighed for at modtage en SMS når nøglen er klar til udlevering.
Ved ankomst efter kl. 21.30 kan nøgle afhentes i nøgleboks. Information om nøgleboks fremsendes pr. e-mail 3 dage før ankomst.
Afrejse:Nøglen afleveres senest kl. 10 på afrejsedagen hos Nr. Nebel Minimarked. Ved bestilt rengøring dog senest kl. 9.
Ved afrejse udenfor kontorets åbningstid kan nøgle afleveres i nøgle-brevsprække ved Nr. Nebel Minimarked.
Slutrengøring: Pris: DKK 986,-
Bestil nu eller senest 3 dage før afrejse. Læs mere
Forbrug: Strøm: DKK 2,56 pr. kWh
Vand: Inkl. i prisen
Depositum: Der opkræves ikke depositum på dette hus.
Bemærk: Der opkræves ekstraordinært depositum for ungdomsgrupper.
Forsikring:Koster 6% af lejeprisen.
Kombineret afbestillings- og indbo-ansvarsforsikring. Læs mere
Serviceydelser:Vaskepakke (sengetøj og håndklæder): DKK 80,- pr. sæt
Barneseng, leje: DKK 80,- pr. uge
Barnestol, leje: DKK 80,- pr. uge
Lejebetingelser:Se lejebetingelser her