Hus nr. 4298

Hus nr. 4298  ·  Strandvænget 28, Bork Havn

 • Antal personer 7 Pers
 • Huset er renoveret i/Byggeår 2014
  1999
 • Husets størrelse 95 m2
 • Grundens størrelse 1033 m2
 • Afstand til strand 600 m
 • Afstand til købmand 1.5 km
 • 1 husdyr tilladt Max 1
 • Spabad
 • Sauna
 • Gratis internet adgang

Flot naturgrund og nyt moderne køkken

Dejligt velholdt feriehus ved Bork Havn, beliggende på meget smuk naturgrund med flotte anlagte bede og hyggekroge. Der er ikke langt til fjorden, og få minutters kørsel til Vesterhavet. Huset er bygget i kvalitetsmaterialer i 1999, og løbende vedligeholdt, senest med et nyt flot køkken.

Udvendig:

Huset ligger på en fantastisk naturgrund med masser af læ, og hvor der er kræset for detaljerne. Skønt ugenert terrasseareal med havemøbler, grill og liggestole. På græsplænen er der legehus med lille lukket terrasse, havebord og sandkasse, et eldorado for børn. Børnene kan også boltre sig med spil og lege på gyngen eller i legetårnet. Carport til bilen.

Der er gode anlagte stier i området med mulighed for skønne og intense naturoplevelser

Indvendig:

Opvarmede klinkegulve, dog gulvtæpper i værelser. Der er lyse trævægge og lofter.

Moderne køkken med alle tænkelige hjælpemidler, opvaskemaskine, mikrobølgeovn, varmluftovn og komfur med keramiske kogeplader. 150 l. fryser i redskabsrum. Køkkenet er kombineret med den hyggelige opholdsstue med brændeovn, fladskærms-TV, kabel-TV, DVD-afspiller, stereoanlæg med CD- afspiller og gratis WiFi-adgang.

Der er 7 sovepladser i de 4 soveværelser, 3 værelser med dobbeltseng og 1 med 1 enkeltseng (120 cm), klædeskabe i alle værelser. Til de mindste feriegæster er der barneseng og høj barnestol.

Dejligt badeværelse med 2 pers. spabad, kombineret vaskemaskine/tørretumbler, bruseniche, toilet, håndvask og skabsplads til toiletartikler. Fra badeværelset er der direkte adgang til sauna. Desuden gæstetoilet med håndvask og toilet.

Bemærk: ingen udlejning til ungdomsgrupper.

Et velholdt feriehus som ligger i et naturskønt område, ikke langt fra fjorden og kun få minutters kørsel fra den hyggelige havn i Bork, hvor der er atmosfære, restaurant mm. Gode fiskemuligheder i området. Bork havn er et fantastisk sted for vandsport - windsurfing, kitesurfing mm.Betingelser

Nøgleudlevering:Nøglen afhentes hos Nr. Nebel Minimarked.
Ankomst:Ankomst mellem kl. 15 og 21.30. Hvis sommerhuset er klar til indflytning før kl. 15, har I mulighed for at modtage en SMS når nøglen er klar til udlevering.
Ved ankomst efter kl. 21.30 kan nøgle afhentes i nøgleboks. Information om nøgleboks fremsendes pr. e-mail 3 dage før ankomst.
Afrejse:Nøglen afleveres senest kl. 10 på afrejsedagen hos Nr. Nebel Minimarked. Ved bestilt rengøring dog senest kl. 9.
Ved afrejse udenfor kontorets åbningstid kan nøgle afleveres i nøgle-brevsprække ved Nr. Nebel Minimarked.
Slutrengøring: Pris: DKK 1.003,-
Bestil nu eller senest 3 dage før afrejse. Læs mere
Forbrug: Strøm: DKK 5,55 pr. kWh
Vand : DKK 58,00 pr. m3
Depositum: Der opkræves ikke depositum på dette hus.
Bemærk: Der opkræves ekstraordinært depositum for ungdomsgrupper.
Forsikring:Koster 8% af lejeprisen.
Kombineret afbestillings- og indbo-ansvarsforsikring. Læs mere
Serviceydelser: Vaskepakke (sengetøj og håndklæder): DKK 110 pr. sæt
Barneseng, leje: DKK 0 pr. uge
Barnestol, leje: DKK 0 pr. uge
Lejebetingelser:Se lejebetingelser her