Hus nr. 4297

Hus nr. 4297  ·  Duevænget 17, Bork Havn

 • Antal personer 8 Pers
 • Huset er renoveret i/Byggeår 2014
  2005
 • Husets størrelse 130 m2
 • Grundens størrelse 1200 m2
 • Afstand til strand 800 m
 • Afstand til købmand 3 km
 • Husdyr IKKE tilladt
 • Spabad
 • Sauna
 • Gratis internet adgang

Flot grund og fantastisk lukket terrasseareal på 100 m2

Dejligt velholdt luksusferiehus ved Bork Havn, beliggende på meget smuk naturgrund med flotte anlagte bede og hyggekroge. Der er ikke langt til fjorden, og få minutters kørsel til Vesterhavet. Huset er bygget i kvalitetsmaterialer i 2005, og løbende vedligeholdt.

Udvendig:

Huset ligger på en fantastisk naturgrund, hvor der er kræset for detaljerne. 100 m2 lukket terrasseareal med flere gode havemøbelsæt, grill, liggestole og petanquebane, et skønt sted til hygge og samvær. På græsplænen kan børnene virkelig boltre sig, og lege i sandkassen eller på gyngen eller i legetårnet. Carport til bilen.

Der er gode anlagte stier i området med mulighed for skønne og intense naturoplevelser

Indvendig:

Opvarmede klinkegulve (energibesparende varmepumpe), dog gulvtæpper i værelser. Der er lyse trævægge og lofter, og der kommer masser af lys ind via de store vinduespartier.

Flot velindrettet køkken med alle tænkelige hjælpemidler, opvaskemaskine, mikrobølgeovn, varmluftovn og komfur med keramiske kogeplader. Køkkenet er kombineret med den hyggelige opholdsstue med brændeovn, fladskærms-TV, parabol, DVD-afspiller, stereoanlæg med CD-afspiller og gratis WiFi-adgang.

Der er 8 sovepladser i de 4 rummelige soveværelser, alle med dobbeltseng (boksmadrasser) og klædeskabe Til de mindste feriegæster er der barneseng og høj barnestol.

2 dejlige badeværelser, begge med bruseniche, toilet, håndvask og skabsplads til toiletartikler. I det store badeværelse er der desuden 2- pers. spabad og direkte adgang til sauna.

Skøn indgang og grovkøkken med vask og kombineret vaskemaskine/tørretumbler. Et godt sted at parkere fodtøj/overtøj, rense grøntsager og ordne tøj. Udvendig fiskerenseplads med fryser.

Huset er med sin rummelighed, soveforhold, 2 badeværelser og skønne terrasse og legeforhold velegnet til 2 familier med børn. Bemærk: ingen udlejning til ungdomsgrupper.

Et velholdt feriehus som ligger i et naturskønt område, ikke langt fra fjorden og kun få minutters kørsel fra den hyggelige havn i Bork, hvor der er atmosfære, restaurant mm. Gode fiskemuligheder i området. Bork havn er et fantastisk sted for vandsport - windsurfing, kitesurfing mm.Betingelser

Nøgleudlevering:Nøglen afhentes hos Nr. Nebel Minimarked.
Ankomst:Ankomst mellem kl. 15 og 21.30. Hvis sommerhuset er klar til indflytning før kl. 15, har I mulighed for at modtage en SMS når nøglen er klar til udlevering.
Ved ankomst efter kl. 21.30 kan nøgle afhentes i nøgleboks. Information om nøgleboks fremsendes pr. e-mail 3 dage før ankomst.
Afrejse:Nøglen afleveres senest kl. 10 på afrejsedagen hos Nr. Nebel Minimarked. Ved bestilt rengøring dog senest kl. 9.
Ved afrejse udenfor kontorets åbningstid kan nøgle afleveres i nøgle-brevsprække ved Nr. Nebel Minimarked.
Slutrengøring: Pris: DKK 1.044,-
Bestil nu eller senest 3 dage før afrejse. Læs mere
Forbrug: Strøm: DKK 6,50 pr. kWh
Vand : DKK 58,00 pr. m3
Depositum: Der opkræves ikke depositum på dette hus.
Bemærk: Der opkræves ekstraordinært depositum for ungdomsgrupper.
Forsikring:Koster 8% af lejeprisen.
Kombineret afbestillings- og indbo-ansvarsforsikring. Læs mere
Serviceydelser: Vaskepakke (sengetøj og håndklæder): (Sæson 2022): DKK 95 pr. sæt
Vaskepakke (sengetøj og håndklæder): (Sæson 2023): DKK 110 pr. sæt
Vaskepakke (sengetøj og håndklæder): (Sæson 2024): DKK 110 pr. sæt
Barneseng, leje: DKK 0 pr. uge
Barnestol, leje: DKK 0 pr. uge
Lejebetingelser:Se lejebetingelser her