Hus nr. 4288

Hus nr. 4288  ·  Nordmarken 85, Bork Havn

 • Antal personer 8 Pers
 • Huset er renoveret i/Byggeår 2020
  2006
 • Husets størrelse 92 m2
 • Grundens størrelse 1201 m2
 • Afstand til strand 1.5 km
 • Afstand til købmand 1.5 km
 • Husdyr IKKE tilladt
 • Ikke-ryger hus
 • Spabad
 • Sauna
 • Gratis internet adgang (Highspeed) Highspeed

Pragtfuldt og meget velholdt luksussommerhus i Bork

Pragtfuldt og særdeles velholdt sommerhus på 92 m2, opført i efteråret 2006 og løbende renoveret, senest i 2020.

Huset er beliggende på en naturgrund med en stor dejlig græsplæne i rolige og børnevenlige omgivelser for enden af en stille vej.

Huset har en træterrasse rundt om det meste af huset, med havemøbler flere steder som danner mange skønne hyggekroge. 

Der er tænkt på børnene i form af sandkasse, masser af legeredskaber, fodboldmål, rutsjebane og gynge med stige (maks. 50kg.) og der er rig mulighed for sjov og leg på den store græsplæne. Der er desuden dyne- og pudesæt til husets børneseng.

Imens børnene leger, kan de voksne nyde en af husets flere skønne terrasser med havemøbler, liggestole og flot stor gasgrill.

Kun 100m fra huset er der en fantastisk offentlig legeplads med svævebane, hoppepude, samt nogle skønne stier som fører ned til havnen.

Samtidig ligger huset kun 1,5 km fra stranden, restaurant, badeland og nærmeste købmand.

Desuden tæt på én af Danmarks bedste surferstrande- og skole. 300 m til Bork Legeland og ikke langt til 18 hullers golfbane. Kun få minutters kørsel til vesterhavet og Sea West badelandet. I Bork havn er der stor købmand, spisesteder, multibane, skaterampe, cykel- og mooncar udlejning, minigolf og beachvolley. Ca. 1 times kørsel til Legoland, Lalandia, Wow-Park og Givskud Zoo.

Den hyggelige opholdsstue, med store syd-vest vendte vinduer til kip, er kombineret med køkkenet, som giver rig mulighed for samtale og hygge, mens lækre måltider bliver lavet. Stuen er udstyret med flotte møbler, DVD-afspiller, brændeovn, gratis high-speed internetforbindelse (1000/1000 Mbit), chromecast til fjernsynet, varmepumpe (virker også som aircondition), Nyt 50 tommer smart fjernsyn med 4K billeder, parabolantenne og stereoanlæg.

Der er danske kanaler som tv2, dr kanaler og tv3 kanaler som kører over kabel. De tyske kanaler kører over parabol antennte.

Køkkenafdelingen er i flotte materialer og særdeles veludstyret med bl.a. opvaskemaskine, fryser på 80 L og mikrobølgeovn. Der er en god varmluftovn og komfur med keramiske kogeplader. 

Det stilrene badeværelse er med opvarmet flisegulv, brusekabine samt 2-pers-spabad, hvor der er direkte adgang til afslapning i saunaen. Der er også et fint gæstetoilet med flisegulv, vaskemaskine og tørretumbler. På badeværelserne er der masser af skabsplads til toiletartikler, samt i huset findes der også et puslebord, højstol, barneseng og en føntørrer.

Der er 3 gode værelser; 2 med dobbeltsenge og et værelse med to enkeltsenge (alle med boksmadrasser og tilhørende tøjskabe). Derudover findes der to opredninger i alkoven i stuen. Der er gulvtæpper i værelserne og i stuen, og i køkkenet og entréen er der klinker.

OBS: Det er et ikke-ryger-hus. Der må derfor kun ryges udenfor. Samtidig er hunde heller ikke tilladt, da det er et allergi-venligt hus. 

Betingelser

Nøgleudlevering:Nøglen afhentes hos Nr. Nebel Minimarked.
Ankomst:Ankomst mellem kl. 15 og 21.30. Hvis sommerhuset er klar til indflytning før kl. 15, har I mulighed for at modtage en SMS når nøglen er klar til udlevering.
Ved ankomst efter kl. 21.30 kan nøgle afhentes i nøgleboks. Information om nøgleboks fremsendes pr. e-mail 3 dage før ankomst.
Afrejse:Nøglen afleveres senest kl. 10 på afrejsedagen hos Nr. Nebel Minimarked. Ved bestilt rengøring dog senest kl. 9.
Ved afrejse udenfor kontorets åbningstid kan nøgle afleveres i nøgle-brevsprække ved Nr. Nebel Minimarked.
Slutrengøring: Pris: DKK 1.003,-
Bestil nu eller senest 3 dage før afrejse. Læs mere
Forbrug: Strøm: DKK 5,55 pr. kWh
Vand : DKK 58,00 pr. m3
Depositum: Der opkræves ikke depositum på dette hus.
Bemærk: Der opkræves ekstraordinært depositum for ungdomsgrupper.
Forsikring:Koster 8% af lejeprisen.
Kombineret afbestillings- og indbo-ansvarsforsikring. Læs mere
Serviceydelser: Vaskepakke (sengetøj og håndklæder): DKK 110 pr. sæt
Barneseng, leje: DKK 0 pr. uge
Barnestol, leje: DKK 0 pr. uge
Lejebetingelser:Se lejebetingelser her