Hus nr. 4246

Hus nr. 4246  ·  Horsfold 75, Bork Havn

Ingen kundebedømmelser
Vi udlejer huset fra 2022.
 • Antal personer 6 Pers
 • Huset er renoveret i/Byggeår 2022
  1988
 • Husets størrelse 90 m2
 • Grundens størrelse 1000 m2
 • Afstand til strand 800 m
 • Afstand til købmand 1.8 km
 • Husdyr IKKE tilladt
 • Ikke-ryger hus
 • Gratis internet adgang (Highspeed) Highspeed

Hyggeligt sommerhus med flot lysindfald

I den charmerende havneby Bork ved Ringkøbing Fjord ligger det hyggelige sommerhus på adressen Horsfold 75. Huset er renoveret i 2022 og kan rumme 6 personer, der kan glæde sig over en dejlig have omkranset af træer og buske, så I ugeneret kan hygge jer på den dejlige terrasse.

Hyggelig stue og køkken/alrum med flot lysindfald

Når I træder ind i huset, mødes I af en dejlig stor entré, hvor der er god plads til opbevaring af overtøj og fodtøj. Den dobbelte franske dør ind til køkken/alrum sørger for, at entréen virker lys og venlig.

Køkken/alrum og opholdsstuen er absolut husets hjerte. Med det flotte lysindfald fra det store vinduesparti og de lyse lofter, vægge og gulve, føler man sig straks godt tilpas. Spisebordet er perfekt placeret midt i rummet og sofaen har fået den optimalt hyggelige plads i hjørnet ved brændeovnen. I det funktionelle og veludstyrede køkken kan kokken nemt tage del i samtalen eller holde øje med børnene, der spiller spil eller tegner ved spisebordet. Den energivenlige varmepumpe sørger for behagelig temperatur i rummet året rundt.

Huset råder over 3 gode soveværelser, alle med dobbeltsenge, og badeværelset er placeret centralt mellem 2 af værelserne.

Dejlig sydvestvendt terrasse

Fra stuen er der direkte adgang til sommerhusets sydvestvendte terrasse. Her kan solen nydes det mest af dagen, mens børnene boltrer sig på det store græsareal, der indbyder til boldspil, eller hygger sig med leg i sandkassen. Det er oplagt at slutte dagen af her med grill og hygge på de lune sommeraftner.

Bork Havn

Bork Havn er en hyggelig lille havneby ved Ringkøbing Fjord. Den fine sandstrand byder på mange muligheder lige fra lavt badevand til de små og gode surf-faciliteter for de unge.Hus 4246: Grundplan


Signaturforklaring

Betingelser

Nøgleudlevering:Nøglen afhentes hos Nr. Nebel Minimarked.
Ankomst:Ankomst mellem kl. 15 og 21.30. Hvis sommerhuset er klar til indflytning før kl. 15, har I mulighed for at modtage en SMS når nøglen er klar til udlevering.
Ved ankomst efter kl. 21.30 kan nøgle afhentes i nøgleboks. Information om nøgleboks fremsendes pr. e-mail 3 dage før ankomst.
Afrejse:Nøglen afleveres senest kl. 10 på afrejsedagen hos Nr. Nebel Minimarked. Ved bestilt rengøring dog senest kl. 9.
Ved afrejse udenfor kontorets åbningstid kan nøgle afleveres i nøgle-brevsprække ved Nr. Nebel Minimarked.
Slutrengøring: Pris: DKK 804,-
Bestil nu eller senest 3 dage før afrejse. Læs mere
Forbrug: Strøm: DKK 6,50 pr. kWh
Vand : DKK 58,00 pr. m3
Depositum: Der opkræves ikke depositum på dette hus.
Bemærk: Der opkræves ekstraordinært depositum for ungdomsgrupper.
Forsikring:Koster 8% af lejeprisen.
Kombineret afbestillings- og indbo-ansvarsforsikring. Læs mere
Serviceydelser: Vaskepakke (sengetøj og håndklæder): (Sæson 2022): DKK 95 pr. sæt
Vaskepakke (sengetøj og håndklæder): (Sæson 2023): DKK 110 pr. sæt
Barneseng, leje: DKK 0 pr. uge
Barnestol, leje: DKK 0 pr. uge
Lejebetingelser:Se lejebetingelser her