Hus nr. 4204

Hus nr. 4204  ·  Vibevænget 22, Bork Havn

 • Antal personer 6 Pers
 • Huset er renoveret i/Byggeår 2017
  2005
 • Husets størrelse 110 m2
 • Grundens størrelse 1400 m2
 • Afstand til strand 900 m
 • Afstand til købmand 1.5 km
 • Husdyr IKKE tilladt
 • Ikke-ryger hus
 • Spabad
 • Sauna
 • Gratis internet adgang (Highspeed) Highspeed

Smagfuld indrettet feriehus ved Bork Havn, hvor der er kræset for detaljerne.

Lækkert smagfuld indrettet feriehus ved Bork Havn, hvor der er kræset for detaljerne. Der er ikke langt til fjorden, og få minutters kørsel til Vesterhavet. Huset er bygget i kvalitetsmaterialer i 2005, og løbende vedligeholdt og moderniseret, senest i 2017.

Udvendig:

Huset ligger på en skøn velplejet naturgrund med udsigt til grønt område. Dejligt terrasseareal med havemøbler, grill og 6 solvogne. På græsplænen er der stor sandkasse med gynger, et eldorado for børn. Børnene kan ogsål boltre sig med spil.

Der er gode anlagte stier i området med mulighed for skønne og intense naturoplevelser.

Indvendig:

Opvarmede klinkegulve, dog gulvtæpper i værelser. Der er lyse trævægge og lofter.

Moderne køkken med alle tænkelige hjælpemidler, opvaskemaskine, mikrobølgeovn, varmluftovn og komfur med keramiske kogeplader og køle/fryseskab heraf 60 l. fryser. Køkkenet er kombineret med den lyse, hyggelige og smagfuldt møblerede opholdsstue i forskudt plan, som er indrettet med brændeovn, surroundsoundsystem med 42" widescreen TV med parabol, DVD-afspiller og stereoanlæg med radio og CD-afspiller.

Der er 6 sovepladser i de 3 gode soveværelser, alle med boksmadrasser. 2 værelser med dobbeltseng og 1 med 2 enkeltsenge, klædeskabe i alle værelser. Alle soveværelser har også separat ventilations vindue med myggenet. Der er 23" TV med DVD-afspiller på 2 værelser, Playstation3 på 1 værelse. Til de mindste feriegæster er der 2 barnesenge og 2 høj barnestole.

Dejligt badeværelse med 2 pers. spabad, vaskemaskine, tørretumbler, bruseniche, toilet, 2 håndvaske og skabsplads til toiletartikler. Fra badeværelset er der direkte adgang til sauna. Ekstra badeværelse med håndvask, toilet, bruseniche og pusleplads.

Desuden Gratis WiFi forbindelse (30/30 Mbit/s - egen computer skal medbringes). I huset forefindes 40 DVD-film, 15 musik CD'er samt 7 spil til SONY Playstation3. Energibesparende varmepumpe med aircondition.

Et lækkert luksussommerhus, som ligger på en rolig grund ved Ringkøbing Fjord og Bork Havn, kun få minutters kørsel fra den hyggelige havn i Bork, hvor der er atmosfære, restaurant mm. Gode fiskemuligheder i området. Bork havn er et fantastisk sted for vandsport - windsurfing, kitesurfing mm. Huset ligger også tæt på fuglereservatet Tipperne, som er et besøg værd.

Bemærk: ingen udlejning til ungdomsgrupper.

Hus 4204: Grundplan


Signaturforklaring

Betingelser

Nøgleudlevering:Nøglen afhentes hos Nr. Nebel Minimarked.
Ankomst:Ankomst mellem kl. 15 og 21.30. Hvis sommerhuset er klar til indflytning før kl. 15, har I mulighed for at modtage en SMS når nøglen er klar til udlevering.
Ved ankomst efter kl. 21.30 kan nøgle afhentes i nøgleboks. Information om nøgleboks fremsendes pr. e-mail 3 dage før ankomst.
Afrejse:Nøglen afleveres senest kl. 10 på afrejsedagen hos Nr. Nebel Minimarked. Ved bestilt rengøring dog senest kl. 9.
Ved afrejse udenfor kontorets åbningstid kan nøgle afleveres i nøgle-brevsprække ved Nr. Nebel Minimarked.
Slutrengøring: Pris: Kontakt os for nærmere information
Bestil nu eller senest 3 dage før afrejse. Læs mere
Forbrug: Strøm: DKK pr. kWh
Vand: Gratis
Depositum: Der opkræves ikke depositum på dette hus.
Bemærk: Der opkræves ekstraordinært depositum for ungdomsgrupper.
Forsikring:Koster 8% af lejeprisen.
Kombineret afbestillings- og indbo-ansvarsforsikring. Læs mere
Serviceydelser: Vaskepakke (sengetøj og håndklæder): DKK pr. sæt
Barneseng, leje: DKK pr. uge
Barnestol, leje: DKK pr. uge
Lejebetingelser:Se lejebetingelser her