Hus nr. 3990

Hus nr. 3990  ·  Søndervang 30, Houstrup

 • Antal personer 6 Pers
 • Huset er renoveret i/Byggeår 2020
  2001
 • Husets størrelse 105 m2
 • Grundens størrelse 2500 m2
 • Afstand til strand 3.5 km
 • Afstand til købmand 5 km
 • Husdyr IKKE tilladt
 • Ikke-ryger hus
 • Spabad
 • Sauna
 • Gratis internet adgang

Fantastisk, velholdt sommerhus i dejlige omgivelser - fremtræder som nyt

Dette fantastiske sommerhus blev opført i 2001. Sommerhuset er på 105 m2 og er løbende blevet vedligeholdt og renoveret, senest 2020 så det i dag fremtræder som et nyt hus.

Indretning

Den lyse opholdsstue er kombineret med køkkenet og er indrettet med flotte møbler, brændeovn, stereoanlæg med CD-afspiller, gratis internetforbindelse og fjernsyn med kabel-tv. Særdeles velindrettet køkkenafdeling, som bl.a. er udstyret med opvaskemaskine, fryser på 75 liter og mikrobølgeovn.

Superdejligt badeværelse med 2-pers.-spabad, bruseniche og flisegulv med gulvvarme. Herfra er der direkte adgang til sauna. Der forefindes også et gæstetoilet. 3 flotte værelser med hver en dobbeltseng. Der er træ på vægge, gulve og lofter. Sommerhuset er lækkert indrettet og er desuden indrettet med solarium, vaskemaskine og tørretumbler. Til børnene findes der barneseng og barnestol.

Udendørsareal og beliggenhed

Sommerhuset er beliggende i rolige og børnevenlige omgivelser for enden af stille vej. På grunden er der græsplæne, omgivet af træer og buske. Stort ugeneret terrasseareal med havemøbler og liggestole. Til børnene er der en gynge og sandkasse.

Super schönes Bad mit Whirlpool für 2 Personen, Duschnische, Fußbodenheizung und direktem Zugang zur Sauna. Es gibt auch eine Gästetoilette. 3 schicke Schlafzimmer mit je einem Doppelbett. Holzwände, Holzböden und Decken. Das Ferienhaus ist hübsch eingerichtet und hat außerdem Solarium, Waschmaschine und Wäschetrockner. Für die Kinder gibt es Kinderbett und Hochstuhl.

Außenbereich und Lage

Das Ferienhaus liegt in ruhiger und kinderfreundlicher Umgebung am Ende eines stillen Weges. Das Grundstück hat Rasenfläche und ist von Bäumen und Büschen umgeben. Großes ungestörtes Terrassenareal mit Gartenmöbeln und Liegestühlen. Schaukel und Sandkasten sind ebenfalls vorhanden.Betingelser

Nøgleudlevering:Nøglen afhentes hos Nr. Nebel Minimarked.
Ankomst:Ankomst mellem kl. 15 og 21.30. Hvis sommerhuset er klar til indflytning før kl. 15, har I mulighed for at modtage en SMS når nøglen er klar til udlevering.
Ved ankomst efter kl. 21.30 kan nøgle afhentes i nøgleboks. Information om nøgleboks fremsendes pr. e-mail 3 dage før ankomst.
Afrejse:Nøglen afleveres senest kl. 10 på afrejsedagen hos Nr. Nebel Minimarked. Ved bestilt rengøring dog senest kl. 9.
Ved afrejse udenfor kontorets åbningstid kan nøgle afleveres i nøgle-brevsprække ved Nr. Nebel Minimarked.
Slutrengøring: Pris: DKK 986,-
Bestil nu eller senest 3 dage før afrejse. Læs mere
Forbrug: Strøm: DKK 3,21 pr. kWh
Vand fra sæson 2022 : DKK 58,00 pr. m3
Depositum: Der opkræves ikke depositum på dette hus.
Bemærk: Der opkræves ekstraordinært depositum for ungdomsgrupper.
Forsikring:Koster 8% af lejeprisen.
Kombineret afbestillings- og indbo-ansvarsforsikring. Læs mere
Serviceydelser: Vaskepakke (sengetøj og håndklæder): (Sæson 2022): DKK 95 pr. sæt
Vaskepakke (sengetøj og håndklæder): (Sæson 2023): DKK 110 pr. sæt
Vaskepakke (sengetøj og håndklæder): (Sæson 2024): DKK 110 pr. sæt
Barneseng, leje: DKK 0 pr. uge
Barnestol, leje: DKK 0 pr. uge
Lejebetingelser:Se lejebetingelser her