Sommerhus 3940 · Sivvejen 28, Houstrup

Antal personer
6
Afstand til strand
3,5 km
2 husdyr tilladt
Ja
Ikke-ryger hus
Nej
Gratis internet adgang
Ja
Afstand til købmand
5 km
Husets størrelse
80 m2

Flot sommerhus med stor terrasse i Houstrup - børnevenligt med stor græsplæne

Flot og dejlig indrettet sommerhus, opført i træ og renoveret i 2016. Et dejligt sommerhus, som er specielt velegnet til børnefamilier, grundet den gode og rolige beliggenhed samt store græsplæne på grunden.

Indretning

Stuen er med brændeovn og fjernsyn med parabol samt gratis internetforbindelse. Køkkenet er kombineret med den flot møblerede stue. Køkkenet er udstyret med opvaskemaskine, fryser på 40 liter og mikrobølgeovn.

Nyt badeværelse med bruser og vinyl. 3 værelser; 1 er med dobbeltseng, 1 med to enkeltsenge, 1 værelse med en køjeseng og en enkelseng. Tæpper på gulvene i alle værelser, og træ på væggene.

Udendørsareal og beliggenhed

Huset er beliggende på en naturgrund med græsplæne, omgivet af buske. Det ligger for enden af en vej. Stor U-formet terrasse.

Øvrige

Husdyr er tilladt - dog kun hunde.

Faciliteter

Generelt

 • Antal personer: 6
 • Byggeår: 1976
 • Renoveret: 2016
 • Husets størrelse: 80 m2
 • Grundens størrelse: 3000 m2
 • 2 husdyr er tilladt
 • Ikke-ryger hus
 • Opvarmning: Elvarme
 • Gratis internetadgang (WLAN)

Udendørs

 • Naturgrund
 • Åben terrasse
 • Overdækket terasse
 • Grill
 • Solvogne
 • Sandkasse

Stue

 • Gulvbelægning: Tæppe
 • TV med Kabel-TV , DR-kanaler og TV2
 • Brændeovn
 • DVD-afspiller
 • Radio
 • CD-afspiller

Soveforhold

 • 3 soverum i huset
 • 1 dobbeltseng
 • 2 enkeltsenge
 • 2 sovepladser i køjeseng(e)
 • 1 barneseng

Afstande

 • Strand: 3,5 km
 • Købmand: 5 km
 • Restaurant: 5 km
 • Badeland: 3,6 km
 • Golfbane: 7 km

Køkken

 • Gulvbelægning: Vinyl
 • Køleskab
 • Fryser (40 liter)
 • Opvaskemaskine
 • Kogeplader, Ovn
 • Mikrobølgeovn
 • Kaffemaskine
 • Elkedel

Bad/WC

 • 1 badeværelse

bedømmelser: 4,0 af 5,0 (50)

Vores gæster om sommerhuset

4.5

Martina Schulze

Skønt ældre feriehus med ældre møbler, men meget komfortabelt på en stor, rolig ejendom. Venligst lad være med at modernisere kære ejere! Det moderne køkken er meget veludstyret.

December 2022

4.5

Anna Lindhardt

Et rigtig fint hus , der var det der skulle være til en god ferie

Oktober 2022

3.5

DanWest kunde

Bliver lidt gammel. Vinduer og køkken er nyt og godt Legeredskaber (gynge, sandkasse) ville være godt.

August 2022

3.5

Martin Fuhrmann, Neumünster

Sommerhuset er indrettet på en meget gammeldags måde (det vidste vi allerede fra billederne) men alt er der, praktisk og har en meget stor ejendom.

August 2022

4.5

DanWest kunde

Ældre Med velholdt og alt der skal bruges findes.

Juli 2022

4

DanWest kunde

Et dejligt ældre sommerhus med stor have og hyggelige omgivelser. Stranden kan nås hurtigt.

Januar 2022

4

arjan puijman, Almelo

Smukt sommerhus, noget gammelt interiør men alt er der og i god stand. Vi kommer helt sikkert tilbage igen.

Oktober 2021

5

Iris Wittkopf, Walsrode

Et meget dejligt hus, du virkelig føler dig hjemme

September 2021

4

DanWest kunde

-

August 2021

4

DanWest kunde

Meget hyggeligt og velbeliggende sommerhus, med næsten alt hvad du behøver for en fantastisk ferie.

August 2021

5

Andrea Holst, Wedel

Super møbleret, især køkkenet, meget behageligt

Juli 2021

3

DanWest kunde

Dejligt sommerhus med en stor grund og en stor terrasse

Juli 2021

4

DanWest kunde

-

Februar 2021

3.5

Morten Schröder

Huset og møblerne er meget gamle. Men helt okay for prisen. Køkkenet er helt nyt og meget veludstyret. Meget flot hus, hvis du kun er der for at lave mad og sove alligevel.

September 2020

2.5

DanWest kunde

Husets charme er den store terrasse og den store græsplæne. Husets layout er også vellykket, og køkkenet er blevet meget renoveret. Ellers er huset lidt gammelt og mindre kærligt møbleret end sammenlignelige huse (f.eks. Laminatgulve).

Juli 2020

5

DanWest kunde

Et godt hus

Juli 2020

4.5

Udo Stöwer, Dörpling

-

December 2019

3.5

bernd Wolf

huset trænger til en 'opfriskning' . Males indvendig i lys farve, ingen gulvtæpper ville gavne og renovering/modernisering af badeværelset. Men prisen er jo også derefter. Derfor er det ok

September 2019

4.5

DanWest kunde

-

August 2019

3.5

DanWest kunde

Det ældre sommerhus ligger i en rolig blind vej tæt på en legeplads. På husets store ejendom kan børnene lege godt. Terrassen inviterer dig til at solbade og grille. Udstyret i huset er ok, men kunne forbedres her og der lidt. Ikke desto mindre er vi kommet godt tilbage og vil helt sikkert være tilbage.

Juni 2019

4

DanWest kunde

Praktisk feriehus med moderne køkken og lille badeværelse. Sengene kunne være lidt bredere, meget velegnet til 2 voksne og små børn. Ferie med en hund er meget behageligt, da huset tilbyder masser af plads.

Juli 2018

5

Denan Lokvancic, Erkrath

Dette enkle, men meget hyggelige feriehus er meget stille i enden af ​​en sti. Legepladsen er i umiddelbar nærhed og er endda udstyret med nyt legepladsudstyr. Køkkenet er godt lager og der er en stor grill på terrassen. På terrassen kan du slappe af meget godt, mens børnene leger i den store eng.

Juni 2018

3.5

DanWest kunde

komfortabelt indrettet sommerhus med godt køkken og god ovn. Layout af huset er meget godt, og ejendommen med terrasse er god og inviterer dig til at slappe af. Pris / præstationsforhold er velafbalanceret.

Marts 2018

3

Reinhard Fahron, Brunsbüttel

Enkelt hus med en meget flot grund. God pris / ydelsesforhold.

September 2017

4

Thomas Osnabruegge

Et smukt hus!

September 2017

4.5

DanWest kunde

En meget velholdt, veludstyret sommerhus på en stor anlagt grund. En stor tre sider begrænset terrasse. Det er et stykke legetøj for børn i huset og i gåafstand fra en dejlig legeplads. Man kan hendes super slappe af og nyde freden og naturen.

Juli 2017

5

DanWest kunde

Komfortabel, ryddelige og godt udstyret. Stor jord og blindgyder placering med en stor legeplads.

Oktober 2016

4

DanWest kunde

Hyggeligt træhus med veludstyret køkken og Wohraum. Det har tre rummelige værelser og har en hyggelig stue. Huset er beliggende i naturskønne omgivelser, og inviterer dig til at slappe af, lege og komme sig, og alt dette til en overkommelig pris.

September 2016

4.5

Peter Vahle, Stahnsdorf

En praktisk sommerhus med fuld bekvemmeligheder. Men nogle beskrivelser er kun på dansk (TV, tv-boks, Modem). Ideel til børn på grund af legepladsen ligger lige ved siden af ​​(med trampolin, fodboldbane og volleyball netto). For hyggelige aftener Ovnen. Der er også masser af legetøj i skuret. Stor terrasse og en stor græsplæne med plads til at lege og slappe af. Også solbadning er muligt, når solen rådighed.

August 2016

4.5

DanWest kunde

Huset er beliggende i en blindgyde lige på legepladsen. Stille med stor eng. Vind pistol Altid som terrassen er beskyttet fra alle sider. Huset har en stor veludstyret køkken og et pænt badeværelse. Den Bettten er gode. Der er masser af tomme skabe! komfortabelt indrettet

Juli 2016

5

DanWest kunde

Huset var perfekt fra renlighed til faciliteter. Den eneste ulempe ved det smukke hus var manglen på vask, men det har ikke forstyrret meget stor. dette hus kan du anbefale til nogen uden tøven.

Juni 2016

4

Bernd Weller

Komfortabel, men lidt ældre enhed. Veludstyret køkken. Desværre, plottet er vejen for en meget åben og nøgne (utilstrækkelig dækning). Derfor ville vi ikke bog i højsæsonen.

Marts 2016

3.5

Bernd Weller, Braunschweig

Hyggeligt, ikke længere helt nye hus. Hyggelig stue med pejs. Badeværelset og gangen kunne bruge bruge lidt genopfriskningskursus. At slappe smukt.

Oktober 2015

4

DanWest kunde

Flot og rummeligt hus til en overkommelig pris. Stor stor terrasse inviterer dig til en grill eller solbade. Rummelige walk-in bruser, ideel til folk min handicap!

August 2015

2.5

DanWest kunde

Smuk naturgrund med funktionelt indrettede feriehus. Det kører vand fra huset. Lige ved siden af ​​hoveddøren. Vi har brugt jorden til hyppige Boule spil. Meget flot.

Juli 2015

3.5

Christina Sommer, Landesbergen

hyggeligt sommerhus, enkel indretning med stor grund

Juni 2015

3.5

DanWest kunde

Den sofa og lænestole er meget komfortable. Køkkenet udstyret er meget god. Væggene i stuen er meget mørke og den forreste del af hallen kunne gøre med et nyt gulvtæppe eller laminat siden. Ulempen er, det er plottet til vejen meget åben, så det er for os kun i lavsæsonen pågældende.

Marts 2015

4

DanWest kunde

rolige land hus med stor træterrasse og store spidse jord, åben som ZAR plantning blev fjernet, komfortabelt inventar, velfungerende kaminofen, varmt vand kommer hurtigt, afspil / sportsplads 100 m væk, Disturbed rigelig porcelæn mv gjort os tæppe af indgangspartiet.

August 2014

4.5

DanWest kunde

Gamle og hyggeligt træhus med stor charme af en stor indre gårdhave og en stor græsplæne. Et andet plus: den nærliggende legeplads.

August 2014

Ingen bedømmelse

Denan Lokvancic, Erkrath

Huset er velegnet til familier med børn, der ikke ønsker at lægge meget vægt på luksus, men snarere vedrører et sommerhus, som ikke koster meget. Man kan slappe af meget godt. Børnene har en meget kort gåtur til legepladsen, som er meget rart. Den store græsplæne ved huset inviterer dig til at bevæge sig i en ejendom.

Juni 2014

4

Klaus Peter Apitz

Toilet skulle udskiftes

Maj 2014

3.5

DanWest kunde

Meget pænt møbleret hus med plads til 4 personer og hund. Bortset fra bittesmå ting (som du nemt kan Fix) stærkt anbefales. Behagelig og stille. Alt om det, og i det, som du har brug for en behagelig og afslappende ferie.

Oktober 2013

3.5

Gatzke Gabriela

Almindelig men ok.

September 2013

3.5

DanWest kunde

nogle aktiver som stor terrasse; På trods af renoveringsarbejde er udstyret ret ældre og ikke moderne (bortset fra køkkenet)

August 2013

4

Christine Marx, Waltershausen

-

Juli 2013

3.5

Ulf-Walter Hoffnauer, Lutzhorn

Skønt sommerhus med stor grund. Gode faciliteter og dejlig terrasse

Juli 2013

3

DanWest kunde

Sommerhus i bedring, udover soveværelserne finder I et skønt, velindrettet feriehus med en skøn terrasse. Dette sommerhus skal formentlig gradvist renoveres og vil helt sikkert blive et skønt hjem i den nærmeste fremtid.

Juni 2013

3.5

Bernd Weller, Braunschweig

Veludstyret sommerhus. Desværre er tæppet brugt op. Ligesom sidste år sidder en tætningsliste stadig løst ved skorstenen. Med pejsen tændt opstår der en meget behagelig atmosfære. Dejlige store sofaer og gode lænestole. Madras er en smule hængende (dermed rygsmerter). Ikke desto mindre et hus, som man kan anbefale. Det er bare de små ting, der generer mig.

Oktober 2012

Ingen bedømmelse

Volker Maronh

Feriehusets beliggenhed var ideel, og vi var der med et 4-årigt barn. Legepladsen direkte ved huset. Sommerhuset var godt møbleret, vi kunne først ikke finde kontakten til strømmen, men de hjalp os med det samme. Næste gang ved vi, hvor vi skal lede. Der var mere end nok service.

September 2012

3.5

DanWest kunde

Rolig beliggenhed, hus lidt lurvet, fx gulve/tæppe spartansk badeværelse mange ødelagte havemøbler for få tv-programmer fx hovedprogram RTL mangler rigtig god internetforbindelse ville være flere opbevaringsmuligheder fx skabe til småting ladestandere, kamera, bøger. .. men det er i DK generelt ikke almindeligt i næsten alle huse - ærgerligt

August 2012

4.5

DanWest kunde

Smukt, hyggeligt feriehus med rolig beliggenhed. Ideel til familier med børn, da der er en stor legeplads i umiddelbar nærhed af huset.

August 2012

4

DanWest kunde

Vi er kommet til det samme hus igen og igen i årtier og sætter stor pris på det på grund af den store terrasse. Der kunne eventuelt tilkøbes en højstol, hvilket er standard i mange huse. Det ville også være ønskeligt at have to husnøgler, hvis man er der med flere personer.

August 2012

Google Maps (nyt vindue)

Kort

Rejseinformation

Nøgleudlevering:Nøglen afhentes hos Nr. Nebel Minimarked. Læs mere
Ankomst:Ankomst mellem kl. 15 og 21.30. Hvis sommerhuset er klar til indflytning før kl. 15, har I mulighed for at modtage en SMS når nøglen er klar til udlevering.
Ved ankomst efter kl. 21.30 kan nøgle afhentes i nøgleboks. Information om nøgleboks fremsendes pr. e-mail 3 dage før ankomst.
Afrejse:Nøglen afleveres senest kl. 10 på afrejsedagen hos Nr. Nebel Minimarked. Ved bestilt rengøring dog senest kl. 9.
Ved afrejse udenfor kontorets åbningstid kan nøgle afleveres i nøgle-brevsprække ved Nr. Nebel Minimarked.
Slutrengøring: Vi viser rengøringsprisen når du har valgt ankomst- og afrejsedato.
Bestil nu eller senest 3 dage før afrejse. Læs mere
Forbrug: Vi viser de aktuelle forbrugspriser når du har valgt ankomst- og afrejsedato.
Depositum: Hvis der opkræves depositum, vises det når du har valgt ankomst- og afrejsedato
Bemærk: Der opkræves ekstraordinært depositum for ungdomsgrupper.
Forsikring:Koster 8% af lejeprisen.
Kombineret afbestillings- og indbo-ansvarsforsikring. Læs mere
Serviceydelser: Vaskepakke (sengetøj og håndklæder): DKK 110 pr. sæt

Barneseng, leje: Gratis

Barnestol, leje: Gratis

Lejebetingelser:Se lejebetingelser her

Luk vindue

2023 Klik på en ledig uge for at vælge...
Februar
Marts
April
Maj
Juni
Juli
August
September
Oktober
November
December
2024 Klik på en ledig uge for at vælge...
Januar
Februar
Marts
April
Maj
Juni
Juli
August
September
Oktober
November
December

Bestil sommerhuset

Vælg dato

Vælg dato

Mulig ankomst

Ankomst

Afrejse

Lejepris DKK 0 DKK 0

Samlet pris DKK 0

Lej 2 uger og spar 0%

Ydeligere priser

Vælg ankomst og afrejse.
fra DKK 1.934,-

Bestil

Til booking