Hus nr. 3854

Hus nr. 3854  ·  Vesterhavsvej 312, Lønne

 • Antal personer 8 Pers
 • Huset er renoveret i/Byggeår 2021
  1980
 • Husets størrelse 180 m2
 • Grundens størrelse 2000 m2
 • Afstand til strand 400 m
 • Afstand til købmand 150 m
 • 2 husdyr tilladt Max 2
 • Ikke-ryger hus
 • Spabad
 • Sauna
 • Gratis internet adgang

Sommerhus med aktivitetsrum, spa og udendørs sauna

På Vesterhavsvej 312 i Nymindegab finder I sommerhuset, der med sine 180 kvm tilbyder god plads til 8 personer. Feriehuset ligger på en tilsvarende 2000 kvm stor naturgrund, der er omkranset af buske og træer, så ferien kan nydes i privatlivets sfære. Til de små er der opsat gyngestativ og ellers er der på den store grund god plads til fri leg for både børn og hunde, der også er velkomne her.

Hyggeligt aktivitetsrum, spa og udendørs sauna

Skulle der ikke være opholdsvejr ude er der rig mulighed for adspredelse inde. Husets hyggelige aktivitetsrum byder på bar, poolbord samt TV og playstation, og det er også her I finder husets varmepumpe. Dagen kan afsluttes med en tur i husets spa og sauna, så I kan gå til køjs med varme og velvære i kroppen.

Lyst og venligt hus – personligt indrettet

Feriehuset er renoveret i 2021 og indrettet i personlig stil, der passer godt til huset. Overalt er der lyse gulve, vægge og lofter og der er en rød tråd igennem hele huset.

I køkkenet finder I alt fra opvaskemaskine til mikrobølgeovn og 300 l fryser, så der er alt, hvad I behøver for at kunne tilberede dagens måltider, og omkring det store spisebord er der plads til alle. Den velindrettede opholdsstue, hvor brændeovnen spreder hygge og varme, danner rammen for dejligt samvær med familie og venner og der er samtidigt mulighed for at trække sig tilbage med en god bog i en af de gode lænestole. TV i stue er udstyret med chromecast til danske kanaler og parabol til tyske kanaler.

Sovepladserne fordeler sig på 3 soveværelser og et gennemgangsværelse, der alle er med dobbeltsenge – 4 dobbeltsenge i alt. I et af soveværelserne er der ydermere en køjeseng. Udover badeværelset med spa er der også et gæstetoilet. I det store badeværelse finder I husets vaskemaskine og tørretumbler, der kan afhjælpe toppen på vasketøjskurven.

Kort og godt et alsidigt hus til en god ferie med familien i højsædet.

Nymindegab for naturelskere

Nymindegab ligger i smuk natur, der blandt andet byder på et rigt fugleliv. Der er etableret et stort stisystem til vandring og cykling, og er I mere til vandsport og badning er der rig mulighed for at udfolde jer i det brusende Vesterhav eller det mere stille vand i Ringkøbing Fjord. Skulle trangen til shopping melde sig er nærmeste by Nr. Nebel og der er heller ikke langt til den hyggelige fiskerby Hvide Sande. Desuden er der rig mulighed for fiskeri i "put & take" søer eller i havet.Betingelser

Nøgleudlevering:Nøglen afhentes hos Nr. Nebel Minimarked.
Ankomst:Ankomst mellem kl. 15 og 21.30. Hvis sommerhuset er klar til indflytning før kl. 15, har I mulighed for at modtage en SMS når nøglen er klar til udlevering.
Ved ankomst efter kl. 21.30 kan nøgle afhentes i nøgleboks. Information om nøgleboks fremsendes pr. e-mail 3 dage før ankomst.
Afrejse:Nøglen afleveres senest kl. 10 på afrejsedagen hos Nr. Nebel Minimarked. Ved bestilt rengøring dog senest kl. 9.
Ved afrejse udenfor kontorets åbningstid kan nøgle afleveres i nøgle-brevsprække ved Nr. Nebel Minimarked.
Slutrengøring: Pris: DKK 1.096,-
Bestil nu eller senest 3 dage før afrejse. Læs mere
Forbrug: Strøm: DKK 3,21 pr. kWh

Olie: DKK 48,00 pr. enhed
Vand fra sæson 2022 : DKK 58,00 pr. m3
Depositum: Der opkræves ikke depositum på dette hus.
Bemærk: Der opkræves ekstraordinært depositum for ungdomsgrupper.
Forsikring:Koster 8% af lejeprisen.
Kombineret afbestillings- og indbo-ansvarsforsikring. Læs mere
Serviceydelser: Vaskepakke (sengetøj og håndklæder): (Sæson 2022): DKK 95 pr. sæt
Vaskepakke (sengetøj og håndklæder): (Sæson 2023): DKK 110 pr. sæt
Vaskepakke (sengetøj og håndklæder): (Sæson 2024): DKK 110 pr. sæt
Barneseng, leje: DKK 0 pr. uge
Barnestol, leje: DKK 0 pr. uge
Lejebetingelser:Se lejebetingelser her