Hus nr. 3745

Hus nr. 3745  ·  Arvidvej 56, Bjerregård

 • Antal personer 8 Pers
 • Huset er renoveret i/Byggeår 2020
  2007
 • Husets størrelse 128 m2
 • Grundens størrelse 2000 m2
 • Afstand til strand 300 m
 • Afstand til købmand 3.8 km
 • 2 husdyr tilladt Max 2
 • Ikke-ryger hus
 • Spabad
 • Sauna
 • Gratis internet adgang

Fantastisk flot luksussommerhus med unik beliggenhed tæt på stranden

Dette ubeskriveligt og fantastisk flotte luksussommerhus på 130 m2 er opført i 2007. Sommerhuset er løbende vedligeholdt, så det fremtræder i særdeles velholdt stand, senest i foråret 2020. Et pragtfuldt luksussommerhus, hvor ejeren af sommerhuset kun har brugt de allerbedste materialer til opførelse af huset. Et spændende sted at afholde sin ferie for en eller to familier - uanset årstiden.

Indretning

Den rummelige opholdsstue er kombineret med køkkenet og er overalt indrettet med flotte møbler, fjernsyn med parabolantenne, brændeovn og gratis internetforbindelse. I forbindelse med stuen er der indrettet en stor hems med lille te-stue, hvorfra der er en fantastisk udsigt ud over klitlandskabet.

Kanonflot og særdeles veludstyret køkken med al tænkeligt udstyr, bl.a. opvaskemaskine, fryser på 150 liter og mikrobølgeovn. Meget flot badeværelse med bruseniche, opvarmet flisegulv og 2-pers.-spabad. Herfra er der direkte adgang til sauna. Extra badeværelse ligeledes med opvarmet flisegulv og bruseniche.

Der er 4 soverum, hvoraf 3 er indrettet med hver en dobbeltseng og 1 værelse er indrettet med to enkeltsenge. Sommerhuset er moderne indrettet og er desuden udstyret med vaskemaskine og tørretumbler, og til børnene er der højstol og barneseng. Overalt i huset er der trægulve.

Udendørsareal og beliggenhed

Sommerhuset ligger på en lettere kuperet klitgrund ud mod de fredede arealer, kun 300 m fra stranden. Dejligt stort, såvel åbent som overdækket terrasseareal med havemøbler og liggestole. Til børnene er der gynge og sandkasse.

Betingelser

Nøgleudlevering:Nøglen afhentes på vores kontor i Årgab.
Ankomst:Ankomst fra kl. 15.00. Hvis sommerhuset er klar til indflytning før kl. 15.00, har I mulighed for at modtage en SMS når nøglen er klar til udlevering.
Ved ankomst udenfor kontorets åbningstid kan nøgle afhentes i nøgleboks. Kode til nøgleboks fremsendes pr. e-mail 3 dage før ankomst.
Afrejse:Nøglen afleveres senest kl. 10 på afrejsedagen på vores kontor i Årgab. Ved bestilt rengøring dog senest kl. 9.
Ved afrejse udenfor kontorets åbningstid kan nøgle afleveres i nøgle-brevsprække ved kontoret i Årgab.
Slutrengøring: Pris: DKK 1.171,-
Bestil nu eller senest 3 dage før afrejse. Læs mere
Forbrug: Strøm: DKK 6,50 pr. kWh
Vand : DKK 58,00 pr. m3
Depositum: Der opkræves ikke depositum på dette hus.
Bemærk: Der opkræves ekstraordinært depositum for ungdomsgrupper.
Forsikring:Koster 8% af lejeprisen.
Kombineret afbestillings- og indbo-ansvarsforsikring. Læs mere
Serviceydelser: Vaskepakke (sengetøj og håndklæder): DKK 110 pr. sæt
Barneseng, leje: DKK 0 pr. uge
Barnestol, leje: DKK 0 pr. uge
Fryser, leje: DKK 180,- pr. uge. Levering til/fra sommerhuset koster DKK 115,- (Bestilling af fryser kun pr. e-mail eller telefon - begrænset antal)
Lejebetingelser:Se lejebetingelser her