Hus nr. 3724

Hus nr. 3724  ·  Julianevej 168, Bjerregård

Ingen kundebedømmelser
Vi udlejer huset fra 2023.
 • Antal personer 8 Pers
 • Huset er renoveret i/Byggeår 2022
  2002
 • Husets størrelse 130 m2
 • Grundens størrelse 1251 m2
 • Afstand til strand 150 m
 • Afstand til købmand 1.5 km
 • Husdyr IKKE tilladt
 • Ikke-ryger hus
 • Spabad
 • Sauna
 • Gratis internet adgang

8 personers sommerhus i Bjerregård, tæt på sidste klitrække

Særdeles pragtfuldt sommerhus på 130 m2 beliggende i rolige og børnevenlige omgivelser og til en dejlig sand badestrand er der kun 150 m. Den lettere kuperet klitgrund er afskærmet med høje klitter rundt om sommerhuset. Foran sommerhuset har husejeren lavet Bjerregårds største sandkasse til børnene og udover sandkassen er der også en gynge og rutschebane. Der er flere terrasser med havemøbler og liggestole.

Velindrettet opholdsstue med udsigt til klitterne

Denne rummelig opholdsstue er kombineret med køkkenet og er indrettet med brændeovn, flotte møbler, fjernsyn med parabolantenne, gratis high-speed internet-forbindelse (100 / 100 MB ), radio, cd- og dvd afspiller. Særdeles veludstyret køkkenafdeling med fryser på 40 liter, mikrobølgeovn og en opvaskemaskine. Dejligt stort spabad-afdeling, som er indrettet med 5-personers-spabad, bruseniche og opvarmet flisegulv. Herfra er der direkte adgang til dejlig sauna. Der er også en gæstetoilet, som også er indrettet med opvarmet flisegulv og bruseniche.

Sommerhuset er velegnet til 2 familier!

Sommerhuset er hyggeligt og personligt indrettet. Der er tæpper på gulvene og lyst træ på vægge og lofter. Sommerhuset er velegnet til 2 familier, da sommerhuset er opdelt med 2 sove-afdelinger og badeværelse i hver ende. Der er i alt 4 dejlige soverum, alle med hver en dobbeltseng og god skabsplads. På hemsen er der også mulighed for at lave opredninger til 2 personer. Sommerhuset er også indrettet med solceller på taget, vaskemaskine og tørretumbler.

Bjerregård er et dejligt sted at afholde sin ferie!

Sommerhuset er beliggende på en lettere kuperet klitgrund, tæt på sidste klitrække. Man skal blot gå 150 m mod vest. Så står man på toppen af klitten og kan nyde udsigten ud over Vesterhavet og evtl. se en flot solnedgang. Et dejligt sommerhus i naturskønne omgivelser – uanset årstiden!

Betingelser

Nøgleudlevering:Nøglen afhentes på vores kontor i Årgab.
Ankomst:Ankomst fra kl. 15.00. Hvis sommerhuset er klar til indflytning før kl. 15.00, har I mulighed for at modtage en SMS når nøglen er klar til udlevering.
Ved ankomst udenfor kontorets åbningstid kan nøgle afhentes i nøgleboks. Kode til nøgleboks fremsendes pr. e-mail 3 dage før ankomst.
Afrejse:Nøglen afleveres senest kl. 10 på afrejsedagen på vores kontor i Årgab. Ved bestilt rengøring dog senest kl. 9.
Ved afrejse udenfor kontorets åbningstid kan nøgle afleveres i nøgle-brevsprække ved kontoret i Årgab.
Slutrengøring: Pris: DKK 1.098,-
Bestil nu eller senest 3 dage før afrejse. Læs mere
Forbrug: Strøm: DKK 6,50 pr. kWh
Vand : DKK 58,00 pr. m3
Depositum: Der opkræves ikke depositum på dette hus.
Bemærk: Der opkræves ekstraordinært depositum for ungdomsgrupper.
Forsikring:Koster 8% af lejeprisen.
Kombineret afbestillings- og indbo-ansvarsforsikring. Læs mere
Serviceydelser: Vaskepakke (sengetøj og håndklæder): DKK 110 pr. sæt
Barneseng, leje: DKK 0 pr. uge
Barnestol, leje: DKK 0 pr. uge
Fryser, leje: DKK 180,- pr. uge. Levering til/fra sommerhuset koster DKK 115,- (Bestilling af fryser kun pr. e-mail eller telefon - begrænset antal)
Lejebetingelser:Se lejebetingelser her