Hus nr. 3536

Hus nr. 3536  ·  Fjordbjerrevej 25, Haurvig

Ingen kundebedømmelser
 • Antal personer 6 Pers
 • Huset er renoveret i/Byggeår 2020
  2002
 • Husets størrelse 102 m2
 • Grundens størrelse 2910 m2
 • Afstand til strand 950 m
 • Afstand til købmand 7.5 km
 • 2 husdyr tilladt Max 2
 • Ikke-ryger hus
 • Spabad
 • Sauna
 • Gratis internet adgang (Highspeed) Highspeed

Smukt beliggende mellem hav og fjord

I den smukke natur i Haurvig midt imellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord ligger et skønt sommerhus på 102 m2 bygget i røde sten og med stråtag, huset er moderniseret i 2020. Det ligger på en stor klitgrund på hele 2.900 m2, hvor der er en dejlig udsigt fra huset ud over klitterne, og fra toppen af klitten på egen grund er der panoramaudsigt til fjorden.

Hyggelig opholdsstue med panoramavinduer

Den hyggelige stue med den smukke udsigt har rustikke rå murstensvægge kombineret med lyse vægge og lyse lofter. Der er klinkegulv med gulvvarme, brændeovn og en energivenlig varmepumpe kombineret med el-varme. Der er TV med parabolantenne, chromecast, gratis internet og radio med CD-afspiller. Køkkenet er kombineret med stuen, er velindrettet og har smukke fyldningslåger. Der er tre dejlige værelser, de to med udgang til terrassen, det tredje med TV. I alle tre værelser er der dobbeltseng (2 stk. 90 x 200 cm senge) og trægulv. Der er et lyst og godt badeværelse med spabad og bruseniche, samt vaskemaskine og god skabsplads. Direkte fra badeværelset er der også sauna. En praktisk og pæn entré binder alle rum sammen, her er klinkegulv og skabsplads.

Stort ugeneret terrasseareal

Der er en dejlig og solrig træterrasse, den ligger helt ugeneret og privat, i læ fra klitterne og alligevel med en dejlig udsigt mod vest. Der er havemøbler, liggestole, grill og parasol. Til terrassen er der adgang fra stuen og fra to af værelserne. På den skønne naturgrund er der gynge til børnene. Fra terrassen fører en sti op på klitten, hvor man kan sidde på en bænk og nyde den fantastiske udsigt hele vejen rundt.

Fantastisk natur i Haurvig

I Haurvig-området er der en skøn fredet natur. Vesterhavet ligger på den ene side og Ringkøbing Fjord på den anden, så fra sommerhuset er der kort afstand til både hav og fjord. Stranden ved Haurvig er en skøn og bred sandstrand, og sommerhuset ligger lige ved den skønne sti der går fra Nymindegab og helt til Søndervig. Her er fantastiske muligheder for både gå- og cykelture, langs Vesterhavet eller ad en lille vej og sti til den hyggelige lillebitte havn Vinterleje Havn. Her kan man også gå op på en klit og nyde en fantastisk udsigt.

 

 Betingelser

Nøgleudlevering:Nøglen afhentes på vores kontor i Årgab.
Ankomst:Ankomst fra kl. 15.00. Hvis sommerhuset er klar til indflytning før kl. 15.00, har I mulighed for at modtage en SMS når nøglen er klar til udlevering.
Ved ankomst udenfor kontorets åbningstid kan nøgle afhentes i nøgleboks. Kode til nøgleboks fremsendes pr. e-mail 3 dage før ankomst.
Afrejse:Nøglen afleveres senest kl. 10 på afrejsedagen på vores kontor i Årgab. Ved bestilt rengøring dog senest kl. 9.
Ved afrejse udenfor kontorets åbningstid kan nøgle afleveres i nøgle-brevsprække ved kontoret i Årgab.
Slutrengøring: Pris: Kontakt os for nærmere information
Bestil nu eller senest 3 dage før afrejse. Læs mere
Forbrug: Strøm: DKK 3,50 pr. kWh
Vand : DKK 75,00 pr. m3
Depositum: Der opkræves ikke depositum på dette hus.
Bemærk: Der opkræves ekstraordinært depositum for ungdomsgrupper.
Forsikring:Koster 8% af lejeprisen.
Kombineret afbestillings- og indbo-ansvarsforsikring. Læs mere
Serviceydelser: Vaskepakke (sengetøj og håndklæder): DKK 110 pr. sæt
Barneseng, leje: DKK 0 pr. uge
Barnestol, leje: DKK 0 pr. uge
Fryser, leje: DKK 180,- pr. uge. Levering til/fra sommerhuset koster DKK 115,- (Bestilling af fryser kun pr. e-mail eller telefon - begrænset antal)
Lejebetingelser:Se lejebetingelser her