Sommerhus 3522 · Baunebjergvej 76, Haurvig

Antal personer
4
Afstand til strand
700 m
2 husdyr tilladt
Ja
Ikke-ryger hus
Nej
Gratis internet adgang
Ja
Afstand til købmand
7,5 km
Husets størrelse
71 m2

Sommerhus pragtfuld beliggenhed ud til fredet område i Haurvig

Velkommen til Baunebjergvej 76, hvor dette flotte sommerhus på 71 m2 er beliggende på en lettere kuperet unik grund. Her har I udsigt til det store fredede klitområde ved Haurvig.

Sommerhuset indbyder til ro og afslapning, og det er de perfekte rammer til jer, der drømmer om en ferie i et roligt ferieområde med spændende naturoplevelser lige udenfor døren. Kun 700 m væk ligger en smuk sandstrand og venter på at blive udforsket.

Et dejligt sommerhus i naturskønne omgivelser

Indenfor bliver I mødt velkommen af den store lyse opholdsstue. Det er husets leverum og her vil I skabe mange gode ferieminder.

Slap af foran brændeovnen og TV'et med parabolantenne (viser DR, TV2 og udenlandske kanaler). I har en fantastisk udsigt over klitområde, og adgang til den ene del af husets tre terrasser. 

Køkkenet er moderne og pænt. Her god bord- og skabsplads, opvaskemaskine og køle/fryseskab. 

De to lyse og indbydende soveværelser har begge dobbeltsenge og kommoder til opbevaring.

Badeværelset er med flisegulv og bruseniche, og der er god plads til f.eks. toiletsager. 

Der er vaskemaskine og barnehøjstol i huset, og en energibesparende varmepumpe sørger for behagelig opvarmning. 

Tre gode og solrige terrasser

Udenfor har I tre gode terrasser, så I kan altid nyde solen og finde en plads i læ og skygge. Slap af i liggestolene og nyd jeres middage under åben himmel. Har I børn med? Så vil de elske haven med gyngestativ, der indbyder til mange timers sjov og leg.

Haurvig ligger tæt på landtangen som adskiller Ringkøbing Fjord og Vesterhavet. Ferieområdet er bl.a. kendt for Abelines Gård, den hvidkalkede "Haurvig Kirke" og den gamle redningsstation. Områder indbyder til naturskønne omgivelser - sydpå finder I bl.a. Bjerregård og Nymindegab, og nord for Haurvig ligger den hyggelige havneby Hvide Sande

 

Bemærk: Det er ikke tilladt at medbringe kat i huset.

Video thumbnail

Faciliteter

Generelt

 • Antal personer: 4
 • Byggeår: 1980
 • Renoveret: 2021
 • Husets størrelse: 71 m2
 • Grundens størrelse: 1270 m2
 • 2 husdyr er tilladt
 • Ikke-ryger hus
 • Opvarmning: Elvarme
 • Varmepumpe / klimaanlæg
 • Gratis internetadgang (WLAN)
 • Vaskemaskine

Udendørs

 • Klitgrund
 • Åben terrasse
 • Grill
 • Solvogne
 • Gynge

Stue

 • Gulvbelægning: Laminat
 • TV med parabol (kun udenlandske kanaler) , DR-kanaler og TV2
 • Brændeovn
 • DVD-afspiller
 • Radio
 • CD-afspiller
 • 1 barne-højstol

Soveforhold

 • 2 soverum i huset
 • 2 dobbeltsenge

Afstande

 • Strand: 700 m
 • Købmand: 7,5 km
 • Restaurant: 12 km
 • Badeland: 10,1 km
 • Golfbane: 24,5 km

Køkken

 • Gulvbelægning: Klinker
 • Køleskab
 • Fryser (80 liter)
 • Opvaskemaskine
 • Kogeplader, Ovn
 • Mikrobølgeovn
 • Kaffemaskine
 • Elkedel

Bad/WC

 • 1 badeværelse
 • Gulvvarme

bedømmelser: 4,5 af 5,0 (50)

Vores gæster om sommerhuset

4.5

Elke Roth

Hyggeligt hus udstyret med alt i fantastiske omgivelser

Juni 2024

4.5

DanWest kunde

Dette feriehus ligger vidunderligt tæt på et naturreservat og byder på afslappende tid til at slappe af hele dagen lang med sine tre terrasser med møbler og hynder. Udsigten fra stuen og dens terrasse er en drøm, ren afslapning. Det er meget moderne indrettet, hyggeligt uden dikkedarer. Vi behøvede ikke et tæppe under stuebordet, fordi det er meget nemt at passe. Det mindre køkken har alt hvad du behøver og badeværelset byder på masser af plads og imponerer med sin rummelige og oplyste bruseniche. Sengene i soveværelserne (160x200) var indtil videre komfortable, men dem ved siden af badeværelset kunne måske udskiftes og generelt forsynes med nye, tykke toppe, så ville alt være perfekt. Kommoderne var helt tilstrækkelige til vores tøj, der var ikke behov for skabe, for vi kom godt overens med vaskemaskine og tørrestativ. Alle, der ønsker et lille, moderne, hyggeligt hus uden store ekstraudstyr som sauna og spabad og foretrækker klare linjer, er her i gode hænder. Vi havde en vidunderlig tid og ser allerede frem til vores næste ferie der!

Maj 2024

4

DanWest kunde

Hyggeligt, varmt hus. Masser af terrasser, gode senge.

April 2024

5

Kerstin Aschoff, Hennef

Hvis du leder efter ro og afslapning, finder du det her: udsigten over klitlandskabet fra en behagelig sofa - eller hvis vejret er godt: fra terrassen - er bare fantastisk!

Marts 2024

4

Katy Lütjen-Pforr, Ahrensburg

-

Marts 2024

3

Reinhard Schlegel, Neuendorf

Havde en dejlig uge (to personer med en hund), men huset kunne forbedres.

December 2023

5

DanWest kunde

Veludstyret hus meget tæt på stranden. Smuk rummelig terrasse, som er helt lukket - rart, hvis du har en hund eller små børn. Smuk vindue størrelse, så at det altid er lys i huset. Meget godt udstyret køkken - smukt for hjem kokke!

November 2023

4

Kirsten Knuth

Vi havde en dejlig uge i dette feriehus. Udsigten over klitterne er vidunderlig. Møbleringen er overvejende sort/grå/hvid. I den forbindelse ville vi gerne have nogle møbler (puder, et lille tæppe under sofabordet osv.), der ville gøre det lidt sterile udseende mere behageligt. Men som sagt: vi følte os stadig godt tilpas :)

November 2023

5

DanWest kunde

Fantastisk beliggenhed og smukt møbleret feriehus. Jeg vil gerne have et mere personligt præg i indretningen: som tæpper og dekorationer osv. Det får det til at se moderne ud, men lidt upersonligt.

Oktober 2023

3.5

Anja Hänsel, Kappeln

Skønt sommerhus. Anbefalede! Udsigten fra stuen over klitlandskabet ved solnedgang er uovertruffen.

September 2023

4.5

Monika Wolter

Smukt, lille, hyggeligt og meget rent feriehus med en vidunderlig beliggenhed. Ideel til folk, der søger natur, fred og afslapning.

September 2023

5

Sascha Kahnt

Sødt sommerhus midt i klitterne, som giver plads nok, selv når vejret ikke er så sommerligt.

August 2023

4.5

Tatjana Sierk, Uetersen

Dette hus er smukt, beliggenheden er fantastisk og udsigten er en drøm. I køkkenet er alt hvad du behøver til rådighed, og på badeværelset er der plads nok til alle badeværelsesartikler. Den eneste ulempe er alt for få kommoder og skabe til tøj, for 2-3 uger i Danmark betyder altid alt i forhold til tøj, lige fra regntøj til vind/vejr tøj og sommertøj. Det skal du have skabe til! Men jeg ville booke det igen og igen, fordi jeg føler mig meget godt tilpas der ❤️

Juli 2023

4.5

DanWest kunde

Fantastisk beliggenhed- noget “ bart” indretning( ingen puder, plaid, tæpper

Juli 2023

5

DanWest kunde

Dette enkle feriehus, i udkanten af bebyggelsen og smukt på linje med klitterne, kan varmt anbefales. Gæster, der kan lide at have fred og ro, vil få noget for pengene. At lytte til gøgen, se på ræven, det var virkelig meget tæt på naturen! Vejen til stranden er kort og fører gennem klitterne. Vi vil til enhver tid booke huset igen.

Juni 2023

4.5

Birgit Cassens

Vi kunne virkelig godt lide huset. Det har to skønne terrasser og beliggenheden i udkanten af bebyggelsen med udsigt over heden til klitterne er smuk.Jeg har allerede anbefalet huset til venner og familie.

Maj 2023

4.5

May-Britt Möller-Frank, Flensburg

-

April 2023

4.5

DanWest kunde

Feriehuset er i top stand og byder på en smuk udsigt over klitterne og heden. Møblerne er reduceret til det væsentlige og af høj kvalitet (bortset fra senge og de noget mishandlede havestole). Hvis du elsker en klar stil uden besvær, er dette stedet for dig. Rundt om huset kan man sidde pænt.

Marts 2023

4.5

DanWest kunde

-

Februar 2023

5

Monika Wolter, Berne

Super flot, hyggeligt og super rent hus med en fantastisk beliggenhed.

Februar 2023

5

Rainer Neumann, Kronshagen

Huset ligger i et smukt klitområde og ikke langt fra stranden Huset er smukt renoveret, alt hvad du behøver for en hyggelig ferie er der. Varmepumpen er med til at holde eludgifterne lave. Hvis du ikke har brug for sauna og spabad, er dette stedet for dig.

Januar 2023

4.5

Alexandra Kuppelmayr

Lille og fint sommerhus med to terrasser. Den ene er omgivet af huset på tre sider og er åben mod syd. Den anden er åben mod nord og vest, med udsigt til det smukke klitlandskab. Opholdsstuen er rummelig og inkluderer spisebordet, optisk adskilt. Et lille moderne badeværelse med bruseniche og gulvvarme og et lille, men komplet køkken fuldender billedet. De to soveværelser er små, men okay. Fordelen ved huset, da det er relativt lille, er, at det godt kan opvarmes om vinteren med varmepumpe/klimaanlæg og brændeovnen klarer resten.

December 2022

4.5

Wolfgang Keller, Wesel

Huset ligger smukt i klitterne. Den nedgående sol bag en klit er den bedste ting at se, hvis du ikke kan gå til havet.

September 2022

4

DanWest kunde

Fantastisk beliggenhed, hyggeligt og funktionelt.

August 2022

4.5

DanWest kunde

Lille hyggeligt hus med en fantastisk udsigt over klitterne. Smagfuldt og nyt interiør. Perfekt til en afslappende ferie for 4 personer.

August 2022

4.5

DanWest kunde

Velindrettet sommerhus, meget lyst, sindssygt flot udsigt over klitterne!

Juni 2022

5

Petra Fritz, Nürnberg

Et skønt beliggende sommerhus i udkanten af bebyggelsen med en fantastisk udsigt over klitlandskabet. Huset er nyistandsat, med et rigtig flot badeværelse. Senge er meget komfortable. Køkken udstyret med næsten alt (undtagen store kaffekrus). Huset har to skønne terrasser og en god kedelgrill. Liggestole og hynder til rådighed.

Juni 2022

4

Kathrin Nottrott, Alfeld (Leine)

-

Juni 2022

5

DanWest kunde

-

April 2022

4

DanWest kunde

-

Februar 2022

4.5

Arne Holst

Super dejligt og hyggeligt sommerhus. Alt hvad du behøver er der og i god stand.

Februar 2022

5

Kay-Uwe Hartwich, Bad Segeberg

Sommerhuset er vores drøm. Udsigten fra stuen var ren Uraub. klitter og hede. Vores hunde var også entusiastiske. Huset er perfekt til os. Vi booker det igen.

Januar 2022

4.5

May-Britt Möller-Frank, Flensburg

-

December 2021

5

Katja Neubert, Wennigsen

-

Oktober 2021

3

Jens Schildknecht, Trappenkamp

Venligt lille sommerhus i en vidunderlig beliggenhed med en vidunderlig udsigt over klitlandskabet

Oktober 2021

5

DanWest kunde

Fantastisk beliggenhed med en uudviklet udsigt over et fortryllende klit-hedelandskab i et lille, men fint hus, der har alt for at en familie på 4 kan nyde en afslappende ferie.

August 2021

4.5

DanWest kunde

-

Juli 2021

3.5

Britta Hoeser, Kuddewörde

-

Juni 2021

5

DanWest kunde

Hyggeligt hus - lækkert, nyrenoveret og funktionelt indrettet. Skønne terrasser! Fantastisk beliggenhed.

Marts 2021

5

Jens Schildknecht, Trappenkamp

Dejligt bekvemt beliggende, komfortabelt møbleret hus

Oktober 2019

4

DanWest kunde

Det har alt hvad du har brug for.

September 2019

4.5

DanWest kunde

Smukt hus med tre terrasser, møbleret med sans for detaljer

August 2019

4.5

DanWest kunde

Hyggelig, ren, fantastisk beliggenhed, alt der, hvad du har brug for

August 2019

5

DanWest kunde

-

Juni 2019

3

DanWest kunde

-

Maj 2019

3.5

DanWest kunde

-

Maj 2019

Ingen bedømmelse

DanWest kunde

Hyggeligt sommerhus i et roligt sted med fantastisk udsigt over klitterne. Ideel til par, små familier. Stor sofa, selv på kølige dage inviterer ovnen og den rummelige stue til at slappe af. Terrasserne tilbyder sol på alle steder med gode møbler

April 2019

4.5

DanWest kunde

Huset er i god stand, med moderne og gode faciliteter. Placering og de grunde, vi kunne lide meget. Fra huset er du lige i det smukke lyng- og klitlandskab, vejen til havet er ikke langt og meget flot. Udsigten fra stuen er helt afslappende.

Oktober 2018

5

Jörg Ohlendorf

Huset er meget velegnet til 2 voksne, også med 2 børn. På grund af de mange vinduer er huset meget lyst, det er godt isoleret, så energikostnaderne er lave. Fra den vestlige terrasse har du en smuk udsigt over klitområdet. Hvem har ikke brug for en pool eller sauna er bare lige.

September 2018

4.5

Jens Otto, Markersdorf

Huset ligger smukt og har en fin terrasse mod klitterne. Den anden terrasse er beskyttet mod vinden mellem bygningens vinger. Huset er hyggeligt og ideelt til afslapning.

August 2018

5

DanWest kunde

Meget godt bortset fra et par små ting.

August 2018

5

DanWest kunde

Ideelt hus til os. Store faciliteter, alt der, hvad der er nødvendigt. Intet at klage over!

Juli 2018

Google Maps (nyt vindue)

Kort

Rejseinformation

Nøgleudlevering:Nøglen afhentes på vores kontor i Årgab. Læs mere
Ankomst:Ankomst fra kl. 15.00. Hvis sommerhuset er klar til indflytning før kl. 15.00, har I mulighed for at modtage en SMS når nøglen er klar til udlevering.
Ved ankomst udenfor kontorets åbningstid kan nøgle afhentes i nøgleboks. Kode til nøgleboks fremsendes pr. e-mail 3 dage før ankomst.
Afrejse:Nøglen afleveres senest kl. 10 på afrejsedagen på vores kontor i Årgab. Ved bestilt rengøring dog senest kl. 9.
Ved afrejse udenfor kontorets åbningstid kan nøgle afleveres i nøgle-brevsprække ved kontoret i Årgab.
Slutrengøring: Vi viser rengøringsprisen når du har valgt ankomst- og afrejsedato.
Bestil nu eller senest 3 dage før afrejse. Læs mere
Forbrug: Vi viser de aktuelle forbrugspriser når du har valgt ankomst- og afrejsedato.
Depositum: Hvis der opkræves depositum, vises det når du har valgt ankomst- og afrejsedato
Bemærk: Der opkræves ekstraordinært depositum for ungdomsgrupper.
Forsikring:Koster 8% af lejeprisen.
Kombineret afbestillings- og indbo-ansvarsforsikring. Læs mere
Serviceydelser: Vaskepakke (sengetøj og håndklæder): DKK 110 pr. sæt

Barneseng, leje: Gratis

Barnestol, leje: Gratis

Fryser, leje: DKK 525,- pr ophold inkl. levering til/fra sommerhuset (begrænset antal)
Lejebetingelser:Se lejebetingelser her

Luk vindue

2024 Klik på en ledig uge for at vælge...
Juli
August
September
Oktober
November
December
2025 Klik på en ledig uge for at vælge...
Januar
Februar
Marts
April
Maj
Juni
Juli
August
September
Oktober
November
December

Bestil sommerhuset

Vælg dato

Vælg dato

Mulig ankomst

Ankomst

Afrejse

Lejepris DKK 0 DKK 0

Samlet pris DKK 0

Lej 2 uger og spar 0% Rabatt

Ydeligere priser

Vælg ankomst og afrejse.
fra DKK 2.253,-

Bestil

Til booking