Hus nr. 3466

Hus nr. 3466  ·  Mettes Bjerg 41, Årgab

 • Antal personer 8 Pers
 • Huset er renoveret i/Byggeår 2020
  2003
 • Husets størrelse 108 m2
 • Grundens størrelse 1204 m2
 • Afstand til strand 50 m
 • Afstand til købmand 5 km
 • 2 husdyr tilladt Max 2
 • Ikke-ryger hus
 • Spabad
 • Sauna
 • Gratis internet adgang (Highspeed) Highspeed

luksussommerhus med spabad, kun 50m til vesterhavet.

Et luksuriøst og enestående sommerhus på 108 m2, med en fantastisk og enestående beliggenhed på Mettes Bjerg, kun få km fra den charmerende havneby Hvide Sande.

Oplev en fortryllende og uforstyrret udsigt over klitlandskabet, den vilde natur og Ringkøbing fjord og nyd de smukke sol op- og nedgange med dine nærmeste.

Udvendig:

Huset er opført på toppen af en 1.204 m2 stor klitgrund og udstyret med en stor, velholdt og delvis overdækket terrasse med gode læ muligheder, moderne havemøbler, liggestole og havegrill.

Med en afstand på 50 m fra havet, kan lyden fra havets brusen nydes direkte fra terrassen eller opleves direkte via en god anlagt gangsti direkte fra terrassen og med adgang til Vesterhavet, en dejlig sandstrand og et fredet klitareal med en uberørt og smuk natur.

Indvendig:

Husets opholdsrum er udstyret med et gennemgående lyst og moderne trælaminat, lyse trævægge samt store panoramavinduer med gode mørklægningsmuligheder og en fantastisk udsigt over naturen.

Køkkenet er udstyret med et køle- fryseskab med en frysekapacitet på 10L, et glaskeramisk komfur, opvaskemaskine, kaffemaskine m.m. Køkkenet er kombineret med en hyggelig og moderne opholdsstue. Stuen er udstyret med moderne gode møbler i høj kvalitet, 32" smart-TV, parabol, gratis WiFi- adgang, Zonos internet-radio, en flot brændeovn og en hyggelig alkove.

Der er i alt 4 værelser, to soveværelse med dobbeltsenge, et værelse med to enkeltsenge og et værelse med køjeseng med to sovepladser. Ydermere er værelserne udstyret med gode opbevaringsmuligheder og skabsplads.

Det store badeværelse er udstyret med et flot og opvarmet flisegulv, et WC, et luksuriøst spabad, en stor bruseniche, adgang til en velholdt og flot sauna, gode opbevaringsmuligheder til badeartikler samt vaskesøjle. Huset er yderligere udstyret med ekstra et gæste WC.

Et særdeles velegnet hus til den kvalitetsbevidste familie som søger ro og unikke naturoplevelser i smukke og kvalitetsbevidste rammer.

Øvrige:

Nye dejlige boksmadras-senge monteret i alle soverum med nyt sengetøj.

Betingelser

Nøgleudlevering:Nøglen afhentes på vores kontor i Årgab.
Ankomst:Ankomst fra kl. 15.00. Hvis sommerhuset er klar til indflytning før kl. 15.00, har I mulighed for at modtage en SMS når nøglen er klar til udlevering.
Ved ankomst udenfor kontorets åbningstid kan nøgle afhentes i nøgleboks. Kode til nøgleboks fremsendes pr. e-mail 3 dage før ankomst.
Afrejse:Nøglen afleveres senest kl. 10 på afrejsedagen på vores kontor i Årgab. Ved bestilt rengøring dog senest kl. 9.
Ved afrejse udenfor kontorets åbningstid kan nøgle afleveres i nøgle-brevsprække ved kontoret i Årgab.
Slutrengøring: Pris: DKK 950,-
Bestil nu eller senest 3 dage før afrejse. Læs mere
Forbrug: Strøm: DKK 3,21 pr. kWh
Vand fra sæson 2022 : DKK 58,00 pr. m3
Depositum: Der opkræves ikke depositum på dette hus.
Bemærk: Der opkræves ekstraordinært depositum for ungdomsgrupper.
Forsikring:Koster 8% af lejeprisen.
Kombineret afbestillings- og indbo-ansvarsforsikring. Læs mere
Serviceydelser: Vaskepakke (sengetøj og håndklæder): (Sæson 2022): DKK 95 pr. sæt
Vaskepakke (sengetøj og håndklæder): (Sæson 2023): DKK 110 pr. sæt
Vaskepakke (sengetøj og håndklæder): (Sæson 2024): DKK 110 pr. sæt
Barneseng, leje: DKK 0 pr. uge
Barnestol, leje: DKK 0 pr. uge
Fryser, leje: DKK 180,- pr. uge. Levering til/fra sommerhuset koster DKK 115,- (Bestilling af fryser kun pr. e-mail eller telefon - begrænset antal)
Lejebetingelser:Se lejebetingelser her