Sommerhus 3453 · Tingodden 15, Årgab

Antal personer
3
Afstand til strand
150 m
Husdyr IKKE tilladt
Nej
Ikke-ryger hus
Nej
Gratis internet adgang
Ja
Afstand til købmand
8,5 km
Husets størrelse
70 m2

I det vestjyske klitlandskab og kun 150 meter fra stranden, ligger denne perle af et sommerhus

Dette velholdte sommerhus på 65 m2 er opført på en kuperet klitgrund i rolige og børnevenlige omgivelser og med kun 150 meter til stranden og 200 meter til badeland og lille købmand er det yderst velbeliggende.

Her hører I suset fra Vesterhavet

Huset er udstyret med både en læ fyldt vestvendt, samt en sydvendt og delvist overdækket terrasse, hvorfra man kan høre suset fra Vesterhavet.

Sommerhuset er til 3 personer fordelt på 2 soverum; et rum er udstyret med en dobbeltseng og det andet er udstyret med 1 enkeltseng (120 cm). Der er trægulv i huset og lyst træ på vægge og lofter og huset er indrettet med flere hyggekroge, bl.a. en havestue med udsigt til det omkringliggende klitlandskab.

Det lyse og veludstyrede køkken ligger i åben forbindelse med den kombinerede opholds- og spisestue, som bl.a. er indrettet med brændeovn, fjernsyn med parabolantenne, radio med Cd-afspiller og internet. Et sommerhus der indbyder til en rolig sommerferie med hygge og gode gåture i den vestjyske natur.

Badeværelset er med bruseniche og flisegulv.

Årgab – tæt på Hvide Sande

Årgab ligger nogle få kilometer syd for Hvide Sande i det område, som er det smalleste sted på tangen ”Holmsland Klit”. Her vil I derfor opleve den korteste afstand mellem den stille fjord med det fantastiske fugleliv og det brusende Vesterhav med den smukke brede sandstrand - en strækning på kun 500m.

Terrænet i Årgab er meget varieret med høje velbevarede klitter i et smukt samspil med områdets mange sommerhuse, som alle har den store fordel, at de har det fascinerende Vesterhav som meget tæt nabo.

For ”vandhundene” finder man bl.a. Kabelpark, her bliver man trukket af kabler på vandski og wakeboard.
Og med kort afstand til Hvide Sande er her noget for hele familien uanset om man vil shoppe, fiske, nyde naturen og roen eller have lidt action i ferien.

Faciliteter

Generelt

 • Antal personer: 3
 • Byggeår: 1982
 • Renoveret: 2022
 • Husets størrelse: 70 m2
 • Grundens størrelse: 2300 m2
 • Husdyr er IKKE tilladt
 • Ikke-ryger hus
 • Opvarmning: Elvarme
 • Varmepumpe / klimaanlæg
 • Udestue
 • Gratis internetadgang (WLAN)

Udendørs

 • Klitgrund
 • Åben terrasse
 • Overdækket terasse
 • Grill
 • Solvogne

Stue

 • Gulvbelægning: Laminat
 • TV med parabol (kun udenlandske kanaler) , DR-kanaler og TV2
 • Brændeovn
 • Chromecast
 • Radio
 • CD-afspiller

Soveforhold

 • 2 soverum i huset
 • 1 dobbeltseng
 • 1 enkeltseng

Afstande

 • Strand: 150 m
 • Købmand: 8,5 km
 • Restaurant: 8,5 km
 • Badeland: 150 m
 • Golfbane: 21,5 km

Køkken

 • Gulvbelægning: Laminat
 • Køleskab
 • Fryser (60 liter)
 • Kogeplader, Ovn
 • Mikrobølgeovn
 • Kaffemaskine
 • Elkedel

Bad/WC

 • 1 badeværelse

bedømmelser: 4,7 af 5,0 (35)

Vores gæster om sommerhuset

3.5

DanWest kunde

Ideel til unge mennesker med rigtig godt vejr og rigtig gode udendørs faciliteter.

September 2023

5

Thomas Jurchen, Müllrose

Sådan et sommerhus, med en fantastisk beliggenhed. Vi vil elske at booke det selv. Alt omkring udstyret er ideelt til en ferie.

August 2023

4.5

DanWest kunde

Et super hyggeligt og stilfuldt indrettet sommerhus. Den vindbeskyttede terrasse foran er guld værd. Her kan du nyde solen, selvom det blæser

August 2023

5

Stefan Rauch, Emersleben

Feriehuset er smagfuldt indrettet. Den har en delvis overdækket terrasse, som gør det muligt at grille selv i dårligt vejr. Bagerst i huset ligger et værelse, der minder om en lille udestue. Derfra har man en smuk udsigt over klitterne.Vi var i dette hus for tredje gang og havde vores 12-årige barnebarn med. Huset byder på plads nok til 3 personer.

Juli 2023

5

Klaus Hohn, Bremen

Sommerhuset er en lille skat. Det er så originalt og smagfuldt indrettet.

Juni 2023

5

Harald Bock

Med dette feriehus kan du mærke, at ejeren selv bruger det meget ofte. Det er nænsomt møbleret og meget velholdt. Det er ærgerligt, at der ikke er nogen opvaskemaskine, og der er ingen vaskerier til et længere ophold.

Maj 2023

5

DanWest kunde

Det er et meget flot, smagfuldt indrettet, hyggeligt hus. Med en direkte rute over klitterne til Vesterhavet. Der er tænkt på alt.

Oktober 2022

4.5

DanWest kunde

Hyggeligt sommerhus med alt hvad man behøver og gode muligheder for at sidde udenfor. Tæt på stranden og med smuk udsigt.

September 2022

4.5

Petra Hoffmann

Et fantastisk lille og meget velholdt hus midt i klitterne. Det er komfortabelt indrettet, så det føles behageligt der selv i dårligt vejr. De to overdækkede terrasser er ideelle. Mennesket følger solen.

September 2022

5

Bernd Oestmann, Hamburg

Huset er rigtig godt til 2 personer og 2 børn. Det er meget tæt på Vesterhavet. Internettet er meget godt. Du kan også hurtigt gå i badelandet på campingpladsen.

August 2022

4.5

Sabine Kohn

Meget rent, fantastisk beliggenhed!

August 2022

5

Thomas Kupjetz, Haan

Vi var meget overraskede over størrelsen og komforten af dette hus. Gennem de 2 terrasser havde du et godt valg. Sengene var overraskende gode. Der manglede intet, og vi følte os straks godt tilpas. På trods af de lave temperaturer (18 grader) og den kraftige vind, kunne vi spise morgenmad på terrassen næsten hver dag, verandaen er ideel. Turen frem og tilbage var meget stressfri, så vi tog resten med os hjem. På trods af den indledende skepsis over for temperaturerne, kan vi bagefter sige, at dette var en yderst afslappende ferie, og vi vil helt sikkert vende tilbage igen. Det var i øvrigt vores første ferie i Danmark. Det er også rart, at dette skønne hus, på trods af den flotte beliggenhed, ikke er så overpris som nogle andre feriehuse i meget dårligere stand. Alt i alt giver vi denne lejlighed en 1.

Juli 2022

5

Klaus Hohn, Bremen

Huset er en skat. Det er så originalt og smagfuldt indrettet, at vi er glade for, at vi fandt det. Den ikke-eksisterende opvaskemaskine er ikke relevant givet husets beliggenhed og de smukt afskærmede terrasser og den lave belægningsprocent.

Juni 2022

4

DanWest kunde

Huset ligger rigtig godt, det er fremragende udstyret og var også meget rent.

Juni 2022

5

Michael Bock

Huset er simpelthen fantastisk beliggenhedsmæssigt og super komfortabelt og pænt møbleret. Det er nu sjovt at lave mad i det nye køkken. Der er ingen opvaskemaskine, men du kan fint klare dig uden. På den vindbeskyttede terrasse kan du herligt tilbringe din dag/aften selv når det blæser. Bare HYGGE :-)

Maj 2022

4.5

Katja Meixner

Vi har allerede besøgt dette feriehus en anden gang. Selvom en opvaskemaskine og vaskemaskine mangler lidt, er husets beliggenhed og hygge en grund til, at vi helt sikkert kan booke dette hus igen. Jeg elsker det!

Oktober 2021

5

Stefan Münchow

Meget flot og hyggeligt, altid med pejs! Selvom det kun er en til to uger pr. Tur og det 2 til 3 gange om året, er det altid ren afslapning! En Weber grill i hvert hus! Skriv ned elmåleren og nyd din ferie! 2 dage før afgang bliver stemningen dårlig, for om 2 dage skal vi forlade huset og køre til Tyskland :-( skål den næstsidste nat, humøret bedre igen, afgang gør huset godt, beregne målerstanden x 0,35 cent omkring 25 € betal hånd i nøgle, sig farvel, køb poelser, leverpostej fra de sidste kroner og gå hjem med et smil :-)

August 2021

5

DanWest kunde

Det er fantastisk, vi har allerede reserveret igen. Det siger alt!

August 2021

5

Stefan Rauch, Emersleben

Dette var anden gang vi boede i dette feriehus. Det er fantastisk til 2-3 personer. For os er den overdækkede terrasse vigtig og god, så vi kan grille selv i dårligt vejr.

August 2021

5

DanWest kunde

Huset ligger meget tæt på stranden i klitområdet, har et fremragende layout og er meget kærligt indrettet. Vi manglede intet. Udlejningen af windsurfing er ikke langt, og det er kun få trin for at få rundstykker. Bare gå tilbage til stranden hurtigt om aftenen, det er fantastisk. Et smukt sommerhus med en meget god beliggenhed.

Juli 2021

5

DanWest kunde

Fantastisk sommerhus og meget smagfuldt og komfortabelt møbleret. Super ren og alt hvad du havde brug for var tilgængelig. Placeringen er stille og stranden er lige rundt om hjørnet over klitten.

Maj 2021

4.5

Gabriele Boecher, Rendsburg

Meget hyggeligt! Alt hvad vi har brug for på ferie er der.

September 2020

4

DanWest kunde

-

September 2020

5

Ines Hansen, Bochum

se spørgsmål 2 nedenfor

August 2020

5

Bjørn Hundewadt, Frederiksberg

-

August 2020

5

Ninna Schytt, Odense S

Skønt feriehus, med alt hvad man behøvede til en dejlig ferie. Så nymalet ud, skøn lille ny bygget terrasse med dejligt opholdsrum - lignede nyt komfur og emhætte i køkkenet. Super hyggeligt, personligt, pænt og rent.

August 2020

4.5

Andrea Sandleben, Stade

Hyggeligt lille feriehus med gode faciliteter og et højdepunkt er det nybyggede rum, som vi kaldte vores wellness-oase. Køkkenudstyr var ok, og alt var tilgængeligt.

Juni 2020

5

Dieter Schöne

Et dejligt hus med hygiejnisk udstyr og meget flot tilgængelighed. Vi har booket igen, og det siger det hele.

August 2019

5

DanWest kunde

Hyggelig, tæt på stranden i smuk fred.

Juli 2019

5

DanWest kunde

Meget komfortabelt indrettet i typisk skandinavisk stil.

Juni 2019

5

Bernd Oestmann

Meget flot hus, god indretning, to smukke terrasser

Juni 2019

5

DanWest kunde

Smukt beliggende i klitterne, sødt sommerhus. Når dune op er allerede havet. Smukt i hver sæson! Simpelthen hyggeligt.

Maj 2019

3

Manfred Schulte

Vi var tilfredse med huset. Stue, soveværelse og køkken var meget velindrettede. Retter var tilstrækkelige og i god stand. de to terrasser i huset var i god stand. Frem for alt var den vindbeskyttede del på den overdækkede terrasse en god vindbeskyttelse i efteråret storme.

September 2018

5

Klaus Linnenbürger, Oerlinghausen

Samme sted, samme hus og næsten på samme tid som sidste år. Vi kunne godt lide det meget, og vi kan også godt lide at komme tilbage. Næste gang men nok et hus, der er tættere på stedet, så man kan slentre om aftenen.

Maj 2018

5

DanWest kunde

Hyggeligt! Interiøret tilbyder alt hvad du behøver i det daglige liv. Huset er rent, lyst og venligt, blev designet med kærlighed. Udendørsområdet kan ses, en fri terrasse og en overdækket, overdækket terrasse invitere selv i dårligt vejr for at blive udenfor.

Maj 2018

Google Maps (nyt vindue)

Kort

Rejseinformation

Nøgleudlevering:Nøglen afhentes på vores kontor i Årgab. Læs mere
Ankomst:Ankomst fra kl. 15.00. Hvis sommerhuset er klar til indflytning før kl. 15.00, har I mulighed for at modtage en SMS når nøglen er klar til udlevering.
Ved ankomst udenfor kontorets åbningstid kan nøgle afhentes i nøgleboks. Kode til nøgleboks fremsendes pr. e-mail 3 dage før ankomst.
Afrejse:Nøglen afleveres senest kl. 10 på afrejsedagen på vores kontor i Årgab. Ved bestilt rengøring dog senest kl. 9.
Ved afrejse udenfor kontorets åbningstid kan nøgle afleveres i nøgle-brevsprække ved kontoret i Årgab.
Slutrengøring: Vi viser rengøringsprisen når du har valgt ankomst- og afrejsedato.
Bestil nu eller senest 3 dage før afrejse. Læs mere
Forbrug: Vi viser de aktuelle forbrugspriser når du har valgt ankomst- og afrejsedato.
Depositum: Hvis der opkræves depositum, vises det når du har valgt ankomst- og afrejsedato
Bemærk: Der opkræves ekstraordinært depositum for ungdomsgrupper.
Forsikring:Koster 8% af lejeprisen.
Kombineret afbestillings- og indbo-ansvarsforsikring. Læs mere
Serviceydelser: Vaskepakke (sengetøj og håndklæder): DKK pr. sæt

Barneseng, leje: Gratis

Barnestol, leje: Gratis

Fryser, leje: DKK 525,- pr ophold inkl. levering til/fra sommerhuset (begrænset antal)
Lejebetingelser:Se lejebetingelser her